Transalp ile Hafta Sonu

Kırmızı daire içine aldığınız yer "keçi kalesi mi ? oraya çıkan yol varmı ? , varsa nereden başlıyor ? , sizler oraya çıktınız mı ? , çok güzel bir paylaşım olmuş , emeğinize sağlık.

Tespitin doğru Benli yakında TA larımızla çıkmayı planlıyoruz bir rota bulduk . GOOGLE kmz dosyasını cıkartma aşamasındayız özelden mail adresini gönderirsen sana da kmz leri atarım

süper bir gezi yapmışsınız, nişanlımda egeli, bir gün gelecem o taraflara ama askerden sonra kısmetse temmuz sonu gibi askere gidecem, sonrasında evlilik ve motorsikletimle o taraflara gelicem, çok beğeniyorum o tarafları.
bende de transalp var ama sadece iki kere uzun yol yaptım birinde istanbul zonguldak diğerindede istanbul çanakkale, ama şunu söyleyeyim çanakkaleyi mutlaka her Türk genci ziyaret etmeli, hem ruhen haz alıyorsun hemde doğa güzelliği olarak....

enduro motorun hakkını veriyorsunuz. izmir ve çevresi kamplı gezi planınızı bekliyorum, havalar ısınıyor

güzel gezi olmuş bende devamlı asfaltta kullanmaktan sıkıldım havalar ısınsada araziye girsem özlemişim vala hemde çok

Teşekkürler arkadaşlar , insanın yeni yerlere bilinmediği yapmış olduğu geziler her zaman keyifli olmuştur . Yakında Bafa gölü kamp planlıyoruz eşlik etmek isteyenleri bekleriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar