merhaba öncelikle bu konuda deneyimim yok ama nasıl yapıldığını biliyorum.amortsör yayının arkasındaki haznenin altında kapak var sibop gibi lastiği şişirdiğin pompa ile rahatlıkla indirip şişirebilirsin.Fazla yumuşak yapmanı tavsiye etmem cukurlarda ve arazi kullanımında keçeleri patlatabilir.
Ben vidalardan ayarlanıldığını düşünüyordum. Her ne kadar havasını düşürsek veya arttırsak bile amortsörlerin yayları helezonları birbirinnin üzerine bindiği için katlandığı için rahat esneme yapmıyor diye tahmin ediyorum. Onun için o helezonun olduğu kısımı biraz gevşeterek helezzon yayların arasındaki mesafeyi açarak o şekilde amortsörün rahat bir şekilde esniyeceğini düşünüyordum. Onun için bu konuyla ilgili daha önceden deneyimli biri veya böyle kendi motoruna uygulamış biri yazabilirse daha iyi olur demiştim. Yinede yorum için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Bugün dikkatimi çekti bizim driftin sol aynanın vida açma yerinin üzerindeki tıpa ortadan kaybolmuş
Dikkat edin sizde kapak olmazsa vida zamanla pas tutabilir zaten içerisi boşluk en ufak bir yağmurda içerisine hemen su dolar. Dikkat etmek lazım kısa bir sürede yenisini temin etmek lazım.