Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

meriç, murat arkadaşım fotoları yarın yükleyecek galiba.
Murat onuda tokatladım. Canını sıkma sen. Virajda beni tokatlayacak motor zor bulunur. İyi Sürücü olmak lazım. Meriç tokatlayacaktı beni ama? Ne oldi aceba?

tahsin abi internette aradım aradım bulamadım senın kappayı, sipariş üzerine mi üretiliyor :)

Murat onuda tokatladım. Canını sıkma sen. Virajda beni tokatlayacak motor zor bulunur.
adem abi sırrını açıkladı. demek hepsini yatarak yan yan tokatlıyorsun :thumleft:

iki cbf yapalım adem abi
ben viraja girerken koruma demirine kadar yatırıyorum cünkü :D
bende iddaalıyım

vay tsubasa rakip bana. Söz tokatlarsan sana bi depo benzin alcam. Bugün murat arkadaşımın motoru yavaş gitmesi sebebiyle virajlara yavaş girdim. Genede cant değecekti yahu dediler :santa: wolf virajlarda iyi. Eski kasa titan kadar olmasada. Eski titan alçaktı. Daha iyi yatıyodu.

tamam ama son pismanlık fayda etmez ona göre. Gerekirse cg kullanıcıları gibi yatarım motorun üstüne, genede işin çok zor. F54 sadece benim rakibim, oda beni virajda değil hep düzde tokatladı zaten :pr: dumanını attırırım tsubasa.

Başından beri söylemek istediğim budur. Ama arkadaşlar Salcano'nun (Yada jianshe'nin) öyle savunucusu olmuşlarki, kabullenmemekte diretiyor birde üstüne hakaret ettiğimi falan söylüyorlar. :)

Kimsenin kimseye hakaret ettiği yada hakaret etmesini gerektirecek bi durum yok oradada dediğim gibi ne Salcano nede Yamaha bizim aile şirketimiz ama olay şudurki mevcut olan bu kalite farkı mevcut olan fiyat farkını hakedecek kadar değil bence :bounce:

Adam baktı senin gözün kara , geri adım attı :sunny::pl:

Benim gibi biriyse korkup demiştir bu efenin gözü kara olmadık biyerde yayılıp gidecek şimdi sonrada vicdan azabı çekicez iyisimi onun eşeği kancık olsun deyip kenara çekilmiştir kesin :bounce: ben yanıma gelen cubçulara öyle yapıyorum genelde :sunny: heleki Alanyadan dönüşte 4 tane cub takıldı peşime Sandıklı civarında Afyona kadar peşimi bırakmadılar en son viraja ben usulunce yatarak girdim bebelerin yatmaktan motoru yatırmaktan haberleri yok :farao: aynadan baktım hepsi virajın içerisinde savruldu :farao: virajdan çıkıştaki düzlükte baktım bunların hepisnin gözü kara iş çıkartcaz hafifçe kestim gazı hepsi beni geçtilerde sonra rahatladılar ilerden geri döndüler :)

Arkadaşlar motorla birlikte topcase de almam gerecek. Ama hangi boyutta bir şey almam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Topcase 1 adet kapalı (fullface) kask, 1 adet mont, 1 adet pantolon, 1 çift eldiven ve branda alacak şekilde olması gerekiyor. Bu durumda ihtiyacım olan hacim nedir?

O kadar çok malzemeyi motorda taşıyacaksan yan çanta bakmalısın kendine :cat:

wolfle bora ile de kapışabiliriz=)

Adem rakiplerin çoğalsada fantezilerinin bir numarası benim değilmi halen :queen:

o wolf 150 olabilir. Wolf 125 modellerine bak üçlerden. 2600 lira civarı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

kusura bakma muratçım. :rendeer: wolf al. Üstünede uzanmaya gerekte yok :cat:

adem ben aradım 125 dedi yanlış yazıldığını söyledi konuştuğum kişi yada haberi yok ama 125 ile arasında çok fark var bariz belli oluyor..

EGELİM 43 ahmet abi sanırım senın wolfde deponun ustunde kılıf v ardı nasıl temın ettın onu bır zararı varmı

dızlıkler depoya vurunca çızecek gıbı oluyor depoya degdırmemek ıcın bın takla atıyorum faydası olurmu kılıfın

cevap verırsen bırde nerde bulabılecegımı söylersen sevınırım

EGELİM 43 ahmet abi sanırım senın wolfde deponun ustunde kılıf v ardı nasıl temın ettın onu bır zararı varmı

dızlıkler depoya vurunca çızecek gıbı oluyor depoya degdırmemek ıcın bın takla atıyorum faydası olurmu kılıfın

cevap verırsen bırde nerde bulabılecegımı söylersen sevınırım

Benim depo kılıfı aldığımda motorun üzerinde geldi valla nerden aldılar bilmiyorum :silent: depoya bi zararı yok ama çok faydası olduğu kesin dizlikler değmiyor + kılıfın altında depo prıl pırıl duruyor :cat:

2009 Yamaha YBR125 depo kılıfı uyar diye düşünüyorum. Yıldız Ticaret'te vardı.

Bu arada Wolf'ün GRİ renk olanı artık gelmiyor mu arkadaşlar?

Bana birseyler oluyor..

Yaz geldi heralde motor duygum depresti..Seytan diyor cek bi ybr arabanın yanına böl 32 aya off off

Var glardiyon :) o kesmez artık beni.Askerlik düşündürüyor.. arabayı vericek kimse yok bide motor alırsam ufff..ızdırabını ya. para önemli deyil,napcaz sanki parayı

bu motora kaç kişi atarsan at, kaç kg koyarsan koy taşıyor. Ne biçim alet anlamadım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar