İlk Motorum, Kızım, Honda PCX'im...

hayırlı olsun kardeş. şu arabamı elimden çıkarayım inş. hemen ben de düşünüyorum bi tane ama başka marka.

Evet misafirimi motosiklete ısıtmaya çalışıyorum :)

http://imageshack.us/a/img805/3199/dsc09476s.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

çok kötü durmadığımı düşünüyorum motor üzerinde.Ki boyum benimde 182 cm. Üzerine oturup fotoğraf çekilin derim öncelikle:cat:

Kazasız belasız hayırlı olsun o deyil pcx yazılı resimde motorunda salyangoz var :)

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.İlk motorun heyecanı bambaşkadır :cat:.

Gezi planları hazır mı şimdiden ? :queen:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Yeni Motosikletin hayırlı olsun. Çok güzel maşallah.:cat:

Hayırlı olsun , kazasız belasız kullan.
Bende Honda Pcx'i çok seviyorum.Almakta istiyorum fakat maalesef asgari ücretle o motoru almak yılllar sürer :)

Kazasız belasız hayırlı olsun o deyil pcx yazılı resimde motorunda salyangoz var :)

Bahçeye koyduğum için ilk onlar motoru test ettiler :) bir ton vardı onlardan motorun üstünde :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.İlk motorun heyecanı bambaşkadır :cat:.

Gezi planları hazır mı şimdiden ? :queen:

Ben ona, o bana biraz alışsın ardından planlarım sürüsüyle ! Bugün boş boş şehir içinde 50 km yol yaptım. "aaa bu sokağa hiç girmemiştim" diyerek daldım gördüğüm sokaklara :) Maksat sürmek, keyif almak olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

Hayırlı olsun , kazasız belasız kullan.
Bende Honda Pcx'i çok seviyorum.Almakta istiyorum fakat maalesef asgari ücretle o motoru almak yılllar sürer :)

İmkanlar dahilinde hareket etmeliyiz haklısınız fakat ben bu motoru alırken hep şu felsefeyle hareket ettim; " Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" . Bir şekilde alabilirseniz, eminim ki pişman olmayacaksınız. En azından malzeme kalitesi ve teknolojik özellikleri açısından .

Motosikleti
Forza 250
Her motosiklet kullanıcısında olması gereken motor bu.
Parçası, servisi bol ucuz..
Kapıda 600cc lik herhangi bir sınıfta motor duruyorken yanında kesinlikle pcx olmalı.
Arkadaşımın silverwing ini kullandım 1 gün.. şehir ici pcx den başkası yalan dedim.
Uzun yol olarak, 350 km Zonguldak - Safranbolu gezisi yaptım.. hiç problemsiz gittim geldim.
Bir arkadaşım İstanbul dan aldı, motora binerek geldi 320 km de 30 TL gibi bir yakıt yaktı.
Hayatımda aldıgım en iyi karardı pcx almak :)

Yakıt açısından ben de böyle bir motor düşünüyorum.Agility city ya da pcx olsun karar verme aşamasındayım.Sıfır fiyatı kaç paraya mal oldu bu arada tekerin düz bassın :)

maşallah hayırlr olsun bi arkadaşdada vardı kaydı düştü o fabrika çıkışı lastikler çok kayıyormuş haberin olsun kuru havada bişey olmaz da yağışda dikkatli ol

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. Çok yakışıklı bi alet :)

güle güle kullanın inşallah kazasız belasız. bi nazar boncuğu falan yapıştırın gösterenin üstüne bir yere nazar deymesin maaşallah.

Hayirli olsun :) oh benzinde full gez doya doya Korumasız bin ve ALLAH KAZADAN BELADAN UZAK TUTSUN

Hayırlı olsun umarım bende artık benımkıne kavusurum sizlerle fotograflarını paylaşırım burada önumuzdeki yaz itibari ile kazasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar