Bugün fuardaydım arkadaşlar. İlk moto fuar deneyimimdi. İyi güzel yapmışlar, gözü dolduruyordu.. Ama gezerken zevk aldım mı derseniz pek aldığımı söyleyemem. Çok karışık, yüzlerce model var ve o kargaşanın arasında bulunmak da hiç iç açıcı değil. Salcano'nun standına gittim. Bu Üçerler'in sitesinde gözüken 150 cc lik motor Salcano'nun yeni modeli. Adıda Attack 150. Kasa olarak güzel duruyor. Barkın abimize denk geldim, uzun uzun muhabbet ettik. Bizim okul gazetesi için bi röportaj daha doğrusu ufak çaplı söyleşi diyim daha doğru olur. Sağolsun bilgilendirdi beni. Çinlilerden uzak dur dedi kısaca. Bir şey olduğunda malının arkasında beyaz eşyacı mu duracak dedi. Düşündüm, sonuna kadar haklı. Tabii Mondial, Kanuni gibi markaları tercih ederim yine bu konuda düşüncem değişmedi. Bizim Salcano'yu sordum bilgim yok dedi. Honda'nın Ace modelini inceledim. Ona o kadar para verirsem kendimi salak gibi hissedeceğimden eminim. Ekipman olarak önemli gördüğüm şeyleri bizzat deneyerek Hudson deriden aldım. Hudson derinin şuan için fiyat politikası gerçekten güzel, ihtiyacı olanlar bi baksın derim. Aldıklarım Kask+Siyah Vizör, Mont, Dizlik. Diğerlerini internetten temin edicem. Kalabalık gerçekten çok rahatsız etti beni o yüzden geri kalanlarını alamadım. Aynı zamanda Bisiklet sektörüne de oldukça yer verilmiş fuarda. Tabii ülkemizde Bisiklet kültürü gelişmemiş olduğundan insanımız uzay mekiklerine bakmayı tercih ediyor. Fuar'a dair gözlemlerim bunlardır. Bi kerede olsa imkanınız varsa görmenizi tavsiye ederim. Ama ben ihtiyacım olmadığı halde bir daha gideceğimi sanmıyorum