7 inc hangi cebinize sigıyor bende galaxi s3 var sıgdıramadım cebe kot pantalonun cebinde düdük gıbi duruyor bunun için cebi büyük kumaş türü pantalon aldım ,
Hem telefon olsun hemde nete gireyim diyorsan
Samsung Galaxi Note 2 al
kesinlikle piranha almayın 10 metreden 8 db lik wireless modemden interneti çekmiyortavsiyem alma kardesim piranha 9.7 kullanıyorum 520 tl ye aldım.. pc gibi deyil.
hemen hemen hepsi birbirine yakın özellikte bunların
hepsi çin
ilk tabletim ebaydan arkadaşın getirdiği çinli bir modeldi
7" 1.2 ghz işlemci 1gb rami vardı, oldukça kullanışlıydı
ekranı kırılınca uygun çıkma ekran bulamayıp idareliğine 140 tl ye volar marka tablet aldım
7" 1.2 işlemci 512 mb ram
diğeri kadar kullanışlı ve hızlı değil ama işimi az çok görüyor
geçen arkadaş hyundai A7HD aldı az kullanılmış, ebay da benzer modelleri var
7" 1.5 işlemci 1 gb ram
güzel çalışıyor. ekranı harika, ipad gibi
evde ayriyetten bilgisayar varsa büyük ekranlısını önermem bunların, amacına uymuyor
alma gereksiz kardesim.. ben pisman oldum..
laptopu satıp masaüstü pcye parça aldım şimdide ders çalıştığım için pcyi kullanmıyorum yattığım yerden falan internette gezinmeyi seviyorum galaxy ace nin ekranıda küçük geliyor ondan yani tablet lazım galaxy aceden daha çok performans vermezmi ?
kardeşim galaxy ace piyasada 300 tl altında satılan tabletlerin tamamından daha iyi performanslıdır bundan %100 emin olabilirsin
istersen şu anda çalışma masamın bir fotosunu göndereyim bir incele
,bende senin gibi çok büyük bir hevesle birkaç farklı tablet aldım
fakat şu an sadece kızım için kayu ve pepe yüklü açıyorum ordan izliyor
başka da hiç bir işe yaramıyor
arkadaşlar olumsuz tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama kafama takılan soru var tablette 1 ghz işlemci 1 gb ram moli 400 işlemci var acede 512 mb ram 800 mhz işlemci var tablet nasıl kötü performans veriyor ki
biraderim 300 tl olayını geç kaç para verebilirsin bir tablete sen ondan haber ver bende sana öneri yapayım
bak 300 tl altı modellerin içinde en iyisi piranha dır o bile bir halta yaramıyor denedim ve iş görmez emin ol
git teknosa veya bimeks e git show ürünleri var kurcala bak ondan sonra gel sana yeniden öneri sunayım
ama 10 inç olanlara bak 7 inç olanları direkt ele
ne olumsuzu kardesim sana öyle birsey yaparmıyız aldım vallahi pismanım duruyor içerde..