[Konya - MT]

Google Mapstan felan yol tarifi alırız gerisi kolay :cherry:

Herkes bilir buraları ama yabancıysanız o başka :queen::queen:

devlet memuru olunca geziyorum son 7 yıl trabzondaydım. ama buradan sonra silifke taşucunda emekliliğe hazırlanırım diyorum diyorum ama daha 6-8 yıl çalışırım diye hesaplıyorum allahtan bir mani olmazsa:thumleft:

Arkdadşlar lastik tamir köpüğü ve zincir yağı alma niyetim var şu ürünler nasıldr bir bakarmısınz kullanannız varmı ?

http://www.feyizoglu.com/Lastik-Tamir-Kopugu-300-ml_46941.html#0
http://www.feyizoglu.com/Zincir-Yaglayici-Spreyi-250-ml-_47482.html#0
bu hem ucuz hem daha fazla
http://www.feyizoglu.com/Zincir-Yaglayici-Spreyi-250-ml-_47482.html#0

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

bu hem ucuz hem daha fazla olan bu bunu alasım var :)
http://www.feyizoglu.com/Zincir-Spreyi-500-ml_47572.html#0

herkese merhaba konyaya 6 ay önce geldim.st&kanuni gv250 motorsikletimi ankaradan almış durumdayım fakat hava şartları yüzünden henüz konyaya getiremedim. ısının 15 derecenin üstüne çıkmasını bekliyorum:cherry: bundan sonra sohbetlerinize aktif olarak katılmak istiyorum.konyada gezilecek yerler konusunda yardımlarınızı isteyeceğim . gezmeyi seven biriyim. motorda daha yeniyim ama otomobilimle türkiye nin görmediğim çok az yeri kaldığını söyleyebilirim motoru keyfi binmek için aldım.yaklaşık 20 yıldan sonra motor sahibi oldum lise ve üniversite dönemimde dedemin javası benim ilk motorum oldu o motor hala yaşıyor ama bana miras kalmadı:( bu arada beni yaşlı bulabilirsiniz(48) ama kafa yaşım sizden çok fazla değil:)
hoşgeldin odeon aramıza,hem sohbette neki gezilerimizede katıl memnun oluruz.

bendeniz gideceğimiz yerleri bu sayfadan mutlaka duyururum,nekadar çok katılan olursa okadar memnun oluruz. hele nisan bir gelsin :)

odeon65 abi hoşgeldin aramıza:) havalar ısınmya basladgnda bikaç kişi öncülüğünde gezimiz olacaktr inş:)

Konya motorseverler grubu. selamlar nasılsınız? tanışma sayfasına yazdım ama buraya
da birkaç cümle yazmak istedim_ben Fahri yaşım 44 _emekliyim _anlıycanız zamanım bol_3 yıl önce honda cbf 150 ile başladım motor kullanmaya.1 yıl 3.000 km yol yaptıktan sonra kawasaki en 500 aldım. 1yılda onla gezdim ama biraz ağır geldi. suzuki dl 650 almak üzereyken yani niyetindeyken bir arkadaşımın ısrarı üzerine tekrar cbf 150 aldık ikimizde. havalar ısınınca turlara çıkmayı bekliyoruz ikimizde.3 aydır siteyi ara ara ziyereet ediyorum.tur organizasyonu olursa arkadaşımla bende aranızda olmak isteriz. hepinize bol güneşli günler_tekeriniz düzbassın_

odeon65 abi hoşgeldin aramıza:) havalar ısınmya basladgnda bikaç kişi öncülüğünde gezimiz olacaktr inş:)
tşk ler emrecim inşallah bende dörtgözle bekliyorum.sende hoşgeldin fahri bende 48 yaşında çiçeği burnunda motorcuyum:cherry: 25 yıl ara verip tekrar motor aşkıyla yandım. yakında inşallah motor üstünde ortalıkta görünürüm.:cat: görüşmek üzere

tşk ler emrecim inşallah bende dörtgözle bekliyorum.sende hoşgeldin fahri bende 48 yaşında çiçeği burnunda motorcuyum:cherry: 25 yıl ara verip tekrar motor aşkıyla yandım. yakında inşallah motor üstünde ortalıkta görünürüm.:cat: görüşmek üzere

Hb Volkan bey .görüşmek üzere:)

Fahri abi sende hoşgeldin babamla adaşsınız :O şimdik sen emekli olduğun için hftaiçi günleri yazmşsın ama katılan çok az olur gbi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar