- Konu Yazar
lastigim 90/90/17 duro viraja gaz kesmeden giriyorum kontra kullanarak ama ne yaparsam yapayım şu lastik cizgisini gecemiyorum nedir bunun formulu beyler?
Demekki gerek yok motoru arka lastiğin sonuna kadar yatırmaya. Hadi yatırdın diyelim ön lastik yeterli tutuşu sağlayacak mı ? sağlamazsa sen bi tarafa motor bi tarafa
Ne demek istiyosun ben işi bilmiyormuyum yani, o duro lastiklerle daha fazlası kaza nedenidir.bu işi bilenler yorum yaparsa sevinirim.
Ne demek istiyosun ben işi bilmiyormuyum yani, o duro lastiklerle daha fazlası kaza nedenidir.
Sokaktaki asfalt ile pistlerdeki asfalt kalitesini bir sanmayın, tecrübe ettiğinizde iş işten geçer arkadaşlar.
imkan olsada piste girip bikaç tur dönebilsem. bana haftada 1 yeterli ama imkan yok asfaltlarda trafige açık yerlerde limitleri zorluyoruz yapacak bişey yok.
sen zorla limitleri yakında cenaze namazınıda kılarız..
imkan olsada piste girip bikaç tur dönebilsem. bana haftada 1 yeterli ama imkan yok asfaltlarda trafige açık yerlerde limitleri zorluyoruz yapacak bişey yok.
Ikarus sendromu http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/71788-ikarus-sendromu.html bunu mutlaka oku derim. Fazla riske girme...gerek var limitleri zorlamayı severim. ön lastigimde büyük. bu işi bilenler yorum yaparsa sevinirim.
yahu amma abartmışsınız. Lastikteki çizgiyi sona getirince, öyle az bi yatmayla kazaya falan neden olmaz. Lastiğin yere bastığı alan küçülür sadece.
Tekniğini geliştirip, motor üstünde rahat olursan neden olmasın. Şu anki halinle daha hızlı girmeye çalışırsan viraja şeritten taşarsın.
Boş, asfaltı guzel bir meydan bul, giyin korumalarini, antrenmana başla ve motorun korktuğun açıdan daha fazla yatabileceğini gör.
Senin lastik depozitolu değil mi? Kullanmadığın kısımları iade edersin.![]()