gunaydınlar.... mıllet buyuk motor derdınde....
bız ıse küçültmenın derdındeyız en buyuk motor bızım için çift java ıdı... yakıtı ıcınce 150 cc 160 cc ye gectık bunlarda 125 cc ye göre yakıt ıçıp sarhoş olunca kattogöri düşürüp 125 cc ye gectık ılerdekı hedefımj 100 cc mtv sız motorsıkletlere bınmek buyuk cc bızı bozar....
abi nasıl desem. calıştıgım yerdeki arkadaşlarım cesit makinaları var, hepsi kardeşim gibi, istediğime biniyourm
heves değil de ihtiyac olarak görüyorsun,
mesela ktm duke e bindim ucuz olsa tam anadolu işi dag bayır cık hopla zıpla =)
gsxr 1000 e bindim adam sollarken nefesini tutuyorsun, kalbin yavaşlıyor biraz manyak işi
fazere bindim dün.. sanırım en ideali o olabilir..
yol tutuşu gidişi baya iyi..
kimseyle muhattap olmuyorsun..
tabi bunları 10 20 bin km yapan adama kimse önermez.
tecrübe işi başka bişi basmamayı yapmamayı insan kazalarla ögreniyor..
zincir lastiğe dolandı cbfte 2 3 ay önce 2 metre havaya attı beni hala kaburgalarım agrıyor =)
lafım şu ki düş kalk +1 oluyor tecrübe konusunda tabi bu da hayatta kaldıysan geçerli.
ne olursa olsun insan kendine hakim olmalı..
motosiklet kullanırken artcıyla bile konuşmam ben. bana cok kızıyorlar, zaten kafada kask var ne diye konuşmaya calışıp dikkatımi dagıtayım ki,
yine 125 cc az geliyor cıkıp gecemiyoruz diyenler için 250 cc cok ideal diyebilirim..
illaki benim gibi düşüneniz vardır, lan motor yap bi 150 güldür yüzümü diye..
fazer iyi motor, bana fazla.. ekstra maliyet ekstra aşırı güç, ivmelenmesi filan tam bir ss havası veriyor insana..
ss bir şekle sokup sokak motosikletine sokmuşlar oldukca iyi fiyatına göre..
aklımda bir dünya şey var cbf 250 cbx250 20 30 km artı hız için degmez gibi geliyor
oldum olası hyolar var aklımda..
er 5 var 6 7 bine
kafa karışık, yazın benim motoru veririm ilanı veririm.. üste 4 koyarım 6.5 7 civarında temiz bişi bulurum gibi geliyor..
ama artık küçük cc olayı benim için arkada kaldı..
bisiklete biner gibi motosiklete biniyorum..
hisettiğim bu..
belki de küçük cc de yaptıgım 50 55 bin km nin cok büyük etkisi oldu
adem abi sizin tarladan petrol kuyusu cıktı herhalde?
r1 = 100km = 10 litre = 49.95 tl
hatırlatayım dediml:
hayret bişey, adam zeytin yağının litresine 25 tl, mt üyelerine 20 tl ye olur diyor :silent: sıfır asit, %100 organik zeytin yağı bende 5 tl. Okadarda insafsız olunmaz. İsteyene toplu satabilirim 1 tona kadar. 1 litre yağ=1 litre benzin takas olur :queen:
Kovmirmisen ağam :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.
Bu ybr deposunun sol bölümündeki benzini rahatlıkla çekiyor ancak iş sağ bölüme gelince çekemiyor.Benzin musluğa gelemiyor.Yedek depoyu da çekemiyor.Sizde de aynı sorun oluyormu ve çözüm önerileriniz nelerdir?
motor kazalıymış burhaniyedeki kanuni servisindeki elamanla konuştum saat 9 da.
şase de dikiş varmış yattı bu motorda..
cıbır 250 al. Az yakıpduru![]()
ona da binmişliğim var parça kalitesi cok güzel, torklu güzel bir halet. ama cbf 250 yi grenaj yapıp satıyorlar :S
ebat küçük benim altımda kayboldu o alet ..
omuz agrısı yapıyor bir süre sonra..
sana bana gitmez o, arkaya bir de artcı koyunca motosiklet iyice konforsuz bir hale geliyor ..
hala kafam almıyor bazı şeyleri
neden 250 cc de bu kadar boşluk var anlamıyorum
...
ahmet abi ybr 250 fiyatları coşmuş ikinci elde. 7 8
ona da binmişliğim var parça kalitesi cok güzel, torklu güzel bir halet. ama cbf 250 yi grenaj yapıp satıyorlar :S
ebat küçük benim altımda kayboldu o alet ..
omuz agrısı yapıyor bir süre sonra..
sana bana gitmez o, arkaya bir de artcı koyunca motosiklet iyice konforsuz bir hale geliyor ..
hala kafam almıyor bazı şeyleri
neden 250 cc de bu kadar boşluk var anlamıyorum
...
ahmet abi ybr 250 fiyatları coşmuş ikinci elde. 7 8
abi nasıl diyim sana 185 boy var birde ben valide biniyorboyun çokmu büyük? İnzumaya gücçük dedin, cbr 250 ye güccük dedin. Boyun kaç? Enduro lazım sana galiba. Cüsseli bişey. Transalp, nx falcon 400 gibi bişey.
Yok dostum hava filtresi yeni değişti,deponun içinde şangırtı da duyuluyor.Yarın sonuna kadar sola yatırayım da keratayı bir öyle çalıştırmayı denerim.Depoyu fullerim öyle daha bereketli geliyor bana.Depoyu fulleyince 500+kmleri görüyordum depodaki 12 lt benzinle.Yazın ne hikmetse 52 km/l ye kadar düştü.Ama kışın daha fazla yakıyor.Depoda pislik te olabilir.Çünkü bugün esenyurt toriumun önündeki haramidere rampasını çıkarken yaptı(eğimden herhalde)ama çalıştırıp devam ettim hiçbir şey olmamış gibi devam etti ama durduğumda istop etti.Bizim depolar büyük 17 lt (yazıyor ama 16 kusur litre aldırabildim ben en çok) sağını solunu bilmemde yedeğe düşüp iyice benzin bitene kadar sıkıntısız gidiyor benim karakız iyice benzin bittiği zaman yedek 1 lt peti koyduğumda eğer filtreyi gevşetip havasını almazsam benzin o zaman gelmiyorale: burdan yola çıkarak filtreni kontrol et derim ben :cat: birde sadece benim motoramı özgü (karbüratör ayarından dolayı) yada hepsinde varmı bilmiyorum 1lt relik yedek petteki benzinle çalışırken özellikle soğukken çok aksırıp tıksırıyo kereta
lakin depoyu fulledimmi soğukta olsa kiprit gibi oluyo maşşallah :rendeer:
ale::farao:
Adem abi ama honda yağ yakıpduru :queen:cıbır 250 al. Az yakıpduru![]()
R1 ağama yakışır looikinci el alabilirsin anca. Ybr 250, cbf 250, gt-gtr 250, sym wolf dicem ama o pahalıdır, bumoto calibre var ama pek tanımam, daelım roadwin 250 var, gideri olanlar bunlar. Benim R1 i satayım sana yaza doğru. :santa:
ikinci el alabilirsin anca. Ybr 250, cbf 250, gt-gtr 250, sym wolf dicem ama o pahalıdır, bumoto calibre var ama pek tanımam, daelım roadwin 250 var, gideri olanlar bunlar. Benim R1 i satayım sana yaza doğru. :santa:
adem abim
ikinci el alıcam da ybr 250 dediğin motorun ilanlarına bakıyorum en kötüsü 6.5tan başlıyor..
cbf250 bakıyorum tip mip yok 4liradan başlıyor coğu sorunlu egzantrik dişli sorunu var yaptıramya kalksan 500 tl kafadan çöp
gt250 motosiklet düzgün kullanılmışsa fiyat performans olarak alınabilecek en iyi motor
gt250r apaçi işi oldugu için cogu pert 11 12 modelleri de 7 8 bin tl , oturuş pozisyonları süperman
wolf ise güzel motosiklet tek silndir oldugu için tutmadı parcası az ve pahalı servisi yokmuş
bu moto daelim gibi motosikletlere binmem .. bi yan devircez sehpaya kaldırırken sonra istanbulu ayaga kaldır parca ara yok bulamazsın..
bi camurluga 250 lira veririz sonra..
bana mantıklı bişi deyin @ahmet abi @adem abi
ne bok yicem ben şimdi?
Dostum GS 500 de çok güzel motor bende düşünüyorum ileride ama benzin fiyatları8 ? :d
6.5 AŞTIGIM DAKİKA BAKMAM 250 CC LERE
er 5 buldun mu binilir o paraya..
er 5 gibi motosiklet varmı
z moto saolsun kawasakinin anasını belledi..
millet motora bişi olucak korkusundan satıyor motorunu
kawasaki türkiye şartlarında yol ve iklim olarak iyi olmasada
yurt dışında honda yamaha gibi firmaların en büyük rakipi
türkiyede kawasaki nedir diye baktıgında sacma sapan yedek parca hikayeleriyle dolu olan bir marka..
tsubasa fuarı beklicen o zaman. Ordan seçeceksin bişeyler. Cbf 200 lafı dolaşıyodu bi aralar. 200 cc bişeyler gelirse onlara bak. 2 ci el 250 lik alacağına sıfır 200 lük alırsın. 3800 e sıfır kanuni gt200 r var 17 hp. Kesmezmi seni?
8 ? :d
6.5 AŞTIGIM DAKİKA BAKMAM 250 CC LERE
er 5 buldun mu binilir o paraya..
er 5 gibi motosiklet varmı
z moto saolsun kawasakinin anasını belledi..
millet motora bişi olucak korkusundan satıyor motorunu
kawasaki türkiye şartlarında yol ve iklim olarak iyi olmasada
yurt dışında honda yamaha gibi firmaların en büyük rakipi
türkiyede kawasaki nedir diye baktıgında sacma sapan yedek parca hikayeleriyle dolu olan bir marka..