orhano abi fotograf veya video atabılır mısın ? bu motosıkletı almayı dusunenler ıcın cok faydalı olur. motosikletin ustune oturarak bı fotograf aldırabılırsen de guzel olur abi. bekliyoruz merakla
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
bu arada arkadaslar konu öldü. hep ben yorum atıyorum fakat aklıma geldıkce yazıyorum bıseyler. sonucta benım konum :queen:

şaka bi yana bu aksam tekrar gittim bayiye. 180tl 12 ay taksiti kesinleştirdim. büyük ihtimal bu motosikleti alıcam 1 ay içinde. gecen ay da Drift'i alıyodum 1 ay ıcınde ama param yoktu alamamıstım

su an 320tl gibi bi nakitim var sadece kredi kartı lazım. bakalım evdekılerle konusup kredı kartı ayarlamam gerekıyor.
--herneyse, dedıgım gıbı aksam gittim ve tekrar balansörlü, üstten egzantrikli ve motor hacminin 170cc oldugu bilgisini aldım. 11.28beygir gücüne dogru dedıler fakat bilmiyorum 170cc'ye bu kadar az güç. neyse, torkunu kuvvetlı beklıyorum. sesi orhano'nun dedıgı gıbı gür bekliyorum da bekliyorum tabi bakıcaz

dediigim gibi büyük ihtimal bu motosikleti alıcam. istedigim motosiklet türünden degil kaslı durmuyor fakat yapılcak bişey yok. bütçe neye yetiyosa o. zorlamaya gerek yok. 100lira fazla verip istedigim motosikleti aldıgımda ve o motosiklet garajımdayken benzin param olmadıgı ıcın benzını koyup gezememek de insanı kahreder. bu yüzden bu motosiklete yöneldim biraz akıllı ve mantıklı düşünüp. inşallah daha ilerde gönlümüzün istedigi gibi bi motosiklet verir allah. Hadi bakalım herkese iyi geceler. orhano abi unutma fotografları videoyu

yapıver bızım ıcın