Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

alper kaya slymn93 elektronık arkadaşlara sorarak günlerdir neyin peşinde olduğumu ve neden değiştirdiğimi öğrenebilirsin.ama seni de anlıyorum birisine kızmışsın belli ama o kişi ben değilim

gençler bırakın artık barkın abinizin yakasını. bugün fuara gittim bu sayılan motorlara bi baktım da inazuma harika olmuş bakan bi daha bakıyor hacılar. sıra var önünde. fiyatı da uygun. arkasından sym wolfü gördüm inazumadan sadece bir tık aşağıda görüntüsü vardı. o da çok güzel duruyor. videoyu bekliyoruz barkın aga.

bu arada hyoculardan korkup zırhı çıkarmamışsın gözümüzden kaçmadı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

bu arada barkın aga beni duyuyorsan bir ara crf250l i de test edersen seviniriz. tüm dünyada bi heyecan var sanki. yeni teknoloji daha ucuz fiyat. sanırım bizde de çok satacak.

Hepimizin merak ettiği 250 cc segmentindeki motorları , gönüllü olarak bizim için test eden neredeyse Türkiye'deki tek test pilotunu da bu işe küstüreceksiniz . Barkın Abi söz verdiği gibi çekmiş videoyu .Montajları ıvırı zıvırı derken tabiki zaman uzayacak. Biraz sabırlı olun arkadaşlar , kimseyi kırmaya hakkımız yok :cat:

Kazsız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Test pilotu olduğunu nereden çıkardınız? Mesleği midir kendisinin?

Mesleğini bilmiyorum ama Türkiyede değişik segmentteki motorları bizler için test ettiği için öyle hitap ettim :cat:

sevgili barkın bayıroğlu'nun yetkinliklerinden biri. forum profilinde biyografine öyle yazmış zaten : ..... Motosiklet Test Pilotu

ahuahuahu neredeyse dövecekler kendisini :) yahu tamam işine saygınız yok da biraz demokrasiye, fikir hürriyetine saygınız olsun. adam bir tane videosunda haksız rekabete yol açacak bir şey söylemiş mi?

ingilizce test izleyeceğiz diye afedersiniz götümüz çatlıyo. fikirlerine değer vermeyenler şöyle kenrara ayrılsa da biz de keyifle video için heyecanımızı devam ettirsek.

Bari adımı doğru bileydin.

"Bayıroğlu"

kusura bakma, düzeltip hemen tekrar yayımlıyorum. malum, forumda girdi düzeltme fonksiyonu kapalı :cat:

Hepimizin merak ettiği 250 cc segmentindeki motorları , gönüllü olarak bizim için test eden neredeyse Türkiye'deki tek test pilotunu da bu işe küstüreceksiniz . Barkın Abi söz verdiği gibi çekmiş videoyu .Montajları ıvırı zıvırı derken tabiki zaman uzayacak. Biraz sabırlı olun arkadaşlar , kimseyi kırmaya hakkımız yok :cat:

Kazsız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Mesleğini bilmiyorum ama Türkiyede değişik segmentteki motorları bizler için test ettiği için öyle hitap ettim :cat:

sevgili barkın bayoğlu'nun yetkinliklerinden biri. forum profilinde biyografine öyle yazmış zaten : Oto Haber Motosiklet Test Pilotu

COQ

Motosiklet Eğitmeni

meslegidir,
Rapid Training egitim merkezini iftiharla bitirip kirmizi kurdelali kalemle ödüllendirilmistir.:)

(Rapid Training meselesi ciddidir, orada test pilotlugu almis bir kaç Türk pilottan bir tanesidir)

kusura bakma, düzeltip hemen tekrar yayımlıyorum. malum, forumda girdi düzeltme fonksiyonu kapalı :cat:

sevgili barkın bayoğlu'nun yetkinliklerinden biri. forum profilinde biyografine öyle yazmış zaten : Oto Haber Motosiklet Test Pilotu

Bari bu sefer büyük harfle yazaydın :)

eyüp, sana vicdansızlık ithamında bulunuyorum :rendeer:
Bende bunu nihahahah ( Erol Taş mod : ON )şeklinde karşılıyorum. :) ve sessiz sakin ve saygılı şekilde videoyu beklemeye devam ederken " ben söylemiştim demek istemiyorum" furadan sonraya kalacağını. :p

Güzel meslekmiş... Tebrik ederim (kendisi halen söylememiş olsa da!)

Videolar nerde ulaaa ::rantinp:

Kurgucu uyuma videoyu hazırla :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar