Laser le ne işin var yahu....
Git bir tane karajawa al...
Laserin kıçı başka yere, başı başka yere gider :mrgreen:
Laser le ne işin var yahu....
Git bir tane karajawa al...
Laserin kıçı başka yere, başı başka yere gider :mrgreen:

Bulaşma onlara yahu...oo Tamam hocam... Gerçek klasikler...Ben bu modelleri 68 Jawa deyip geçiyordum... Koyu yeşil pırıl pırıl bir tane görmüştüm vaktinde. Hakkaten çok güzel motorlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
Arkadaşlar bu Style'lara ne dersiniz ??? Korkum arka tekerler hep yamuk gibi duruyor? Zincir tarafından yamulmuşlar sanki? Çok kuvvetli çektiği için olmuş olabilir mi? yoksa yan ayağın bir göz yanılması mı?
Bulaşma onlara yahu...
Söz dinle accık
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=539223562784170&set=a.168592153180648.34035.168275179879012&type=1&theater
Bak , bu arkadaş bile doğru yolu bulmuş...![]()
Laserlerdeve stylelerde diyom lan....250 nin kıçı başı ayrı gidiyor diyorsun...
350 ye bulaşma diyorsun.... eeee ne yapacahukk :silent:r:
Laserlerdeve stylelerde diyom lan....
Nerenle okuyon?...
Natali çarpmış seni... :queen:
2.5 lukta kara
3.5 lukta california...
Diğerleri fasa fiso...
Hayata küstürür seniEvet dostlar Salı günü bir aksilik çıkmazsa Jawa'ma kavuşacağım gibi... Ama Alp hocamızın beğenmediklerinden olacak maalesef... Şimdilik şartlar klasik motor alacak durumda değil. Şöyle gaza bastı mı gitsin istiyorum. Şiştim bu 125lik motorla... Benzine para yetiştiremeyince yine mecbur 125'liğe döneceğim nasılsa...O zaman 5 gün MZ'ci, 2 gün Jawa'cı olacağım...
![]()