ooo sakarya ya da gelecekler inş:cherry:
TATANGALAR onları bekliyorr:
En çok komiğime giden şu osmanlı torunuyuz milliyetçiliği yapan adamların Osmanlı imparatorluğunun türk,kürt,ermeni,rum,yahudi,hristiyan bir arada yaşayabilen bir devlet olduğunun farkında dahi olamaması.Büyük devlet olmanın sırrı farklı etnikten olan milletleri kardeşçe yaşatabilmekten geçer.Bizm milliyetçileri Osmanlı döneminin en parlak döneminde devlet yönetimine verecen devlet 50 yılda çöker.
Yok şu meydana çıkamazlar diyen adamları 21 martta görmek istiyorum hani şu kendi şehirlerindeki bazı mahallelere giremeyen girsede polis tarafından toplanıp örgütlenip kullanılıp atılan adamları...
senin istediğin gibi olmasını ben senden çok isterim ama Karadeniz gezisinde 9 saat otelde mahsur kaldılarburaya yazıyorum siz hepiniz gelemezler edemezler yok şöyle yok böyle yazıyorsunuz ya
21 martta buraya
nooldu dağıtıyodunuz mitingi diye başlık açıp size bol bol gülecem
durumuzun tamamen nasrettin hoca fıkrası gibi
hiçbir şehirde hiçbir tepki olmayacak siz de göreceksiniz
buraya yazıyorum siz hepiniz gelemezler edemezler yok şöyle yok böyle yazıyorsunuz ya
21 martta buraya
nooldu dağıtıyodunuz mitingi diye başlık açıp size bol bol gülecem
durumuzun tamamen nasrettin hoca fıkrası gibi
hiçbir şehirde hiçbir tepki olmayacak siz de göreceksiniz
En çok komiğime giden şu osmanlı torunuyuz milliyetçiliği yapan adamların Osmanlı imparatorluğunun türk,kürt,ermeni,rum,yahudi,hristiyan bir arada yaşayabilen bir devlet olduğunun farkında dahi olamaması.Büyük devlet olmanın sırrı farklı etnikten olan milletleri kardeşçe yaşatabilmekten geçer.Bizm milliyetçileri Osmanlı döneminin en parlak döneminde devlet yönetimine verecen devlet 50 yılda çöker.
Yok şu meydana çıkamazlar diyen adamları 21 martta görmek istiyorum hani şu kendi şehirlerindeki bazı mahallelere giremeyen girsede polis tarafından toplanıp örgütlenip kullanılıp atılan adamları...
Siz üstünüze alınmayınız.Bizim lafımız huzuru bozanlara bunu sadece tek taraf yapmıyor.Biraz mantıklı düşünürseniz özgürlüğe kavuşma gibi bir şansı olmadığını görürsünüz.Ben bütün insanlara ve etnik kökenlere eşit olarak yaklaşırım.Kimseyle yüzyüze konuşmadan gerçekten ne düşündüğünü bilemezsiniz.Bu arada bol miktarda mhp'li ve bdp'li arkadaşım var.Herkes kendine göre haklı.Bu arada şehit haberi gelmemesinden rahatsızsınız herhalde...gülüp eğlenilecek, kaba etlere kına bile yakılabilecek ?? teröristler ile ahbaplığı olanlar sarf ediyor diye düşünüyorum bu sözleri.
Türkiye Cumhuriyetinde 70 küsür etkik kökenli vatandaş var, herkes her istediğini yapabiliyor(millet vekili bile olabiliyor) bunca senedir birbirimize damat-gelin alıp vermiş kaynaşmış harman olmuşuz, zaten herkes barış ve huzur içerisinde yaşıyor. nüfus yoğunlu olan etnik köken siyaset ile kullanılıyor, buna birde terör ekleniyor. burada rahatsızlık duyulan tepki verilen terörü meşrulaştırmaya, terörst başının(bebek katilinin) özgürlügüne kavuşturulma çabalarıdır. bunu gerçekten göremiyormu yoksa görmekmi istemiyorsunuz?? yada yandaş medyanın pompaladıkları işe yarıyor demekki.
oo bütün faşistler toplanmış. hitlerin torunlarına selam olsun. ne o olm babanızın malı mı izmir, sakarya, bursa?
biz türklerin kötü bir huyu var. köprüye, vergiye, zamma, tecavüze bilmem neye sesimiz çıkmaz ama kürt hak isteyince içimizdeki tüm hayvanlığı ortaya çıkarırız. garip milletiz vesselam.
bırakın bdp istediği yerde miting yapsın, sizin canınızdan, arkadaşınızın canından, onca candan kıymetli mi? vatanın bir yere gittiği yok ona buna piyon derken faşistlerin piyonu olmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
ha bu arada sizin bu tükürük saçan ifadelerinizi okudukça gelecekten, insanlığın geleceğinden umudumu kesiyorum. yazık size. acınacak haldesiniz. nefret söylemi var bu başlıkta kilitlenmeli!