Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

250 lik ne alam acep? Gene wolf mu alsam? Ama sym wolf. Veya inzuma? R1 i yaz gelmeden satmayı düşünüyorum.

Ben olsam kesinlikle inazuma alırdım Adem :cat: Fuarda canlı olarak yakından görenlerin neredeyse hepsi kalitesine ve kalıbına hayran kalmış .Karar tabi senin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili dostlar selamlar.
bu gün wolf s için biriyle anlaştık kaporasını da verdim yarın satışını alacağız.yanlız kafamı kurcalayan bi durum var.
test sürüşüne çıktığımda motorun dümdüz giderken sağ sol yapmak istediğimde zor döndüğünü fark ettim.
motor orta sehbadayken de aynı durum var.gidon düz konumda iken sanki bi tırnak var orada takılıyor gibi.
düz konumdan çevrildiğinde normal şekilde sağa sola dönüyor sıkışma yada zorlanma yok.sadece düz konumda sıkıntı var.
adam gidon vidasının sıkı olduğunu söyledi (inanmadım) sağa sola rahat dönüyor deyince lafı çevirdi.tüm salcanolarda bu şekilde dedi.
size sorum şu...bi sorun olduğu belli,fakat sorun ne?

bu gün wolf s için biriyle anlaştık kaporasını da verdim yarın satışını alacağız.yanlız kafamı kurcalayan bi durum var.
test sürüşüne çıktığımda motorun dümdüz giderken sağ sol yapmak istediğimde zor döndüğünü fark ettim.
motor orta sehbadayken de aynı durum var.gidon düz konumda iken sanki bi tırnak var orada takılıyor gibi.
düz konumdan çevrildiğinde normal şekilde sağa sola dönüyor sıkışma yada zorlanma yok.sadece düz konumda sıkıntı var.
adam gidon vidasının sıkı olduğunu söyledi (inanmadım) sağa sola rahat dönüyor deyince lafı çevirdi.tüm salcanolarda bu şekilde dedi.

kazalımı acaba? Gidon rulmanları sökülüp duruma göre greslenecek veya değişecek.
İNZUMA benimde hoşuma gidiyor. Bakalım. Kısmet olursa alırım.

250 lik ne alam acep? Gene wolf mu alsam? Ama sym wolf. Veya inzuma? R1 i yaz gelmeden satmayı düşünüyorum.

adem abi, kesinlikle inazuma derim!
fuarda tüm 250'likleri üstlerine otura otura, sindire sindire inceledim!
Inazuma çok farklı, gerçekten heryerinden kalite akıyor.
Allah(c.c) nasip kısmet ederse evlendikten sonra alacağım ve sürebildiğim kadar süreceğim makine budur!

kanuni seyhan 150 de ve mondial 125 kt de de aynı olay varmış.arkadaşlar söyledi.

nezih bizim wolf lerde yok öyle bişey.
Herkes inzuma dedi. Nasipse inzuma olacak. Teşekürler.

cevaplar için teşekkür ettim hele bi alalım da zamanla anlarız durumunu.

İnazumayıda sym wolfüde ilkönce senin için (ileriye doğruda kendim için) inceledim Adem ikisininde üzerine oturdum ikiside birbirinden rahat ve keyifli geldi ikisiylede resmim var yarın buradan paylaşırım işyerindeki laptopta resimler :cat:

Sorun furş takımında bence yani Ademinde deiği gibi gidon bilyası sökülüp ya yağlanacak yada değişecek bizim wolflerde öyle bi sorun yok :bounce:

:queen: eminmisin? Ben kendimi ahmet abiye tokatlatacam. :sunny:

ooo beybii kendini bana saklıyosun demek :pl: gelecem yanına az kaldı :cat:

F54

giderken bana da haber et iş i ayarlarsam birlikte gideriz:pl:
verelim çoşkuyu adem e:queen:
grup yapalım yani::whip::::cheeeeer

cevaplar için teşekkür ettim hele bi alalım da zamanla anlarız durumunu.
nezih77 ben ankaradayım ,müsait bi zaman benim motor ile kıyaslayabilirsin bahsettiğin durumu...ben pek anlayamadım ama olayı ,sen bahsettiğin motoru almadan benm wolf'u inceleyebilirsin...

ahmet abı adem nasıl bı hırs yapmıssa artık gozu senden baskasını gormuyo.tokat mevzuuunda.

ahmet abi bu f54 kaşınıyo :pl: :queen: kendisini çok severim ama artık yolda af yok. Ahmet abi senle gezerken bi ben tokatlayam bi sen tokatla benı. Yani sonuç berabere bitsin. Bu insiyatifimi fatihte kullanmıcam. Çünkü o hakkını kullandı ::winkwink

Tokatla Adem yeterki sen tokatla len :cherry: biz artık unu eledik eleği duvara astık gözümüz yok o işlerde :bounce:

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:00 ----------

r1 bunun ıcınmı var yoksa adem

Ne sandın ya :p adam andropoza giriyor artık :cherry: son gençlik heveslerini yaşıyor sonrasında benim gibi olcak oda R1 le unları eleyecek sonra eleği duvara asacak :queen:

fatihi pisikletle bile tokatlarım :queen: r1 lede tokatlarım farketmez. Veya wolf la. Ahmet abi sen gel hele bi. Yolda nazıl gaza getircem seni gör. :pl: gençlik yılların gelecek aklına ::winkwink

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar