Transalp ile Hafta Sonu

Cumartesi Barışkan arkadaşımla bakımını yaptığımız Transalp'lerimiz ile hafta sonu kısa bir tura çıkalım dedik. İzmir'den sabah saat 9:00 'da yola çıkıp, 250 km lik sürüş ve keyfimizi yerine getiren bir günü daha bitirdik. İzmir - Tire - Selçuk - Pamucak - Ahmetbeyli ' den kareler ...

Bu da günün keyifli anlarından biri

ky68p.jpg
[/url]

Subaşında Kahvaltımızı yapıyoruz .

transalp hondanın sevdiğim 3 modelinden biridir.. ne zevklidir şimdi onunla dolaşmak..zaten surat ifadenizden belli...

transalp hondanın sevdiğim 3 modelinden biridir.. ne zevklidir şimdi onunla dolaşmak..zaten surat ifadenizden belli...

Teşekkürler Ramço inan hakkını veriyor motorlarımız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------

HEY BE KOÇLARA BAK ...BREH BREH :cat:

Hellas gün tadından yenmedi hele kumda bir gidişleri var anlatamam . .Ne yakarsa yaksın Bizi her yolda yanlız bırakmayan TA larımızı seviyoruz. İster cadde ister arazi ister kum yol ne olursa olsun bizi götürür :)

IMG_1386_zpsbf36fc1d.jpg

Çok güzel. Çöl havası var videoda. Fotolar, daha çok hatıra fotoğrafı olmuş. İlerki paylaşımlarınızda biraz daha ortamı yansıtacak fotolar beklıyoruz. ve birazda anlatım.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Transalp'i ait olduğu tozlu topraklarla buluşturmussunuz tekerinize sağlık..
Bu resimde Honda kataloğundan fırlamış gibi.

ky6hv.jpg

Teşekkürler Sinan
Çöl havası dediğimiz yer selçuk yakınlarındaki patara plajının bir benzeri olan pamucak plajı google map : ( 37°58'33.05"K / 27°15'14.01"D )
Göllerin bulunduğu mevki Belevi ( 38° 1'0.53"K / 27°27'55.95"D )
Manzaların diğerleri yol boyunca çekmiş olduğumuz lokasyonlar . Ekte güzergahımızın boyunca izlemiş olduğumuz harita .

http://goo.gl/maps/WkJPi

TA..AT. TDM.tennere GÜZEL MAKINALAR...
VARSIN 10 KRŞ ÇOK YAKSIN AMA benı yolda bırakmasın ..uzun ömurlu olsun...:cat:

transalp :thumleft:

Teşekkürler Sinan
Çöl havası dediğimiz yer selçuk yakınlarındaki patara plajının bir benzeri olan pamucak plajı google map : ( 37°58'33.05"K / 27°15'14.01"D )
Göllerin bulunduğu mevki Belevi ( 38° 1'0.53"K / 27°27'55.95"D )
Manzaların diğerleri yol boyunca çekmiş olduğumuz lokasyonlar . Ekte güzergahımızın boyunca izlemiş olduğumuz harita .

http://goo.gl/maps/WkJPi
:)) Saol. Paylaşım için ben teşekkür ederim. Rotaya baktım da A noktasından J noktasına kestirmeden gitmeniz iyi olmuş :) Hemde hava almış olmuşsunuz.

Güzel gezi yapmışsınız,bir gezi daha tertip ederseniz Hüdayiye ben de katılırım, dört Transalp'li grup gezisi yaparız:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah nazar değmesin transalplerinize.Yaptığınız gezi transalp enduro değildir diyenlere güzel cevap olmuş.Giremiyeceği yol yok transalp'in.Asfaltın da en konforlu motorlarından biridir.Tabi aşırı rüzgar olmazsa.Yüksek olduğundan rüzgara karşı biraz hassas.Ben de michelin'leri taktım , sezona hazırım.Pek bi eksiği yok transalpimin.

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Sadece TA ' larımız ile İzmir ve çevresi günü birlik yada kamplı bir gezi organize etme düşüncemiz var. Eşlik ederseniz her zaman bekleriz.

Eger kamplı olursa aşağıdaki formatta olacaktır :)

448_zpsd5f2575b.jpg

127_zpsedc1a784.jpg

IMG_1386_zpsbf36fc1d.jpg

213_zps9978b1e3.jpg

çok zevkli bir gezi olduğu anlaşılıyor fotolardan :) kazasız belasız hayırlı yolcular:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar