[Adana - MT]

Merhaba dostlarım :rendeer:

Ya adaşım sen pek artçı olmazsın, bu ne iştah böyle galiba Bora başkanı sen çok seviyorsun :mrgreen:
bol viraj,bol kahkaha bunlar boracığımın sevdiği şeyler:flower:birde iyi bir artçı son nokta olur canimmmm.:thumleft:nedersin boracığımmm:bounce:

Ama ben gürseli istiyorum.Kim bana eliyle sucuk yedirecek.:flower:
ulen sende nekadar meraklısın elle sucuk yemeğe:pr:ben boraya sucuk yedireceğim eğer musade ederse sanada ikram ederim.:cat:tabiki boranın insivatiyesine bağlı:queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
beni seven,sevmeyen,iltifat eden etmeyen,tüm arkadaşlarıma vede dostlarıma site yoluyla teşekürlerimi.:rendeer: sunarım.. atalarımız nedemiş taş yerinde AĞARDIR.KENDİMİ SUYUN içinde büyük görmek bana yakışmaz(bilirsiniki syun içinde herşey olduğundan daha büyük görünür..örnek=deniz gözlüğünü tak suyun içinde herşeyini gör anlarsın.:flower:)bana yakışan olgunluğumu vede asaletimi bilenler bilir bilmeyenler namımı duyar :bounce:eek:kadarrrrrrrrr...bana destek değil bana köstek olanlar ilk önce kendilerini TERAZİDE tartıp ona göre laf yazsınlar:thumleft:bilmem anlatabildimmi anlamıyanlar bu haftaki gezimizde yanıma gelip fikir danışsınlar:wiinkk:ulen beni tarşışıcığanıza borayı bir tartışında görim edenizi.:cherry:fakat yetti artık bu gezide gereken cevabı ben değil.bora versin.benim günahımı değil boranın gazabına uğrarsınız.:queen:bu gezide boranın en çok sevdiği sucuğu ben vereceğim hemide onun lafı gibi bol virajlı bol kahkahalı:flower:artçısı olacağım zevkli geçeceği kanahatindeyimmmmmmmmmmmmmm:bounce:canim benimmmmmm:thumleft:

ulen sende nekadar meraklısın elle sucuk yemeğe:pr:ben boraya sucuk yedireceğim eğer musade ederse sanada ikram ederim.:cat:tabiki boranın insivatiyesine bağlı:queen::queen:

bu türkçe de beni ve gurubumuzdakileri birgün öldürecek ama hadi hayırlısı.:queen:

burdayım en iyi arkadaşım.pazar günü seninle birşey konuşacağım,unutturma!

Bora başkanım, senin istediğin ebatta Avon marka lastik yok ama Google amcaya AVON diye yazınca bayan makyaj malzemeleri çıktı :mrgreen:

Enduro
AVON 150/70 R17 69V Distanzia 338.98 TL
SuperSport
AVON 160/60 R17 69W Storm 2 Ultra 317.80 TL
AVON 120/70 ZR17 58W Storm 2 Ultra 233.05 TL
AVON 120/70 ZR17 58W VP2 233.05 TL

üzgünüm ama başka marka olarak araştır, cam göze sormanı tavsiye ederim oda uygun fiyata lastik getirmişti :cat:

Adana İl Temsilcisi
teşekkürler,linkini atarmısın,taksit seçeneklerine filan bakayım.oltay.com.tr mi?

Zaten ben anlamıştım ama bozuntuya vermek istemedim :wiinkk:

Bu yazıyı senin yazmadığını birilerin yazdırdığını hepimiz biliyoruz, onun için rahat ol biz böyle laflara alışkınız :mrgreen: Senin korkman gereken biz değiliz... :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

Kardeşim, duyduğuma göre bize yamuk yapıyormuşsun. Eskiden her geziye geliyordun ne oldu artık bizi bıraktınmı bir geliyon bir gelmiyon :bounce: CBF1000 alınca yürüyüşünmü değişti :p

merhaba sevgili arkadaşlar.

muzaffer abi sizin gibi değerli dosları hiç bırakırmıyım, gezi pilanı olmadan önce pazar günü için söz verdiğim yerler oldu ve sıkıntı ordan doğdu.
ama cumartesi günü pilan netleşecek, aksi bir durum olursa zaten geziye zevkten katılacağım.
katılamassamda sizlere iyi geziler ve iyi eğlenceler diliyorum.:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,lütfen gelmesi kesinleşen ve listede adı olmayanlar,bu akşama saat kaç olursa olsun buraya yazsınlar.

GÜNCELLEME
1-ben
2-koluman muzaffer ve eşi
3-yusuf ve eşi
4-murat hoca
5-fuat
6-fatih abi
7-ceyhan mustafa
8-belki gürsel/mehmet
9-ceyhan tamer hoca/burak hoca/türker hoca
10-oğuz(takendy)ve eşi
11-hacı
12-muvaffak

arkadaşlar,lütfen gelmesi kesinleşen ve listede adı olmayanlar,bu akşama saat kaç olursa olsun buraya yazsınlar.

GÜNCELLEME
1 fazerr muzaffer
0-ben
2-koluman muzaffer ve eşi
3-yusuf ve eşi
4-murat hoca
5-fuat
6-fatih abi
7-ceyhan mustafa
8-belki gürsel/mehmet
9-ceyhan tamer hoca/burak hoca/türker hoca
10-oğuz(takendy)ve eşi
17. tekfen mesut ve eşi
11-hacı
12-muvaffak
13.mertol
14.murat yoğurtçu.
15.bayram bey..........................................................ulen niye beni yazmıyon:pl:al işte listenin en başına kendimi yazdım varmı itirazınız heytttttt ulen heytttt

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
pardon ya ama sen izin alamazsın diye şeeeetmiştim.:p

arkadaşlar,çantası olanlar,ızgara getirmeyi unutmasın lütfen

bende hepsi mevcut. eger bora başkanıma virajlarda dengemizi bozmazsa alırım..nedersin başkanım:thumleft:

Adana İl Temsilcisi
Galiba bu taş bana ve murat içindi, başkanım şimdi oralarda kuru dal bulmak mesele olur arkadaşın biride az birşey kömür alsa iyi olur :bounce:
taş değil hatırlatma.
evet çok haklısın,KÖMÜR getirebilen arkadaşlarda olursa çok iyi olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

bende hepsi mevcut. eger bora başkanıma virajlarda dengemizi bozmazsa alırım..nedersin başkanım:thumleft:
senin birşey getirmene gerek yok kardeş,sen izin al bu yeter.:wiinkk::bounce:

taş değil hatırlatma.

Başkanım böyle olmuyor ama herkes birbirine güvenip almazsa nasıl olacak :silent: sucukları çiğ çiğmi yiyeceğiz :mrgreen: ben getirmek isterdim ama eş durumundan dolayı çantalar dolu olacak :queen:

abooooooooo, bu ağır oldu şimdi :cyclopsan Bakalım taş fırın erkeği şimdi ne diyecek :p

taş değil hatırlatma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

şerefsizim geliyorum LAF AĞIZDAN çıkar no maney herşey feereeee bana özel okadarrrrrrrrrrrrrrrrr yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:flower:
beleş olsun .......................yatarımmmm

Başkanım böyle olmuyor ama herkes birbirine güvenip almazsa nasıl olacak :silent: sucukları çiğ çiğmi yiyeceğiz :mrgreen: ben getirmek isterdim ama eş durumundan dolayı çantalar dolu olacak :queen:

abooooooooo, bu ağır oldu şimdi :cyclopsan Bakalım taş fırın erkeği şimdi ne diyecek :p
ABOOOOOOOOOOOOOOOOO YUPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİ GENE tüm masraflarımmmm bana beleşşşşşş oraya yerleş fazerr.:queen:bak koluman sende şahitsin ona göree laf ağızdan çıkar.eğer döneklik olursa sen masrafımı karşılarsın ona göre

Kim taş fırın erkeği Muzaffer abim (Fazer) çok yumuşaktır.Nede olsa yolculuk ettim abimle.:flower::flower:

Adana İl Temsilcisi
şerefsizim geliyorum LAF AĞIZDAN çıkar no maney herşey feereeee bana özel okadarrrrrrrrrrrrrrrrr yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:flower:
beleş olsun .......................yatarımmmm
ABOOOOOOOOOOOOOOOOO YUPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİ GENE tüm masraflarımmmm bana beleşşşşşş oraya yerleş fazerr.:queen:bak koluman sende şahitsin ona göree laf ağızdan çıkar.eğer döneklik olursa sen masrafımı karşılarsın ona göre

aklımdan bile geçirme.::karma::::saad::::uzgunum:

Kim taş fırın erkeği Muzaffer abim (Fazer) çok yumuşaktır.Nede olsa yolculuk ettim abimle.:flower::flower:

nasıl yani?bizim bilmediğimiz birşey mi biliyorsun? :silent: hımmm evet yolculuk yapmıştın.:santa:

Cihan kardeş merhabalar elbette birlikte gidebiliriz geziye pazar günü saat 08.00 de özbilen garajı var benim işyerim orada arkadaşlarla orada buluşacağız gelirseniz bekleriz.:king::king:
Telefonum 0542 4061848[/QUOTE]

Merhaba abi hafda sonuda sevk yapacaz benim gelme işide başka bahara kaldı..İşçi olmak zor tatil matil yok :pr:

İyi geceler...:rendeer:
Allah muhabbetimizi bozmasın. Coştunuz yine maşşallah...
Benim ızgaralar da Çantada sabit zati... :)
Gürsel Paşam geliyomusun?
Lütfen gelemiyosan da sucukları gönder... Benim ızgaralar sadece o sucuğu pişirebiliyor...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar