Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mtv diyorsunda abi fotoğrafı çekmeyi unuttum Adem abinin R1 ruhsatında 100cc(yüz yanlış yok) yazıyor :queen: Şaka gibi 3 vize badrolü gördüm hiç mi görmemişler.Azami yük ağırlı 534 kg yazıyor.Salcano ile aynı vergi diliminde

Olsun ruhsatta yazan değil vergi dairesinde vergi öderkenki durum önemli olan :wiinkk:

Adem abi vergi kacaksıda oldu :) Budamı gelcekti basımıza 1000 dir odada 0 ını silmiştir adem abi :)

Almak isteyen olur diye söyledim bu R1 özel yani, cebi vergide üzmez :mrgreen: İzzet Abi kaçak maçak yok la kıllandırma milleti şimdi.Klasik memur hareketidir o, okey oynarken eli okeye döncem diye acele etmiştir.o Sıfır orada kaybolmuştur.

vergisini verecek kadar çok tutmayacamki elimde. Bin lira olsa kaç yazar? :santa:

Hade bakam kazasız belasız tatlı tatlı binerken tatlıca satarsınız inş. :rendeer: yanlış anlamada şahsen bende istemem sizde R1 in olmasını heleki sende :sunny: o ses yokmu o ses gaza getirir adamı basılmıycak yoldada basarsın basılcak yoldada :farao:

100 cc ama motoru oynanmış, 300 ü geçiyo :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

bu arada bu forumdan değerli bi arkadaşım wolf almayı düşünüyor 2 ci el. Mutlu arkadaşım sana forumdan talip var gibi motoruna. Başka satılık wolf varsa değerlendirilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nezih77 ben ankaradayım ,müsait bi zaman benim motor ile kıyaslayabilirsin bahsettiğin durumu...ben pek anlayamadım ama olayı ,sen bahsettiğin motoru almadan benm wolf'u inceleyebilirsin...

sevgili ersin bu sabah satışı tamamladık :) teşekkür ederim.

100 cc ama motoru oynanmış, 300 ü geçiyo :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

bu arada bu forumdan değerli bi arkadaşım wolf almayı düşünüyor 2 ci el. Mutlu arkadaşım sana forumdan talip var gibi motoruna. Başka satılık wolf varsa değerlendirilir.

Adem sahibinden.com gibi çalışıyorsun :cherry:

Adem sahibinden.com gibi çalışıyorsun :cherry:

wolf alacaklar bana danışıyor forumdan.bi çok arkadaşı bu topiğe çekeceğim gibi gözüküyor. Yani alacak arkadaşlara önce kendi topiğimizden satan arkadaşları degerlendiriyoruzki motor tanıdığa gitsin, forumda kalsın. MUTLU arkadaşım yanlış hatırlamıyosam 2 bin tl veren arkadaşa verecektin motoru doğrumu? Çok sevdiğim bi arkadaşım talip bu forumdan. Wolf düşünüyor 2 ci el. Nerdesin mutlu :)

wolf alacaklar bana danışıyor forumdan.bi çok arkadaşı bu topiğe çekeceğim gibi gözüküyor. Yani alacak arkadaşlara önce kendi topiğimizden satan arkadaşları degerlendiriyoruzki motor tanıdığa gitsin, forumda kalsın. MUTLU arkadaşım yanlış hatırlamıyosam 2 bin tl veren arkadaşa verecektin motoru doğrumu? Çok sevdiğim bi arkadaşım talip bu forumdan. Wolf düşünüyor 2 ci el. Nerdesin mutlu :)
Kimmiş o çok sevdiğin arkadaşın Adem abi :D

Motorun hakkını yemeyelim gerçekten bambaşka.Manisadan geldim ya rahatça daha da lafım yok.Adem Abi aracılık ediyor ne ala.Bakıyorum başlıklara şu motorda 5,6 den sonra titreme var diyor falan filanda bu motorda en alt devir ile yüksek devirlerde fark göremedim ben aldığım için çok mutluyum.Adem Abi'ye aracı ve akıl hocası olduğu için, Meriç'e de motoruna iyi bakıp, hertürlü destekler iiçin.Forum içinden motor almak tanıdıktan almakla aynı şey.Tanışıyoruz kaynaşıyoruz.:cat: Motor güzel velhasıl kelam

Motorun hakkını yemeyelim gerçekten bambaşka.Manisadan geldim ya rahatça daha da lafım yok.Adem Abi aracılık ediyor ne ala.Bakıyorum başlıklara şu motorda 5,6 den sonra titreme var diyor falan filanda bu motorda en alt devir ile yüksek devirlerde fark göremedim ben aldığım için çok mutluyum.Adem Abi'ye aracı ve akıl hocası olduğu için, Meriç'e de motoruna iyi bakıp, hertürlü destekler iiçin.Forum içinden motor almak tanıdıktan almakla aynı şey.Tanışıyoruz kaynaşıyoruz.:cat: Motor güzel velhasıl kelam
Valla benim alma sebebim de onlar sağolsunlar. Eğer Fatih zamanında bu konuyu açmasaydı bisikletçiden motosiklet mi alınır der gülerdim.

banada egelım ahmet abi ve fat280 fatih önermişti. Beklentilerimin üstünde çıktı. Hepsine teşekürler.

bu benim km sayacı ve hız göstergesi gene iktidarsızlık gösteriyo.70le giderken 20 gösteriyo şerefsiz.
km sayacıda 10km de 1km anca atıyo.
evde fazla bi muhabbet kuşu azdırıcı vardı. yarın birazını dökeceğim karakaçanın deposuna..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar