benım amacım aslında koruma takozu taktırmaktı ama takmıyorz dediler branda çadır alayım dedim almadım
koruma pedi i almam lazım bi ama bilmiyorum ki ilk motorum olcak ya bu ne yapcam bilemıyorum işin aslı : ))
ben 9.800 e anahtar teslim iyi almışım o zaman... trafik sigortasıda dahil...anahtarı alıp bindim motor a her şey tamam şekilde...
Şahin el atsa düzelir mi ki :mrgreen: Mesaj alınmıştırben de beklıyorumama ıstemeye yuzum yok bırılerınden :cherry:
aynen kardesım.sadece kapak yok,derı parca var uzerınde cbr yazılı.hosuma gıttı benım de.rengıde tam uyumlu oldu.kasalar arası farktan doalyı korkuyordum. tek kotu yanı alt kulakları 1e1 uyumlu olmadıgı ıcın kıtlenmıyor.anahtarsız acıp kapatabılıyosun.calabılırler yanı.ama bu benım ıcın sorun degılgoz hızamda oldugu ıcın hep :cherry:
hayırlı olsun kardesım
bayıde neler varmıs mesela? cogu aksesuarı halı hazırda tutmuyorlar,bu yuzden sordum.
Barış yine ne istiyorsun e-bay'den????.
:cherry::cherry::cherry:
ıspıtcı ahmet
detaylar onda.ama daha ucuza bulamaz mıyız kı85dolar shıppıng vs 200lıraya gelır o
arastıralım bıraz daha
![]()
Bakıyorum abi ayıpsın:cherry::cherry::cherry:
ıspıtcı ahmet
detaylar onda.ama daha ucuza bulamaz mıyız kı85dolar shıppıng vs 200lıraya gelır o
arastıralım bıraz daha
![]()
bugun izmir yükselişe motorum honda cbr 250 r ım gelmiş akşam görmeye gittim arkadaşlar
anlaştığım fiyat peşin tiko para 9500 bi kuruş daha indiremedim
motorum teslim alırken herhangibir aksessuar alsam mı ne alabilir varmı önerisi olan
Ahmet üstüne üstlük diyor ki; Bir tur verecekse alayım de diye beni gaza getiriyor Barışş.. Ahan da ben başka bir şey demiyorum...))
Yükselişte aksesuar varmı ya ben çok şikayetçiyim o konudar:
herseyı ıste onu ısteme
hahaah kaporayı fena alırım panpa
![]()
ben de 2011/12 de gıttıgımde hıcbısey yoktu,cantalar dısında
Sacmalama derken ?![]()
ceket eldiven fular gibi şeyler başkada bişey yok gördüğüm ama
ben orda beyaz cbr 250 r gördüm sanırım 3 siyah bi tane beyaz 2 tanede 125 siyah getitrtmişler
motor aksesuarlarını kastetmıstım ben![]()