İlk Motorum, Kızım, Honda PCX'im...

Aylardır uzaktan baktığım motoruma sonunda kavuştum :)
İzmir yükseliş honda'dan aldığım motorumun daha plakası yok. O işlemde inşallah yarın hallolacak ...

dsc09496d.jpg

dsc09482va.jpg

dsc09481ig.jpg

dsc09483n.jpg

Allah herkese istediği motoru alabilmek ve kazasız bir şekilde sürmeyi nasip etsin...

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..:wiinkk: en kısa zamanda sizinde bir pcx'iniz olması dileğiyle

Güle güle kullanın, hayırlı olsun :)
3.resimde sanki bir misafiriniz var gibi

F54

bende bu motoru incelemeye almıştım baya bi araştırdım teknolojisi ile bence alınabilecek en güzel sukıtır ve bu gün kullanma fırsatım ol çok atik stabil gidebilen konfor bi motorsiklet:cat:
ama boyu 1.85 uzun olan kullanıcılarda sıkıntı olabilir
bende 1.82 yim hayatta ilk defa keşke boyum 1.75 olsa iyi olurmuş dedim

Güle güle kullanın, hayırlı olsun :)
3.resimde sanki bir misafiriniz var gibi

Evet misafirimi motosiklete ısıtmaya çalışıyorum :)

dsc09476s.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

bende bu motoru incelemeye almıştım baya bi araştırdım teknolojisi ile bence alınabilecek en güzel sukıtır ve bu gün kullanma fırsatım ol çok atik stabil gidebilen konfor bi motorsiklet:cat:
ama boyu 1.85 uzun olan kullanıcılarda sıkıntı olabilir
bende 1.82 yim hayatta ilk defa keşke boyum 1.75 olsa iyi olurmuş dedim

çok kötü durmadığımı düşünüyorum motor üzerinde.Ki boyum benimde 182 cm. Üzerine oturup fotoğraf çekilin derim öncelikle:cat:

F54

vallaha motora binince verdim gazı resim çektirmek aklıma gelmedi zten motor bi bayanın dı ablam öyle temizlemişki domestos çamaşır suyu ile yıkamış insanın gözünü alıyor:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya PCX alacaktım yada CBF... Eşim CBF'i beğendi :sunny: yoksa ben de aynı renginden düşünüyordum, isabetli bir seçim yapmışsın, hayırlı günler sür inşallah.. Ama önüne uzun cam taktır, rüzgar adamı fena yorar yoksa....

Kappa'nın 30 lt beyaz renk top case'i var.. Motora cuk oturuyor, bakarsın artık..

Çok şık ya, nazar değmesin, çok güzel tercih yapmışsınız renk tercihine kadar :)

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :rendeer:

hayırlı olsun fiyatı biraz daha uygun olsa alıcam ama imkanlar el vermiyor

Hayırlı olsun bende şeçimi beğendim. Her evde mutlaka bulunması gereken bir icat kesinlikle:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar