Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ilk motorum olacak. ileridede buyutmek istiyorum alip satarken cok zarar etmek istemedgim icin 2.el dusunuyorum. fakat 2.el ilanlarina baktgmda 10000'de motorlar goruyorum. bu motorlardan birini alsam lastikleri degismek gerekecek sanirim degil
mi?

ilk motorum olacak. ileridede buyutmek istiyorum alip satarken cok zarar etmek istemedgim icin 2.el dusunuyorum. fakat 2.el ilanlarina baktgmda 10000'de motorlar goruyorum. bu motorlardan birini alsam lastikleri degismek gerekecek sanirim degil
mi?

aynı şeyleri bende düşünüyordum ama iki ellerin fiyatlarınnı gördükten sonra sıfır alayım dedim

bana denilen şu lastik konusunda " honda dan çıkar çıkmaz git hemen lastiklerını al dedğiştir" ama tabi en az bi sene bineyim dıorum üzerindeki lastikle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim de ilk motorum, orjinal lastiklerle 21 bin km gittim. (Gerçi 18 binden sonra düzleşmişti) Ona para vermek yerine gidip Motosiklet Yol Sanatı kitabını alıp okuyun, bir de Honda veya benzeri bir eğitime gidin. Hem daha ucuza gelir, hem daha çok işinize yarar :p.

Benim de ilk motorum, orjinal lastiklerle 21 bin km gittim. (Gerçi 18 binden sonra düzleşmişti) Ona para vermek yerine gidip Motosiklet Yol Sanatı kitabını alıp okuyun, bir de Honda veya benzeri bir eğitime gidin. Hem daha ucuza gelir, hem daha çok işinize yarar :p.

bide kitabı var bu işin demek : ) okumak lazım o zaman :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En özet haliyle şöyle demişler:
Ninja 300 ABS > CBR250R ABS > GT250R

tuc

bunu dersen benle beraber bunları diyipte gelemeyen veya gelmeyen arkadaşlarıda karşına alırsın dikkat et genç :D

hahahah tekirdağ aklıma geldi kardeşim. :D (biliyorsun seni savunmuştum.bu savunma seninle beraber gelemeyen arkadaşlar içinde bir savunmaydı) :)

hahahah tekirdağ aklıma geldi kardeşim. :D (biliyorsun seni savunmuştum.bu savunma seninle beraber gelemeyen arkadaşlar içinde bir savunmaydı) :)

tamam durumu topladın :D gezi olursa varım ama nere veya nereye bilemiyorum burda eğer istenirse sözü ''abilerime-ablalarıma-kardeşlerime'' bırakıyorum :D

tuc

tamam durumu topladın :D gezi olursa varım ama nere veya nereye bilemiyorum burda eğer istenirse sözü ''abilerime-ablalarıma-kardeşlerime'' bırakıyorum :D

kardeşim cin gibisin.Elbet bir abimiz-ablamız-kardeşimiz bir gezi ayarlaması yapıp bilgilendirme yapar sizde tüm istanbuldaki cbr 250 tayfası olarak katılırsınız :)

Ayın 2sinde cumartesi günü D&B motora servise gittim. Oradaki Gökhan usta söktü motor bloğunu ve keçesi yanmış dedi. CBRlarda 15000 kmlerde oluyormus kece yakma olayı. Daha önceden de gelenler olmuş bu problemi yaşayan.
Yeni keçe sipariş edildi fabrikadan ve motoru bırakmak zorunda kaldım. Çarsamba günü geri aradılar motorunuz hazırdır diye.
Keçe değişmiş
Soğutma suyu değişmiş
Yağı değişmiş ve gıcır gıcır yıkanmış şekilde teslim aldım motorumu. Tüm hepsi garantiden halledildi çok sevindirik oldum :flower:

Ayın 2sinde cumartesi günü D&B motora servise gittim. Oradaki Gökhan usta söktü motor bloğunu ve keçesi yanmış dedi. CBRlarda 15000 kmlerde oluyormus kece yakma olayı. Daha önceden de gelenler olmuş bu problemi yaşayan.
Yeni keçe sipariş edildi fabrikadan ve motoru bırakmak zorunda kaldım. Çarsamba günü geri aradılar motorunuz hazırdır diye.
Keçe değişmiş
Soğutma suyu değişmiş
Yağı değişmiş ve gıcır gıcır yıkanmış şekilde teslim aldım motorumu. Tüm hepsi garantiden halledildi çok sevindirik oldum :flower:

kusura bakmasınlar ama 15000 de keçe yakan motorun ben ta....

hayır bi de ne güzel normalleştirmeşler olayı, daha önce de gelenler olmuş da ne...çinli olsa demediğimiz bırakmayız ama 15000 ne?
tek sana olsa bile bir nebze anlarım ama o bile garip değil mi?

garantisi dolan adam ne yapacak peki başına böyle bişey gelirse, kaç para bayılacak gayet normal!!! olan bir problem için

geçmiş olsun bu arada...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar