Benim katılma ihtimalimin yüksek olduğundan dolayı bayağı az bir kişi gelecektir toplantılara katıldığım zamanlar sayımızın çok az olması gibi![]()
![]()
Günaydınlar olsun arkadaşlar,Hayırlı işler.:cherry:günaydın arkadaşlar.
yine bakıyorum millet gurtlanmış.:queen:
Bende isterim Gürsel ne yerse benden ondan istiyom.:flower::queen:arkadaşlar bana soracak olursanız bende sucuk olsun derim.![]()
ARKADAŞLAR:
az önce kadirliden ahmet abiyle görüştüm.andırın yaylalık yer olduğu için kışın sakin bir yer olduğunu,görülecek çok bir yeri olmadığını ama başkonuş tarafının milli park olduğu,çok güzel virajlı ve temiz asfaltlı,doğa harikası bir yer olduğunu dolayısı ile eğer istersek başkonuş tarafını önerdi.andırın yol ayrımında,çok temiz,hesaplı bir alabalık restoranı olduğunu istersek orayı arayıp bilgilendireceğini söyledi.eğer müsait olurlarsa kadirliden de arkadaşların bize katılacağını,rehberlik yapabileceklerini söyledi.şimdi önerileri bekliyorum:
-rota andırın mı/başkonuş virajları mı olsun?
-buradan sucuk mu ayarlayıp gitsek/orada alabalık mı?
cevaplar bekleniyor.
benim fikrim:viraj ve sucuk.
Bende isterim Gürsel ne yerse benden ondan istiyom.:flower::queen:
Keyifler yerinde maşallah
Allah arttırsın.
Şimdiden keyifli sürüşler
eveeeeet şekil belli oldu;çoğunluk SUCUK+VİRAJ dediğine göre şimdi sıra gürsel kardeşimden sucuk alması için ricada bulunacağız.gürsel,sabah yanımdaydı konuştuk,OK hallederim dedi.şimdi karar da verildiğine göre,hadi bakalım gürselim.
bu arada öğle saatlerinde oralı bir müşteri denk geldi.''abi oralar bu mevsimde soğuk olur'' dedi.kıyafetlerinizi ona göre giyinin arkadaşlar.