Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

G.O.P. Çiftkurtlar MCM devrolmuş ve artık ARTIHONDA ismi ile hizmet veriyormuş. Telefonuma mesaj geldi, bir kampanyaları var.
25 Şubat - 10 Mart arasında işçiliklerde %30, yedek parçada %12 indirim varmış.
Maaşlar yatsın hele, gidip bir frenleri kontrol ettireyim.

ben ön freni değiştirdim. spacy ile balataları birebir aynı. fiyatı 20 tl ama yan sanayi. tavsiye etmem, fren tutmuyor.

Bugün tekzenden ayak pompası aldım 16 tl, yarında şamriyel alıcam.Alet edavatıda aldıkmıydın tamamdır :mrgreen:.Arkadaşlar tavsiyemdir dubleks dahi olsa yolda kalmanızı önleyecek hertürlü tedbiri alınız.Motor sorun çıkartmıyor ama ne marka olursa olsun lastiğin her zaman gümleme ihtimali var.

Yarın sürücü kursu direksiyon sınavı var.Motoru tam milletin olduğu yere koyup işe gidicem :queen:Motor sınavına girenlerin ilk işi genelde motor almak oluyor benim gibi :)

muratçım pazar günü benide kabul edermisin? Moto sohbete açtığım konuya yazmıştım ama?

muratçım pazar günü benide kabul edermisin? Moto sohbete açtığım konuya yazmıştım ama?

O nasıl söz abi Allahın aşkına.Başımın üstünde yerin var ansızın geliver :) Abi Belen kahvesine gidesim gelmedi sen dedikten sonra, Milas'a Celal Hoca'yı görmeye gidelim mi?Oradan bizim müdür artçısı ile devam edecek yoluna.Gerçi oda belli değil ama ben kesin pazar yol almalıyım, kuduruk benim makine rahat durmuyor :queen: Bak görüyürosun bir pazar paylaşım yapmazsam taşlarlar beni forumda.Bu ara çok tahrik edici yorumlar var illa 13 litreye 550 giden motoru bir depoda 350 ye düşürecek sübap ayarını yaptırıp dişli değiştirteceksiniz :mrgreen:
Benim hacı yüzünden Cb nin ırzına geçmeyen kalmadı :queen:

[/COLOR]
50 - 55 km/h, hız kesmez be Mengü balansör denilen şey. Artislii kestt :cherry:

[url]http://b1302.hizliresim.com/16/p/kc8gl.jpg[/url]

ya arkadaşlar bu km lere inanmayın ya. çoğu motosiklet göstergesi ayarsız. bunun için eğer elinizde veya yakınınızda bir iphone telefon varsa alın elinize ve koyulun yola. bu telefonlar için gps ile çalışan km vs. uygulamaları var temin edip açın telefonda ve gerçek hızınızı öğrenin.

Usta benim de anlamadığım; 100-120km/h hızlarda giderken bir yandan da telefonu çıkarıp uygulama acmak vs. nasıl bir şey acaba?
Ben acemi motorcuyum da bana mı anormal geliyor?

Usta benim de anlamadığım; 100-120km/h hızlarda giderken bir yandan da telefonu çıkarıp uygulama acmak vs. nasıl bir şey acaba?

inan bana fotoğraf uygulamasını açıp foto çekmekten daha kolaydır. elbette uygulamayı açacan basıp gidecen. bizzat arabanın km sinin bozuk olduğu önümde bu şekilde kanıtlandı.

Çoğu motosiklet göstergesi ayarsız, bunun için iphone telefon alın elinize, koyulun yola. Gps ile çalışan km uygulamaları var, gerçek hızınızı öğrenin.

Abi Iphone için CB' yi satıp üstüne para biriktirmemiz lazım. Yanlış göstersin ben razıyım, bahanesiyle ceza da yemiyoruz :mrgreen:

Motor titriyosa o lastikler de kendi kendine titrer durur, bi etkisi yok, motor şase bağlantılarına lastik koysalar anlarım da silindir kapağına lastik tutturdun diye titreşim azalmaz, o motorda titreşim yok çünkü kranka dişliyle bağlı çalışan bir dengeleyici mil var.

arkadaş çok doğru net bir açıklama yapmış,yanlış anlamayın ben ybr kullanıyorum diye demiyorum,ben motor ayırtetmem ,heleki honda ve yamaha ise ikiside on numara kalite markalar,lastikle felan alakası yok

Ben depo çantasının harita gözüne blackberry telefonumu koyup gps'i açmıştım. Mondial 150MX motorum 100'le giderken 93-94 falan gösteriyodu. Çoğu binek arabanın km saatinde bu kadar hata var.

G.O.P. Çiftkurtlar MCM devrolmuş, ARTIHONDA ismi ile hizmet veriyormuş. Telefonuma mesaj geldi, bir kampanyaları var.
25 Şubat - 10 Mart arasında işçiliklerde %30, yedek parçada %12 indirim varmış. Maaşlar yatsın hele, gidip bir frenleri kontrol ettireyim.

Banada geldi o mesaj reverse, hemen eksik gedik aradım hazır indirim varken diye bişey bulamadım :mrgreen: Y.Parçada %30 olsaydı kenara dişli, balata falan atardım en azından :cherry:

Ön-Arka mı kontrol düşünüosun ? Aklına gelen başka bişey varmı yararlanalım %30 dan :silent:

kdhpw.jpg

Bende soldaki debriyaj teli, jigle.. falan onları toplamıştım casio asker saati ile :mrgreen: Askerlik boyunca yerlerde süründü çizik yoktu, burda kayışı sizlere ömür :queen: Son anda çekip kurtardım hayatını, anısı var :cherry:

Tek parmak gece ışığını açardım aah ah ne günlerdi ( geçen ay :mrgreen: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar