Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tsubasa valla ben nıyet ettım nıyet eyledım allah rızası ıcın fuara gıtmeye uydum hazır olana egelım 43 e.sen hazır ıstanbuldasın.bı nevı ev sahıbı.ama mısafırınde 9 cay 9 sıgara borcu olurmus bızde onu unutmayız.:thumleft:333. sayfada mubarek olsun arkadaslar.

ne guzel gezmıssınız oyle.canım cektı valla.kac gundur dınmeyen yagmur var burda.bırde araya hastalık gırdıkı tam ezıyet oldu....adem bırde bodrumda turızm ısıyle ugrasan bı arkadasım var.fırma nın ısmı akustık turızm.aslen karadenızlıdırler.yerlerını yurtlarını belırle bakalımda geldgımde nokta atısı yapalım.gecen geldıgımde ugrayamamıstım cok serzenıste bulunustu.

ne guzel gezmıssınız oyle.canım cektı valla.kac gundur dınmeyen yagmur var burda.bırde araya hastalık gırdıkı tam ezıyet oldu....adem bırde bodrumda turızm ısıyle ugrasan bı arkadasım var.fırma nın ısmı akustık turızm.aslen karadenızlıdırler.yerlerını yurtlarını belırle bakalımda geldgımde nokta atısı yapalım.gecen geldıgımde ugrayamamıstım cok serzenıste bulunustu.

akustik turizm burda, yalıkavakta büroları var. Bodrumda bürosu nerde bilmiyorum. Murat arkadaşımla gezdik biraz :)

bülent memiş benım arkadasımın ısmı aynı zamanda ısltme sahıbı.gezıde super olmus kafa acmıstır ne guzel

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/bluelight-mini-hava-kompresor-top-lastik-sisir-77704848

adem makıne bumu aynısımı ıyıyse bendealayım

meriiç nerdesin yahu? Bi arkadaşım motorunu satılığa çıkardı. Satabilirse senin motorunu aldırtacam. Ben kefil olurum.

Meric abi suanda evdedir.. dün aksam beraberdik. gene.. motorunu satmayı dusunmuyor suanda ama..cvp ı o verir.

Bende iyiyim Allah'a şükür.çalışmaları arttırdım bu ara bilgisayarla pek haşır neşir değilim.Burada oturacağım zamanlarda dışarı çıkıp dolaşıyorum.

Saol dostum.O kadar problem değil hali hazırda okul var zaten elimin altında.Orman endüstri mühendisliği okuyordum bu sene ara verdim işte spor olsun diye hazırlanıyorum :pl: :pl:

Saol dostum.O kadar problem değil hali hazırda okul var zaten elimin altında.Orman endüstri mühendisliği okuyordum bu sene ara verdim işte spor olsun diye hazırlanıyorum :pl: :pl:

Okul işini fazla uzatmamanı tavsiye ederim ::winkwink Ne kadar çabuk ve erken mezun olursan; faydasını her açıdan görürsün ::smartass

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar