Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

Evet elbette hepimiz bütün motorlara bindik ortalama 10 km bi yolculuk yaptık tabi bu sırada fren, yol tutuş, viraj, malzeme kalitesi, tork, vb. şeyleri canlı canlı görmüş olduk :)

demek ki bumoto temin edilemedi. gerçekten merak edilen bir motordu. hayırlısı artık :)

Alan ortaya çıkarmaya korkuyor desem sahipleri nasıl dökülür ama ... :p

Barkın'ın kendi yorumunu katmasının çiş yapmak olarak adlandırılması biraz saçma bence. Zira adam televizyonda program yapmıyor. Hoş yapsa da farketmez. Yorum onundur. Nasıl dersek ki; kötü söz sahibine aittir, bu da o hesap. Yorum onun fikir onun. Bizim değil. Bize diretmiyor ki? Yoksa diretiyor mu (sunuz) ? :)

Bu çok iyi olmuş işte, herkes objektif olarak fikirlerini söylerse bu çok daha bilgilendirici olur :cat:
Gerçi üç aşağı beş yukarı tahmin ediyoruz ama bu değerlendirme güzel olacak.

Barkın'ın kendi yorumunu katmasının çiş yapmak olarak adlandırılması biraz saçma bence. Zira adam televizyonda program yapmıyor. Hoş yapsa da farketmez. Yorum onundur. Nasıl dersek ki; kötü söz sahibine aittir, bu da o hesap. Yorum onun fikir onun. Bizim değil. Bize diretmiyor ki? Yoksa diretiyor mu (sunuz) ? :)

Çiş konusu yanlış anlaşılmışa benziyor. Barkın'ın motorlararası bir sidik yarışından ziyade , artısıyla eksisiyle motosikletlerin tüm özelliklerini ön plana çıkarması olarak (ki en doğru olanı yapıyor)test yaptığını yazmışım, nasıl yanlış anlaşılmış ben de anlamadım.

Yok hocam direkt sizin dediğinizden değil genel söylenilenlerden bu sonucu çıkardım kendimce. Daha önce de böyle kelamlar edilmişti...

Yok hocam direkt sizin dediğinizden değil genel söylenilenlerden bu sonucu çıkardım kendimce. Daha önce de böyle kelamlar edilmişti...

Onu da ben etmiştim ve motoseyyah bey ile aynı şeyi kastetmiştim :) Ve yeterince açıktı.

Genel olarak yorumları okursan bu işi yapan kişinin yorumlarını o şekilde benzetecek birisini de göremezsin zaten.

Ben de tek tek çetele tutmadığım için zaten şu bu söyledi söylemedi demedim farkındaysan...

Ee fuar yarın başlıyor, bugün yayınlanacak mı o zaman? :silent: :cherry:

Barkın beyin evinin önünde toplanıp videoyu yayınlaması için baskı yapalım :)

keşke bu video ve kullanıcı yorumları fuar öncesi yayınlanmış olsaydı fuara gidenler motorları daha bilinçli inceler ve karar verirlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar