selam arkadaşlar. R1 deneyimlerimi yazacam. Öncelikle yolda altındaki motora göre muamele yapan motorcu arkadaşlar, siz insanmısınız? Yolda gördüğüm motorların % 95 i bana korna yapıp selam verdi. Bu oran benim wolfta tam tersi % 5. En çok buna şaşırdım. Ve çoğuna selam bile vermedim. Bana göre motoruna göre muamele
gelelim sürüş deneyimime. Sürmeyen bilemez 165-170 hp nin gücünü. Gazı kesinlikle 4/1 den fazla açamıyosun. O halde bile 3 te asfaltta pati atıyor. Konfor yok.kollarım, omuzlarım, ellerim ağrıdı. 20 km kadar sürdüm zaten. Öne çok yatık sürdüğünden kafayı daima kaldırmak lazım geliyor yolu görebilmek için. Boynumda ağrıdı. Takımlar depoyla aranda eziliyor. Ne yaparsan yap bundan kurtuluş yok.konfor yok. Adneralin çok. Yer uçağı gibi bişey. Gaza ufaktan dokunmakla 2-3 sn yede 100 ü görüyosun. Beğendinmi derseniz, benim wolfe binince uzun bi ooohh çektim. Bu arada pek basmadım. En fazla 130, 140 falan. İlk sürüş için fazla bile. Pek binmem heralde buna. Ben basarım duramam. 250 cc bana ideal. Motor 2002 model, 55 binde. Bunu 1 yıla kalmaz satarız. Sürerken pek zorlandığım söylenemez. Ama kesinlikle çok güçlü. Tecrübesiz adam binemez. Binerse düşer. Soracağınız bişeyler olursa sorabilirsiniz.
buydu sanırım adem abi