Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben 9.800 e anahtar teslim iyi almışım o zaman... trafik sigortasıda dahil...anahtarı alıp bindim motor a her şey tamam şekilde...

benım amacım aslında koruma takozu taktırmaktı ama takmıyorz dediler branda çadır alayım dedim almadım

koruma pedi i almam lazım bi ama bilmiyorum ki ilk motorum olcak ya bu ne yapcam bilemıyorum işin aslı : ))

onları sonra hallederız. depoyu cızılmekten kurtarmak ıcın oncelıkle guzel bı tank ped alırsın :)

ben 9.800 e anahtar teslim iyi almışım o zaman... trafik sigortasıda dahil...anahtarı alıp bindim motor a her şey tamam şekilde...

evet bende aslındaöyle istemıştim ama bi 50 lira düşük alırsın fln dediler sen uğraşınsan dediler bakalım
pazartesi bende plaka fln uğraşcam akşama anca binersin dedi ordaki görevli
bakalım

ben de beklıyorum :D ama ıstemeye yuzum yok bırılerınden :cherry:

aynen kardesım.sadece kapak yok,derı parca var uzerınde cbr yazılı.hosuma gıttı benım de.rengıde tam uyumlu oldu.kasalar arası farktan doalyı korkuyordum. tek kotu yanı alt kulakları 1e1 uyumlu olmadıgı ıcın kıtlenmıyor.anahtarsız acıp kapatabılıyosun.calabılırler yanı.ama bu benım ıcın sorun degıl :D goz hızamda oldugu ıcın hep :cherry:

hayırlı olsun kardesım :)

bayıde neler varmıs mesela? cogu aksesuarı halı hazırda tutmuyorlar,bu yuzden sordum.
Şahin el atsa düzelir mi ki :mrgreen: Mesaj alınmıştır :p

benim bildiğim müracaatı yaptıktan sonra ertesi günü veriyorlar plakayı 1.5 gün falan sürüyor... hayırlı olsun şimdiden...

Ahmet üstüne üstlük diyor ki; Bir tur verecekse alayım de diye beni gaza getiriyor Barışş.. Ahan da ben başka bir şey demiyorum... :)))

bugun izmir yükselişe motorum honda cbr 250 r ım gelmiş akşam görmeye gittim arkadaşlar

anlaştığım fiyat peşin tiko para 9500 bi kuruş daha indiremedim

motorum teslim alırken herhangibir aksessuar alsam mı ne alabilir varmı önerisi olan

Yükselişte aksesuar varmı ya ben çok şikayetçiyim o konuda :pr:

:D:D herseyı ıste onu ısteme :D hahaah kaporayı fena alırım panpa :p:p:p

Kapora bu işte :mrgreen::p

!B1ovInQBGk~$%28KGrHqF,!jcE%29pg+fhqMBMfTK8edJ!~~_35.JPG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar