Sizin de değerli fikrinizi almak isterim.

Merhaba değerli mt tutkunları,

Herkes yeni sezon ile tecrübe kazanıp cc büyütürken, ben birkaç nedenden dolayı daha uygun bütçeli motor almak zorundayım.Uzatmadan fikir danışmak isterim.

2000-2500 Tl civarı 125 cc commuter ne alabilirim.Aklımda gerek parça, gerek konfor, gerek vibrasyon bakımından Salcano Wolf var.Var mıdır aklınıza gelen başka bir motor?

Az daha koyamıyorum maalesef, bu fiyat aralığı tamda az daha koy dedirtecek cinsten :mrgreen:

Fikir beyan eden herkese şimdiden teşekkürler.

Mersin İl Temsilcisi
o fiyatlara kesinlikle 2. el bir cbf 150 veya apache 150 almanı şiddetle tavsiye ederim...
kubanın da 150 liklerini tavsiye ederim :)

o fiyatlara kesinlikle 2. el bir cbf 150 veya apache 150 almanı şiddetle tavsiye ederim...
kubanın da 150 liklerini tavsiye ederim :)

Tavsiye için teşekkürler.O fiyata CBF sanki zor.Apache için vibrasyondan bahsediyorlar, özellikle artçıda.Artçı konforuda önemli yazmayı unutmuşum.Aslında bu paraya söylenecek motorlar belli sanki, Drift, apache, vs.

Gerek konfor,gerek vibrasyon,gerek sağlamlık,gerekse işletim maliyeti (yakıt tüketimi azlığı,parça bolluğu ve ucuzluğu) bakımından Salcano wolf :cat:candır

umarım hakkında hayırlısı olur,ne desem boş o yüzden bekleyip süreci izlemeyle yetinicem.

Forumda bir arkadaş daha 8000 kmde ybr satıyordu,sağlam bir pazarlıkla alınabilir.Ayrıca Salcano Wolf,Kanuni Bora da olabilir.

ne alacağını kendin yazmışsın zaten murat arkadasım. Konfor, minimum titreşim, sorunsuzluk=salcano wolf :)

Mersin İl Temsilcisi
Tavsiye için teşekkürler.O fiyata CBF sanki zor.Apache için vibrasyondan bahsediyorlar, özellikle artçıda.Artçı konforuda önemli yazmayı unutmuşum.Aslında bu paraya söylenecek motorlar belli sanki, Drift, apache, vs.

bahsediyorlar vs kulaktan dolma bilgilerle hareket etme. kime ve neye göre vibrasyon?
kimine göre çinli titriyor, kimine göre BMW 650 GS traktör gibi...
çevreni araştır, ölkü sezonda sayılırız.
sıkı pazarlık et ve 100-200 tl için 2500 tl yi heba etmeye kalkışma.
eğer ki bu işte mantık ararsan
alırsın bir tane honda innova cup, ya da yamaha cup, 1 litreyle 20-25 km yaparsın. artçın da cebinde rahat eder.

Güzel öneriler geliyor :) zaten forumda bu ara durgun değişiklik oldu :mrgreen:

Wolf candır :cat:.O fiyatlar arasına alınacak ybr den şüphe duyarım.B.ku çıkmış ybr alacağıma temiz bir wolf alırım daha iyi.

Motosikleti
Fazer8 abs
allaha şükretmek lazımki honda nın cbf cb vs. modeli var.Yoksa neyi tavsiye ederdiniz çok merak ediyorum.Birisi konu açınca "3000 bin bütcem var yardım" vs yeminle o konuya girmekten nefret ediyorum çünkü bellemiş ler cbf cbf cbf mantıklı olmak lazım 2003-2004 model bi motorun anası ağlamış dır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar