merhaba arkadaslar
2.el arayasim devam ediyor. Orjinal lastiklerin omru yaklasik kac bin kmdir acaba?
Hocam ikinci el alincaya kadar sifir aliver ya neden ikinci el aliyorsun ki
merhaba arkadaslar
2.el arayasim devam ediyor. Orjinal lastiklerin omru yaklasik kac bin kmdir acaba?
ilk motorum olacak. ileridede buyutmek istiyorum alip satarken cok zarar etmek istemedgim icin 2.el dusunuyorum. fakat 2.el ilanlarina baktgmda 10000'de motorlar goruyorum. bu motorlardan birini alsam lastikleri degismek gerekecek sanirim degil
mi?
Benim de ilk motorum, orjinal lastiklerle 21 bin km gittim. (Gerçi 18 binden sonra düzleşmişti) Ona para vermek yerine gidip Motosiklet Yol Sanatı kitabını alıp okuyun, bir de Honda veya benzeri bir eğitime gidin. Hem daha ucuza gelir, hem daha çok işinize yarar.
kaan kardeşim bak forum gezi istiyor sen nerelerdesin![]()
HANİ NERDE?
kakare kaanı demiştim girince hemen bir gezi ayarlasın size diye![]()
bu hafta cuma öğlen istanbula geri dönüşüm var cumartesi motor bende hadi gidekGençler ve genç kalanlar gezi istiyomuş bu sefer katılım sağlarım
![]()
bunu dersen benle beraber bunları diyipte gelemeyen veya gelmeyen arkadaşlarıda karşına alırsın dikkat et gençkatılmayaaaan![]()
bunu dersen benle beraber bunları diyipte gelemeyen veya gelmeyen arkadaşlarıda karşına alırsın dikkat et genç![]()
hahahah tekirdağ aklıma geldi kardeşim.(biliyorsun seni savunmuştum.bu savunma seninle beraber gelemeyen arkadaşlar içinde bir savunmaydı)
![]()
tamam durumu topladıngezi olursa varım ama nere veya nereye bilemiyorum burda eğer istenirse sözü ''abilerime-ablalarıma-kardeşlerime'' bırakıyorum
![]()
Ayın 2sinde cumartesi günü D&B motora servise gittim. Oradaki Gökhan usta söktü motor bloğunu ve keçesi yanmış dedi. CBRlarda 15000 kmlerde oluyormus kece yakma olayı. Daha önceden de gelenler olmuş bu problemi yaşayan.
Yeni keçe sipariş edildi fabrikadan ve motoru bırakmak zorunda kaldım. Çarsamba günü geri aradılar motorunuz hazırdır diye.
Keçe değişmiş
Soğutma suyu değişmiş
Yağı değişmiş ve gıcır gıcır yıkanmış şekilde teslim aldım motorumu. Tüm hepsi garantiden halledildi çok sevindirik oldum :flower: