Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben geldim oraya ama saat 16 larda falan. Çok işim vardı. Pek duramadım zaten. Ayak üstü 10 dk. Yardırıyodum. O kadar acelem vardıki o yoğun trafikte ne cbr 250 si nede xmax ı kaldı tokatlamadığım. Nerdeyse acele giden ecele gider lafı gerçek olacaktgı. Acelem vardı, sinirliydim, asabiydim, kendimi canavar gibi hissediyodum. Hani kızınca yeşil dev canavara dönüşen hulk varya, aynı onun gibi. Kulaklarımdan alev çıkıyodu. 1 saaten fazla sıra bekledim bankada. Sıra geldi parayı yatıramadım:pr: parayı yetiştirmem lazım, sağlık meselesi var, kimi aradıysam telden ulaşamadım dahada sinirlendim, bi hışımla fırtınada bodruma bastım. Gözüm yolda ama ben makaslayarak, önüme geleni tokatlayarak hıncımı atmaya çalışıyorum. Neyse parayı yetiştirdim. Küba bayisine gittim, xcg yok. İnternette 2150 tl olan motor bayide 2400 lira siparişle gelirmiş falan. Kafamdan sildim hemen motoru. Murat arkadaşın yanına geçtim 10 dk lafladık. Asabiyetımden dolayı büyük motor istemiyorum. R1 in üstünde sinirlenirsem hiç iyi şeyler olmaz. Neyse asabiyim bu günlerde. Kafam karışık. Yoruldum galiba. Yıpranıyorum. Yaşlanıyorum.

Evet bazen bütün olumsuzluklar senin de yaşadıkların gibi üst üste geliyor :pr: Sağlık meselesi demişsin , geçmiş olsun . Önemli değil ilerleyen günlerde bol bol görüşürüz:) Aman Adem asabiyken seleye çıkmamaya çalış , özelliklede R1 ' e :queen:

ınsanın en buyuk dusmanı stres.ve sen bunu bılıyosun degılmı adem.eldemı kızmamak ısler yola gıtmeyınce maalesef.amma bence ewe gıden yolda en kestırmesı bıraz mola vermek....

hakikaten sıkılıyorum. Şu motor olmasa neyle stres atacam bilmem. Ayda aşa yukarı bin km yol yapıyorum. Motor tam bi stres atma aracı. Motoru seviyorum. :)

Merhaba arkadaşlar.Bugün ahmet abi scooter aldıktan sonra misafirim oldu.Biraz önce uğurladım.Uğurladım dediysem trenle uğurladım.Motor bana kaldı :pl::pl: Ahmet abi resim çekti müsait bir zamanda atar.Ben tatlı ahmet abi oturduk sohbet ettik bir çay içtik.Velhasılı salcano formundan bir buluşma daha geldi.Yolu düşen olursa beklerim herzaman.Kalın sağlıcakla.:cat:

La iyikide hemen dönmüşüm Meriç genel müdürlükten denetleme heyeti gelecekmiş nöbet değişmiş gündüze almışlar beni işteyim şu an :sunny:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar arkadaşlar! :rendeer:
A.S Yeni motorla keyifler nasıl :)
Murat arkadaşım daha önce Meriçede sormuştum taktığı tur camı için rüzgarı kesiyor demişti sizdede aynnımı bende uzun tur camı takmayı düşünüyorum sağlıcakla...

hiç kullanamadım henüz. aldığımdan beri garajımda yatıyor öylece garibim.
plaka işlemlerine başlıcaz bugün yarın. önümüzdeki haftasonu hava iyi olursa kullanırım diye düşünüyorum.
umarım benzin istasyonuna kadar götürecek benzin vardır içinde.
ve umarım aküsü boşalmaz 1 haftada. :mrgreen:

A.S Yeni motorla keyifler nasıl :)
Murat arkadaşım daha önce Meriçede sormuştum taktığı tur camı için rüzgarı kesiyor demişti sizdede aynnımı bende uzun tur camı takmayı düşünüyorum sağlıcakla...

Rüzgarı boynumun altına kadar kesiyor.Böyle bir cam şart, hem ciğerleri ileriki hastalıklardan koruyacağı inancındayım, hemde aerodinamik sağlıyor.Pazar Güllük dönüşü rüzgar başladı ama hem bizi hırpalamadı motor savurdu hemde hızımda ciddi azalma olmadı.80 le döndük.HEpsini geçtim yakışıklı oluyor.Bugün öğle yemepinde evde 2 dk da gidonuda hafif kendime yatırdım, depodan dolayı uzanmak zorunda kalıyordum, boyutları diğer motorlara nazaran az daha büyük.Manisadan getirdiğimde hiç yorulmadım ama gidona eğilirken kulaçların hafif gerildi.Şimdi kendime çekince acayip rahat ve güzel oldu :cat: İyiki almışım vallahi bu motoru her seferinde söylüyorum.

Arkadaşlar bugün itibariyle ybr 125 sahibiyim.Normalde 125 cc almayı düşünmüyordum fiyatı uygun gelince dayanamadım :cherry: 2-3 aya satarız nasılsa :pl::pl: ahmet abinin motörle accık ilgilendim sonra motörleri yıkadım sizin için foto çektim.Alın bakam ;)

1000760web.jpg

Wolften sonra çok ufak geldi oyuncak gibi ybr. Kesinlikle uzun yol düşünenlere tavsiye etmiyorum.O rahatlık yok ama alım-satım için iyi motör :)
Bu arada 2 motörde satılıktır :) :) İyi teklif gelirse ahmet abinin scooterı bile satabilirim :pl::pl:

adamlar alıyor satıyor amaç para kazanmakmı uygunmu aldınız ybr yi yoksa ne gerek vardı volfü okudup ybr almaya
kaç model kaç km bilgi verseniz ahmet abiyede hayırlı olsun socuter yeni moturu

Uygun olmasa ne işim olur yav ybr ile :) :) 2006 model motor km hakkında net bir bilgi yok :) 35-40 bin civarı tahmini.2014 ün 11. ayına kadar vizesi var daha ne olsun :mrgreen:

Arkadaşlar bugün itibariyle ybr 125 sahibiyim.Normalde 125 cc almayı düşünmüyordum fiyatı uygun gelince dayanamadım :cherry: 2-3 aya satarız nasılsa :pl::pl: ahmet abinin motörle accık ilgilendim sonra motörleri yıkadım sizin için foto çektim.Alın bakam ;)

http://img831.imageshack.us/img831/7144/1000760web.jpg

Wolften sonra çok ufak geldi oyuncak gibi ybr. Kesinlikle uzun yol düşünenlere tavsiye etmiyorum.O rahatlık yok ama alım-satım için iyi motör :)
Bu arada 2 motörde satılıktır :) :) İyi teklif gelirse ahmet abinin scooterı bile satabilirim :pl::pl:

Meriç hayırlı olsun kardeşim.İyisindir inşallah, sen baktıntan sonra o motoru sıfır sayarım :cat:.Benim motor da canavar gibi hiçbir sıkıntısı yok maşallah.Bugün gidonuda az kendime doğru yatırdım, şu debriyajı da düze getirmiş oldum yine %100 kavramaya devam ediyor.

Gidonda önüma kadar gelince tam uzun yol motoru oldu bu komforla.Uzun yol demişken çok komik gelecek ama dün çok tuzlu yedim akşam yatmadan gece kabus göreceğimi bile bile Antalya'ya gidiyordum Wolf'la.Haftasonu tatilinde, derken gaza gelip birden Hakkari'ye gidiyordum.(çok komik ya :mrgreen:)Sonra pazar öğlen panikliyordum Bodruma mesaiye nasıl yetişicem diye tam bir kabustu :queen:

O motorları sok çıkart zor olmayacak mı la apartmandan :queen: Scooter daha da zorlar.

Birde Bu tur camınının nereden temin edileceğini öğrenmek isteyen arkadaşlar var.Nereden almıştın dostum?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç kullanamadım henüz. aldığımdan beri garajımda yatıyor öylece garibim.
plaka işlemlerine başlıcaz bugün yarın. önümüzdeki haftasonu hava iyi olursa kullanırım diye düşünüyorum.
umarım benzin istasyonuna kadar götürecek benzin vardır içinde.
ve umarım aküsü boşalmaz 1 haftada. :mrgreen:
@ Novarix depoya az benzin koyup yolluyorlar benzinlik uzak değilse götürür,akü için bitsede ayakla hemen alır.
@ Murat arkadaşım cevaplar için teşekkür benimde öğrenmek istediğim özellikle aerodinamiğiydi ruzgarda hıza olan etkisi.
@Meriç ve Ahmet canlar yeni motorlarınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız geziler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

Bu gün motorumla dolaşmıya çıktım 15 km sonra motorun çalışması değişti noluyo dedim hemen benzin geldi aklıma motoru aldığımda 30 tl lik benzin almıştım yedeğe gelmiş km ye baktım yedeğe kadar 122km yapmışım rodajda olduğu için normaldir değilmi,birde salcanoda yağ filtresi varmı? eski kullanıcılar bilir benim eski 150cc de var ama salcanoda bilmiyorum sağlıcakla kalın...(varsa neresinde)

mübarek ne yağdı bugün bee :)
gene bugün yağmur çamur 60km gezmişim.
km saati ve sayacı çalışmıyodu. motorcuya gittim bu gün.
km saatini ön tekeri takarken oturtamamışım. 5 tl sıkışmış araya :)
seviyom bu karakaçanı :)
25tl ye 10 40 power1 koymuştum. jiklenin yerini unutturdu valla. soğukken sıcak gibi motor.
sabahta jiklesiz çalıstırmama rağmen 15 saniyede kendini topluyor. sonra tam gaz devam :)
bu arada ön fren artık ötmüyor.
eskiden pistonlar hareket edemediğinden devamlı fren sıkıyomuş. oda balatayı yakıyomuş.
usta kaliperin içindeki pistonları greslemişti. bide balata değişti.
ne ötme kaldı, ne fren sıkma..
tavsiye ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar