Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

acaba motorculara video nun yayınlanacağı tarih açıklanmayarak hangi akla hizmet ediliyor bilemiyorum bilemiyoruz..

Siz burada video bekleyin, Barkın bey bugün fuarda geziyordu.:p
Aslında şöyle bir yanına yanaşıp selam verip bir fotoğraf çektirmek istedim ama sonra da rahatsız etmeyeyim deyip geçtim.
Standların birinde sohbet ediyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

acaba motorculara video nun yayınlanacağı tarih açıklanmayarak hangi akla hizmet ediliyor bilemiyorum bilemiyoruz..

Hocam şimdi şöyle diyorlar;
Bir rivayete göre Barkın bey illumunati'nin eline geçmiş. İnsanları bu tarz videolar çekip karşılaştırma yapacağına ikna ederek motorlarını alıp, tek tek bunlara binip gezerek benzinlerini bitiriyormuş. Sonra ne olduğundan habersiz masum motor sahipleri hipnoz edilerek pompalara yönlendirilip, benzin almaya zorlanıyorlar. Bir böyle, iki böyle derken benzin satışları patlama yapıyor böylece çark dönüp gidiyor. Sonrası malum.
Benzine zam şuna zam buna zam.
Mevzu karışık yani, hiç kurcalamamak lazım.
Ortada video filan yok yani, boşuna beklemeyin.

Barkın abi idolümsün senin gibi değerli bir insanı Türkiyede nasıl harcıyolar çok üzülüyorum.

abicim saygılar,bende sizi uzaktan takip ediyorum hemde sıkı takip :)bugun fuarda gördüm telefonla konuşurken gelip bi hasbihal edemedim çekindim:joker:

fuarda gezerken yanınızda birileri duruyo dedim ne kalabalık ekip geziyo:) sonra jeton düştü her soru sorana adam akıllı danışmanlık yapıyosun:)tebrik ediyorum ve severek takip ediyorum:rendeer:

birde tanışsaydık:)

Bazen öyle pişman oluyorum ki bu işlere kalkıştığıma...

Slmlr
Brkn
delirtmeyin şu adamı arkadaş ya.
adam olmayan bi işi yapıyor. resmen hepinize hizmet ediyor...
herkese bişeyler kazandırıyor..
bu adamı bile cıldırtıyorsunuz..
adamı abimiz diyip sarılıp helalleşiceginize
adamı küstürüyorsunuz..
ne zaman okusam abuk subuk yorumlar yazan illa cıkıyor

Tsubasa yagcılık yapma lan :queen::queen:

Dogru diyor..Üzmeyin barkın abiyi. Cb acemi,ybr mi diyince Ace der görürsünüz :)

Tsubasa yagcılık yapma lan :queen::queen:

Dogru diyor..Üzmeyin barkın abiyi. Cb acemi,ybr mi diyince Ace der görürsünüz :)

ne diyon izzet ?
adam yalan mı konuşuyor ?
sana git yuki puki cuki motosiklet mi alır diyor
adam ne biliyorsa söyluyor yol gösteriyor

ne zaman hazır olursa o zaman izlersin söylemediğine göre belli değil demek ki. aşını ekmeğini mi veriyorsunda böyle konuşuyorsun ister bekle ister bekleme

Adamın dibine demir atmış resmen :rendeer: Cemaat kur müridin olalım :queen:

sam0907.JPG

Bazen öyle pişman oluyorum ki bu işlere kalkıştığıma...

Slmlr
Brkn

Barkın pişman olma,elbette eleştirenler de olacaktır,çoğunluk seni idol görüyor,düşüncelerin ve deneyimlerin onlar için yol gösterici oluyor.. Unutma ki gençler senden çok şey öğreniyor,öğrenecek de.Ben de bazen bazı motorlar için cahilce eleştiri yapanlara bozuluyorum ama herkes doğru olanı düşünemiyor işte.
Japon mühendislerden daha fazla bildiğini sananlar var .

barkın abi destekçierin safında ben de varım, sakın gücenip su koyverme, madden olamasa da manen yanındayız.

Barkin reyiz herkesi mutlu etmek imkansiz hele ki bizim ulkede cok zor. Elbette bazen insanlar saygisizlikta ya da kiymet bilmeme konusunda sinir tanimiyorlar , ama bu bizim gibilerin dunyasini degistirdiginiz ve bir cok insana motosiklet ile yasam tarzini asiladiginiz gercegini degistirmez. Top gear dan sonra uzuncadir izledigim en kaliteli programi yapiyorsunuz; ustelik bu imkanlar ile. Bunun icin ne kadar tesekkur edilse az.

Lutfen olumsuzluklar sizi yildirmasin . Size oncelikle sabir ve motosiklet ile dolu bol guzel gunler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar