yok tvs den sonra drift geliyo
Tvs nin farı drift in 4 katı :mrgreen:
yok tvs den sonra drift geliyo
Tvs nin farı drift in 4 katı :mrgreen:
Murat kardeş cb sayfasından az çok tanıdık seni dolayısıyla senin hakkında bi fikir oluştu birçok insanın kafasında. Bu noktadan hareketle sana şunu söylemek isterim ki; sıfır olarak satın almış olduğun motosikleti kısa süre sonra satıp başka bi motor almak, neredeyse aynı fiyatlara, sana ticari açıdan hiçbir şekilde kazanç olarak dönmez. gerçek anlamda mali sıkıntın varsa motorunu satmanı anlarım ama 500-600TL için bir değişim, yapılacak iş değil. Tecrübelerime dayanarak diyorum ki hangi motoru alırsan al pişman olacaksın.
Ama sen,'' ben yaşadığım deneyimden sonra cb'nin performansı hakkında negatif bir düşünceye sahip oldum o yüzden motorumu değişmek istiyorum'' dersen o zaman saygı duyarım. Fakat diğer türlü ise hiç satma motorunu önümüz yaz güzelce bin seneye düşünürsün birşeyler derim..
Şunu da eklemeyi isterim.. salcano wolf denilen motor görüntü açısından senin imajını aşağı çekecek derecede tipsiz ve ezik bir motorhiç düşünme bile.
az bişe titriyor son sürati 10 Km daha düşük diye cb'yi mi harcayacaksın.
bunun için bana kızacaklar belki fakat gerçek bu.
http://img849.imageshack.us/img849/4435/balksz1kopyaq.png
Birbirine en yakın resimler bunlardı.Siz karşılaştırın arkadaşlar.Manisaya yolun düşerse gel wolfle kendin karşılaştır.Desteksiz atıyorsunuz adamın canını sıkıyorsunuz.
tsubasa senin motor bitane zaten bu formda :cat:
ee daha kötü işte bi 4/1 fiyatına almak var bide dediğin gibi almak var
En azından drift'in aynaları var![]()
Murat kardeş cb sayfasından az çok tanıdık seni dolayısıyla senin hakkında bi fikir oluştu birçok insanın kafasında. Bu noktadan hareketle sana şunu söylemek isterim ki; sıfır olarak satın almış olduğun motosikleti kısa süre sonra satıp başka bi motor almak, neredeyse aynı fiyatlara, sana ticari açıdan hiçbir şekilde kazanç olarak dönmez. gerçek anlamda mali sıkıntın varsa motorunu satmanı anlarım ama 500-600TL için bir değişim, yapılacak iş değil. Tecrübelerime dayanarak diyorum ki hangi motoru alırsan al pişman olacaksın.
Ama sen,'' ben yaşadığım deneyimden sonra cb'nin performansı hakkında negatif bir düşünceye sahip oldum o yüzden motorumu değişmek istiyorum'' dersen o zaman saygı duyarım. Fakat diğer türlü ise hiç satma motorunu önümüz yaz güzelce bin seneye düşünürsün birşeyler derim..
Şunu da eklemeyi isterim.. salcano wolf denilen motor görüntü açısından senin imajını aşağı çekecek derecede tipsiz ve ezik bir motorhiç düşünme bile.
az bişe titriyor son sürati 10 Km daha düşük diye cb'yi mi harcayacaksın.
bunun için bana kızacaklar belki fakat gerçek bu.
Honda her yerde karşına çıkacak be adem abi
Cb 125e mi , Ybr 125 mi (tabiki YBR 125) :cat:
Cbr 125 mi , Yzf 125 mi ( " YZF 125 daha yakışıklı ) :cat:
Cbf 150 mi , Tvs apaçimi (biri yağ yakıyor parça pahalı, diğerinde titreşim var :faraoikiside değil
Cbr 250 mi ,Ninja 250 mi (tabiki NİNJA) :cat:
Transalp mi Bmw mi (tabiki BMW)
Cbr 600rr mi , R6 mı (R6 Her daim tek geçilir)
![]()
Celal Abi pazar yanındayım :mrgreen: Birde benim beygiri sen dene yorumlarını alayım.Hem kafamdaki ekonomik çok bilinmeyenli denklemlerinden de bahsederim :queen:
Celal Abi pazar yanındayım :mrgreen: Birde benim beygiri sen dene yorumlarını alayım.Hem kafamdaki ekonomik çok bilinmeyenli denklemlerinden de bahsederim :queen:
söz vermeyeyim ama pazar bi ihtimal bende gelirim. Ama şunu peşin peşin söylüyeyim, ben tın tın basmadan gidememl: allah ne verdıyse artık.
bi sorun olurmu?
R1 lemi gitcen Adem :silent: :queen: