adem abi sırrını açıkladı. demek hepsini yatarak yan yan tokatlıyorsun :thumleft:Murat onuda tokatladım. Canını sıkma sen. Virajda beni tokatlayacak motor zor bulunur.
Başından beri söylemek istediğim budur. Ama arkadaşlar Salcano'nun (Yada jianshe'nin) öyle savunucusu olmuşlarki, kabullenmemekte diretiyor birde üstüne hakaret ettiğimi falan söylüyorlar.![]()
Adam baktı senin gözün kara , geri adım attı :sunny:l:
Arkadaşlar motorla birlikte topcase de almam gerecek. Ama hangi boyutta bir şey almam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Topcase 1 adet kapalı (fullface) kask, 1 adet mont, 1 adet pantolon, 1 çift eldiven ve branda alacak şekilde olması gerekiyor. Bu durumda ihtiyacım olan hacim nedir?
wolfle bora ile de kapışabiliriz=)
o wolf 150 olabilir. Wolf 125 modellerine bak üçlerden. 2600 lira civarı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
kusura bakma muratçım. :rendeer: wolf al. Üstünede uzanmaya gerekte yok :cat:
adem ben aradım 125 dedi yanlış yazıldığını söyledi konuştuğum kişi yada haberi yok ama 125 ile arasında çok fark var bariz belli oluyor..
EGELİM 43 ahmet abi sanırım senın wolfde deponun ustunde kılıf v ardı nasıl temın ettın onu bır zararı varmı
dızlıkler depoya vurunca çızecek gıbı oluyor depoya degdırmemek ıcın bın takla atıyorum faydası olurmu kılıfın
cevap verırsen bırde nerde bulabılecegımı söylersen sevınırım
Bana birseyler oluyor..
Yaz geldi heralde motor duygum depresti..Seytan diyor cek bi ybr arabanın yanına böl 32 aya off off
2009 Yamaha YBR125 depo kılıfı uyar diye düşünüyorum. Yıldız Ticaret'te vardı.
Bu arada Wolf'ün GRİ renk olanı artık gelmiyor mu arkadaşlar?