[Adana - MT]

iyi akşamlar dostlar.
Bügünkü gezi gerçekten çok güzel olduçok neşeli geçti.:flower:
Katılan tüm arkadaşlarıma,ağabeylerime ve özellikle gezinin organizasyonunu düzenleyen ve gezi için büyük emek,efor sarf eden bizleri neşelendiren varlığıyla bizleri onurlandıran sevgili Muzaffer (Fazer) abime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.

Bak Mustafa hocam, sen artık motorunu aldın, değiştirmeyi düşününceye kadar Muzo bu kadar yağ çekmene gerek yok. :p Ayrıca nerden düzenlemiş organizasyonu, bizi gezimizden etti erkenden sonlandırdı daha gezecek çok yerimiz vardı :pl:

Neşeli bol kahkahalı harika bir gezi oldu... Emeği geçen herkese teşekkürler...:thumleft:

iyi akşamlar dostlar.
Bügünkü gezi gerçekten çok güzel olduçok neşeli geçti.:flower:
Katılan tüm arkadaşlarıma,ağabeylerime ve özellikle gezinin organizasyonunu düzenleyen ve gezi için büyük emek,efor sarf eden bizleri neşelendiren varlığıyla bizleri onurlandıran sevgili Muzaffer (Fazer) abime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.Ama son kıvırması hiç hoş olmadı hiç.Olsun her şeye rağmen o herzaman gönüllerin başkanı .:thumleft::thumleft:

Mustafa hocam,
Kıvırma derken,

bana yapılmış bukadar hakaretten dolayı bazılarınızı kınıyorum:bounce:madem öyle gezi mezi resimleri yokkkkkkkkk okadar:cherry:
nasıl olsa şu an gezi resimlerine bakıyorum HARİKAAAAAAA HERKULADEEEE NEFİSSSSS,TADI TADINDAAAAA ALLAHIM ESİRGESİN HERKES ŞAHANE ÇIKMIŞ.:rendeer:
allahım sizleri korusum tekeriniz hep düz bassınnn belkide defalarca bakıyorum doyamadımmm:rendeer:vein bana avanta hemen gelsin resimler.yoksa çok melersinizzzzz.
yadaaaa borayı indirim başkanlıktan ben olimmmmm sizlere kurban olsun abinizzzz huhahahahaaaaa:queen::flower:

Bak Mustafa hocam, sen artık motorunu aldın, değiştirmeyi düşününceye kadar Muzo bu kadar yağ çekmene gerek yok. :p Ayrıca nerden düzenlemiş organizasyonu, bizi gezimizden etti erkenden sonlandırdı daha gezecek çok yerimiz vardı :pl:
Abi ne yapayım yaaa,öyle tembih etti bana şantaj yaptı, videonu herkese seyrettirrim dedi.Bende böyle yazmak zorunda kaldım.:joker::joker:

güzel bir geziydi:rendeer: katılan arkadaslara teşekkürler.:rendeer:
yeni katılan arkadaslar aramıza hoş geldiniz.

Çok teşekür ederim gezi için, ayrıca yeni katılımlara gösterdiğiniz konukseverlik çok harika, bundan sonra burdayız.

Adana İl Temsilcisi
yeni bir haftaya günaydın dostlar.murat kendisindeki resimleri bana göndermiş yükledim.

Tüm dostlara günaydın olsun ve güzel bir hafta diliyorum; dün düzenlenen gezi organizasyonun da tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık.

günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar.yeni gelenlere gösterdiginiz konukseverligede ayrıca teşekkürler.yeni gezilerde beraber olmak dilegiyle. başkanım harika gezinin resimlerini dört gözle bekliyorum.gezimiz daha,da güzel olabilirdi ama saglık olsun mühim olan bir arada olmaktı.herkese hayırlı haftalar.

:thumleft:HERKİM OLURSAN OL GEL İNAN BU TOPLULUK SENİDE SEVER.:rendeer:

herkese günaydın... dünkü gezisinin keyifli ve sıkıntısız geçmesine sevindim.... :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar.yeni gelenlere gösterdiginiz konukseverligede ayrıca teşekkürler.yeni gezilerde beraber olmak dilegiyle. başkanım harika gezinin resimlerini dört gözle bekliyorum.gezimiz daha,da güzel olabilirdi ama saglık olsun mühim olan bir arada olmaktı.herkese hayırlı haftalar.

bendeki resimler dün akşam yüklendi,buraya tıklayın.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ta-da-farkli-bir-parkurdaydi.html#post2958578

Günaydın hayırlı haftalar herkese...:rendeer:
Başkanım fotoğraflar için tekrar teşekkürler. Emeğine sağlık.:cat:

bana yapılmış bukadar hakaretten dolayı bazılarınızı kınıyorum:bounce:madem öyle gezi mezi resimleri yokkkkkkkkk okadar:cherry:
nasıl olsa şu an gezi resimlerine bakıyorum HARİKAAAAAAA HERKULADEEEE NEFİSSSSS,TADI TADINDAAAAA ALLAHIM ESİRGESİN HERKES ŞAHANE ÇIKMIŞ.:rendeer:
allahım sizleri korusum tekeriniz hep düz bassınnn belkide defalarca bakıyorum doyamadımmm:rendeer:vein bana avanta hemen gelsin resimler.yoksa çok melersinizzzzz.
yadaaaa borayı indirim başkanlıktan ben olimmmmm sizlere kurban olsun abinizzzz huhahahahaaaaa:queen::flower:

Adaşım kulağıma bir şeyler geldi, millete şantaj yapıyormusun, öylemi ayıp sana yakıştıramadım. Haberlerde hep dinliyorduk şantaj şebekesi çökertilmiştir diye meğersem yalanmış :p

Abi ne yapayım yaaa,öyle tembih etti bana şantaj yaptı, videonu herkese seyrettirrim dedi.Bende böyle yazmak zorunda kaldım.:joker::joker:

Hocam şantaja boyun eğme, bizlerde videoyu keyifle seyrederiz :mrgreen: Ne car bunda :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------

Her gezimizin ayrı bir güzelliği var, bu seferkide böyle oldu, artık kısmet bir sonrakine :cat:

Adana İl Temsilcisi
10000000000 gezi yaptık,çoğunlukla fotoları ben yükledim,ama hiç sakal istemedim.adamın oğlu yeni makine almış,ilk defa foto çekti(kendi de yüklemiyecek,zaten bilemez)yaptığına bakın.es kaza başkan filan(olamazda)olsaymış vaaayyy bu gurubun haline.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar