[Ankara - MT]

Motür güzel duruyor ama şöyle ufak bi 300-400 Tl'lik mod yapılırsa tadından yenmez :cat:
suzuki-sv-650-s-03.jpg

Yani alt sakaldan bahsediyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------

Bide şöyle guçük egsozlardan ahanda tamamdır
IMG_2460.JPG

!B-NYv(g!mk~$(KGrHqF,!hUEzd5d5CcDBM8CqHUDI!~~0_35.JPG

Onun alt sakallı olanıda olması lazım normalde,
ama ilanları incelemek lazım trde pek yok bildiğim,
osman abi bunlarda güzel bak,
hem çok para harcamamış olacaksın hemde
DL650 üzerinde kullanılmış V motorun homurtusunun zevkini alacaksın
hemde sorunsuz bir motor kullanmış olacaksın bir düşün derim :)
şekli şemali de yerinde hani.. :king:

Osman abiye gider mi bilmiyorum ama paylaştığım ilan çok taze ve güzel duruyor. ~600 lük bişeyler bakan arkadaşlar ilgilenebilirler.

Ecnebi forumlarında turlarken bir ton önemli model sahibi olmuş bir kişinin unutamadığı 2 motor arasında göstermesi üzerine bu motoru biraz araştırmaya başladım . Y.dışında çoğunlukla "memnuniyet" sembölü olmuş bir motor. Sorunu felan vardır elbet ama çok tutulduğu için çözülmeyen sorunlar değil demekki.

hadi bu da benden olsun...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yan-cantali-cok-temiz-gsr-600-106320420/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

şu ilanlara tank pad, jant şeridini yazanların ağzına küreğinen vurasım geliyo ya...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

beyler bu gsr 600 olsun, hornet olsun önü açık olan aletlere çük kadar cam takmanın faydası var mı...varsa nedir? yani normalde göğüse vuracak rüzgar, sadece kaska mı vuruyo nedir yani? yoksa olmasının çok önemi yok mu?

Sanmam bi faydasının olacağını kozmetik sadece ama motor çok güzel fiyatıda piyasaya uygunsa Erhancığım hayırlı olsun diyebileceğimiz bir motosiklet.

Sanmam bi faydasının olacağını kozmetik sadece ama motor çok güzel fiyatıda piyasaya uygunsa Erhancığım hayırlı olsun diyebileceğimiz bir motosiklet.

attım fav a ozan...bugün yanına gelecektim ama işim çıktı...hafta bi görüşelim kızılayda

Görüşelim tabikede ben kızılaya 3-5 dk mesafedeyim öğle aram saat 12'de ama 11.30'da da kaçarım sana nasıl uygun olursa :wiinkk:

attım fav a ozan...bugün yanına gelecektim ama işim çıktı...hafta bi görüşelim kızılayda

Hayirdir haci, ayse tatile mi cikti yine nedir bu hareketlilik :) Bu arada sakal kapanmis galiba, sekansa devretmis, simdi tadilat varmis sanirsam bir arkadastan aldim duyumu, yazin check ederiz beraber :)

Hayirdir haci, ayse tatile mi cikti yine nedir bu hareketlilik :) Bu arada sakal kapanmis galiba, sekansa devretmis, simdi tadilat varmis sanirsam bir arkadastan aldim duyumu, yazin check ederiz beraber :)

yok hacı senin oraya dediğim kızılayda buluşma manasında söyledim...:)

niye kapasınlar lan orası da iyi iş yapıyodu...sekansın ambians bozulur abi öyle, daha fazla ticaret odaklı olur ama check etmek için de yazı beklememek gerek:)

Sekans'ın karşısındaki kaldırıma motorları çekip dans ettiğinizi görür gibi oldum birden, tıpkı eski günlerdeki gibi .

Arkadaşlar sizden ricam lütfen "Aras Kargo"yu kullanmayalım bir daha. Dün sabah kargo fitmasının şubesine verilen malzemenin akşam olmuş çıkışı yapılmamış. Sorumsuzlar yabancı en iyisi adamlar düzenli çalışıyor UPS en iyisi. İllede yerli diyosanız PTT'de gayet iyi ve ucuz. Ama Aras Kargo rezalet arıyorum hiç cevap yok. Bazen kargoyla evrak gönderiyordum bu firmayla ama sa**k kızların gözlük camlarından facebook logosunu görüyorum ve bana 1 dk diyorlardı. Aldırmıyordum ama artık kalayı basarım ök**lere. Ben şu ara biraz sinirliyim ama size sevgiler tabiki.

Beyler bi çoğumuzu bildiği üzere akşam okan hocanın motorunu baklavayla ıslatıyoruz...19:00 da atilla abi nin mekanı olan yerde ( http://www.mengenkonagi.com/ ) toplaşma başlayıp baklava paketleri saat 20 ye doğru açılacaktır....

herkesi bekliyoruz....yaklaşık sayı için burdan bildirim yaparsanız seviniriz....

Arkadaşlar sizden ricam lütfen "Aras Kargo"yu kullanmayalım bir daha. Dün sabah kargo fitmasının şubesine verilen malzemenin akşam olmuş çıkışı yapılmamış. Sorumsuzlar yabancı en iyisi adamlar düzenli çalışıyor UPS en iyisi. İllede yerli diyosanız PTT'de gayet iyi ve ucuz. Ama Aras Kargo rezalet arıyorum hiç cevap yok. Bazen kargoyla evrak gönderiyordum bu firmayla ama sa**k kızların gözlük camlarından facebook logosunu görüyorum ve bana 1 dk diyorlardı. Aldırmıyordum ama artık kalayı basarım ök**lere. Ben şu ara biraz sinirliyim ama size sevgiler tabiki.

hacı sakin ol...aras kargo zaten imajı itibariyle en son tercih edeceğim bi firma...çok iyi olduğu söylenmese de yurtiçi kargo şu ana kadar bana hiç bir sıkıntı çıkarmadı...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar duyduk duymadik demeyin.
bu akşam saat 19:00 da Atila abinin mekanda Okan hocanin Tiger'inin baklavalari yenecektir.tüm dostlar davetlidir...:)

hadi bu da benden olsun...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yan-cantali-cok-temiz-gsr-600-106320420/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

şu ilanlara tank pad, jant şeridini yazanların ağzına küreğinen vurasım geliyo ya...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

beyler bu gsr 600 olsun, hornet olsun önü açık olan aletlere çük kadar cam takmanın faydası var mı...varsa nedir? yani normalde göğüse vuracak rüzgar, sadece kaska mı vuruyo nedir yani? yoksa olmasının çok önemi yok mu?

Sen alamayacaksın motor falan, şundan al paşa paşa bin bisikletine :)

http://urun.gittigidiyor.com/spor/turbospoke-bisiklet-egzozu-63342969

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Beyler boşuna katılımı arttırmaya çalışmayın 750 gr baklava sipariş ettim , sayı arttıkça sallanan yumrukların oranı yükselir heps o kadar . El kadar baklava yüzünden birbirinize girmeyin ayıptır :p :p :p

Fati başgan!
Senin sarı cengaver ne zaman çıkacak piyasaya??

eriniyom ortaam

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

Hayirdir haci, ayse tatile mi cikti yine nedir bu hareketlilik :)

şifreli şifreli konuşmayın olm, kıbrısa harekat mı var yine nedir durum :silent:

Beyler boşuna katılımı arttırmaya çalışmayın 750 gr baklava sipariş ettim , sayı arttıkça sallanan yumrukların oranı yükselir heps o kadar . El kadar baklava yüzünden birbirinize girmeyin ayıptır :p :p :p

diyetteyim elhamdülillah, benim istihkakımı şişman bülent yesin abiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar