Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

haklısın dostumda burda ufak bır çamura gıremıyecekmıyız ....bıraz yukseltsek olur heralde ama o zamanda ön amartisörler yaylaınca maşayamı deger acaba

Beyler, bu kadar çamurlu yollarda falan kullanıyorsanız cross düşünmeniz daha mantıklı olmaz mı yahu? :silent:

Bunlar tur motorları sonuçta. Commuter dediğimiz sınıfın temelinde şehir içinde pratik hareket imkanı verecek ekonomik ulaşımı sağlamak var.

Yanılıyor muyum?

Tespit doğru :) Ama insan biraz daha fazla tolerans istiyebiliyor, güzelim motorlardan. Tıpkı Renault 12 arabasına, küçük ve büyük baş hayvan koyup nakliyecilik yapan vatandaşlarımız gibi!.. :sunny: :mrgreen: Sanırsam ''çamurluk'' sorunu, çamur'un türünden ve tipinden kaynaklanıyor! Yapılıcak en akıllıcası; ya çamurluğu söküp, dağa, taşa, çamura çıkılacak. Ya da çıkılmayacak :mrgreen:

Ba%C5%9Fl%C4%B1ks%C4%B1z-1+kopyala.jpg

ben böyle bir model istiyorum:)
yada çamurlugu böyle yapacam....

::lolabove::lolabove::lolabove

Keşke çamurluğu o kadar yakın yapmasaydılar. Normalden biraz daha yakın ön çamurluk, ''Wolf''lerin :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

Jianshe Js125-6a - Salcano Wolf'un üretim aşamalarını anlatan, Jianshe fabrikasının yayınladığı video. ::smartass

çamurluktan yana veya buralar okadar çamurki, ve dağa tırmanışlarımda var, hiç çamurdan yana derdim olmadı.
Bugün metrodan bosch marka tazikli su yıkama makinesi aldım 159 tl ye. Hortumla ne kadar yıkasam çıkmıyodu bu yağla karışık çamurlu yerler. Demin bi yıkadım makineyle, bi kaç kilo çamur döküldü yere :sunny: koruma demirinin nikelaj ları bile kaldırdı bikaç yeri. Altındaki yağlı çamurları, ayaklıklardaki yağlı çamurları söktürüp gitti. Makinanın adını söktürgit koydum :queen: tertemiz oldu benim tokatçı. Toplanıp ziyaretime gelen arkadaşlara yağlama, yıkama 5 tele :sunny:

burada gel yıka. Ama yola çıktınmı gene çamurdan geçilmiyo yollar :pr: ben demin yıkadım, biyere gitçem diye ödüm kopuyor. Batacak motorum :pr:

Yok abi gelmiyim :mrgreen: O gümüşlük tarafı neydi abi öyle.Sen olmasan ben öyle hızlı gitmezdim vallahi.Sana alalım bir xt660r süper motor, tam senlik makinalar :)

onu düşündüm ama çok titriyomuş. Malum tek silindir. :) 250 lik enduro tarzı düşundüm ama yok.

::lolabove::lolabove::lolabove

Keşke çamurluğu o kadar yakın yapmasaydılar. Normalden biraz daha yakın ön çamurluk, ''Wolf''lerin :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

Jianshe Js125-6a - Salcano Wolf'un üretim aşamalarını anlatan, Jianshe fabrikasının yayınladığı video. ::smartass

http://youtu.be/J1zSDTKnPQM
Dostum ybrninkini de bulabilir misin çok merak ediyorum da :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Ben de buna benzer birşey yapmayı düşünüyorum motor haftaiçi normal şekilde haftasonu ise enduro olacak nasıl fikir?:queen:

arabalarıdamı yag yakıyor o zman ?

Hemde nasıl! :sunny: :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Dostum ybrninkini de bulabilir misin çok merak ediyorum da

O'nu da ''Jianshe'' ürettiği için fazla meraklanmamalısın ::gleam:: Ama bir araştırıp bulabilirsem ''burdan'' paylaşırım ::smartass

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------

başka seçenek yok. Çinli ler var ama çinli işine pek sıcak bakmıyorum. Wolf gibisi olsa alırdım. Yok ama yok işte :pr:

O zaman yapacak birşey yok, tonla para bayılmaya devam. :pale:

Hemde nasıl! :sunny: :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

O'nu da ''Jianshe'' ürettiği için fazla meraklanmamalısın ::gleam:: Ama bir araştırıp bulabilirsem ''burdan'' paylaşırım ::smartass

Videodakinin motor kısmı ybr ile aynı duruyor ama buradaki wolflerden farklı duruyor.Aynı motor ama acaba neden böyle yapmışlar?

Videodakinin motor kısmı ybr ile aynı duruyor ama buradaki wolflerden farklı duruyor.Aynı motor ama acaba neden böyle yapmışlar?

Çin pazarında aynı kasanın 150 cc'lik modelleri de var. 150 cc'lik motorlar, YBR'nin 125 cc'lik motorunun ''Jianshe''nin elinde, yeniden yorumlanmış hali (hacim de yükseltilmiş). Görsel farklılıklar olabilir...

Sana uzun ve kısa, iki video bulabildim, uzun olanı altta;

Bu video ise biraz kısa. İster başından beri izle, istersen de 1 dk 10'uncu saniyeye alarak da izliyebilirsin;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar