Osmanlı zamanında farklı dil din ırk ve etnik kökenle bir arada yaşayan insanlar ne zaman biz burada kendi ülkemizi kurmak istiyoruz dense onu söyleyen ağızların üzerinde durduğu başların koparıldığını da hatırlatmak isteriz.. Benim güneydoğu ve doğu anadolu coğrafyasında kökenleri bulunan bir dünya CAN dostum vardır.. Asla kimseyi ırkından, dininden, dilinden dolayı yargılamam, lakin tutup BABAM bile Karadeniz de ayrı bir ülke olsun derse karşısında dururum.. Anlatabildiğimi düşünüyorum.. Yani çok zor bir şey söylemiyorum.. Bu ülke hepimizin ve MİLLİ SINIRLAR İÇERİSİNDE VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ!!!! İşte o zaman ATATÜRK'ün çocukları bizler, olup bitene seyirci kalmayacağız.. Evet söylediğimi tekrarlıyorum.. Güneydoğuda mitingini yap rahat rahat ama BAFRA da yaptırmazlar.. Yapmaya kalkarlarsa otopsici kardeş olacakları ayrı bir başlık altında inceleriz!!
ne oldu sonuç hepsi ülkelerini kurdu mu?
evet kurdu
sonuç o dönem ki hıyarlar yaptığı katliyamların sonucunu halen çekiyoruz
ne değişti peki
sadece seneler
gülüp eğlenilecek, kaba etlere kına bile yakılabilecek ?? teröristler ile ahbaplığı olanlar sarf ediyor diye düşünüyorum bu sözleri.
Türkiye Cumhuriyetinde 70 küsür etkik kökenli vatandaş var, herkes her istediğini yapabiliyor(millet vekili bile olabiliyor) bunca senedir birbirimize damat-gelin alıp vermiş kaynaşmış harman olmuşuz, zaten herkes barış ve huzur içerisinde yaşıyor. nüfus yoğunlu olan etnik köken siyaset ile kullanılıyor, buna birde terör ekleniyor. burada rahatsızlık duyulan tepki verilen terörü meşrulaştırmaya, terörst başının(bebek katilinin) özgürlügüne kavuşturulma çabalarıdır. bunu gerçekten göremiyormu yoksa görmekmi istemiyorsunuz?? yada yandaş medyanın pompaladıkları işe yarıyor demekki.
bu cevabı verdim diye yine salak salak pkk lı ilan edeceksiniz biliyorum
ama beni bilen biliyor zaten
bi inceleyin isterseniz bu sizin devlet dediğiniz adamlar
bakın size bir bebek katili daha göstereyim
bu köpek şu an mecliste halen milletvekili
köpeklerin milletvekili olduğunun ıspatı
araştırın bakın bu bebek katili piç apo piçinden farklımıymış değil miymiş
başka halen mecliste duran bebek katili köpek resmi görmek isteyen varsa
çok rahat belgelerle birlikte yayınlayabiliriz sıkıntı yok
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.