Tablet önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni bir tablet alıcam ama o kadar çok tablet markası var ki hangisi iyi hangisi kötü ayırt etmej zor.
Bütçem 300 tl
İnternette gezinirken flash sitelerde falan sıkıntı çekmeyeceğim
android oyunların hepsini çalıştıran
uzun ömürlü
wifi çekimi güçlü
ekran 9 inch ve üstü bütçem yeter umarım
tablet ile oyun oynayacağım film izleyip internette dolaşırım bide office programlarını kullanıcam.
Tavsiyelerini bekliyorum

tavsiyem alma kardesim piranha 9.7 kullanıyorum 520 tl ye aldım.. pc gibi deyil.

size tavsiyem cube u30 gt perfonmansı apple ıpad 2 ile aynı seviyede.Mali 400 gpu su var her oyun programı sorunsuz çalıştırır.Fiyatıda bütçenize uyugn

bende piranha business tab 7 var 180 tl'ye aldım güzel cihaz 7 inch tabi benimki , aynı özellikte 10.1 inch olanı 324 tl , tercih meselesi :) ayrıca kullandığım cihaz ısınma , internet , hız bakımından güzel tavsiye ederim :)

Tatlıhız tabi pc gibi olmazda yine lazım oluyor kardeşim ya

cube u30 gt güzele benziyor ama teknik servis olayı nasıl birde hepsiburada vatan computet gibi yerlerde bulunur mu başka önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar dark evopad nasıl ?

F54

beyler bu cihazlarla wayless ten internete bağlanılıyor mu
veya kablo yu taksak ta olur mu

F54

yanımda gezdirecem iş yerinde kablolu net var evde fifi

Motosikleti
Fazer8 abs
ben uzun süre kullandım.Bende vodafon smart tab 10 vardı.Güzel ama yapabildiklerin çok kısıtlı
ben sattım hemen başkasına. yani çok kullanışlı değiller.
illada alıcam diyosan casperin yeni çıkardığı bi tablet var 257 tl al onu doya doya kullan.

bazılarında usblı 3g modemde uyumlu olanlar var ben genelde evde kullanacağım evdede kablosuz internet var ama hala daha tam karar veremedim hangisini alacağıma

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hemen hemen hepsi birbirine yakın özellikte bunların
hepsi çin
ilk tabletim ebaydan arkadaşın getirdiği çinli bir modeldi
7" 1.2 ghz işlemci 1gb rami vardı, oldukça kullanışlıydı
ekranı kırılınca uygun çıkma ekran bulamayıp idareliğine 140 tl ye volar marka tablet aldım
7" 1.2 işlemci 512 mb ram
diğeri kadar kullanışlı ve hızlı değil ama işimi az çok görüyor
geçen arkadaş hyundai A7HD aldı az kullanılmış, ebay da benzer modelleri var
7" 1.5 işlemci 1 gb ram
güzel çalışıyor. ekranı harika, ipad gibi

evde ayriyetten bilgisayar varsa büyük ekranlısını önermem bunların, amacına uymuyor

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
benim tabletten anladığım portatif olmak
büyüdükçe bu amaçtan uzaklaşıyor

şu anda tablet ile yazıyorum, reedpad4 371 lira telefon özellikli, sim kart girişi, bluetooth, wifi, 1Gb bellek, 8Gb disk, android 4.o.4 sürüm, 2 kameralı ekran 7 pantolon yada ceket cebinde taşı çok pratik bundan hariç Probook 9.7 ekran wifi, 1Gb ram, 16gb hafıza tabletimde ekran büyük ama cebe girmiyor. bir tanede piranha 9.7 ekran business tab vardı oda 9,7 ekran ama probookdan küçük en olarak dar özellikleri aynı tek fark ekranı tftlcd, probookda IPS görüntü açısından probook hepsinden iyi ölü piksel yok. fiyatları probook 420 , piranha 350, reedpad4 371 lira özellikle pratik olsun diyorsan 7ekran olmalı , 7 ekranın dezavantajı sayfaları görmek için yakınlaştırmak gerekiyor arasıra şarj olarak probook hepsinden iyi

Ucuz tabletlerin dokunmatikleri iyi markalar kadar hassas değil. Sinir ediyor. Oğluma motorola Xoom aldım. Oldukça iyi.

şu anda tablet ile yazıyorum, reedpad4 371 lira telefon özellikli, sim kart girişi, bluetooth, wifi, 1Gb bellek, 8Gb disk, android 4.o.4 sürüm, 2 kameralı ekran 7 pantolon yada ceket cebinde taşı çok pratik bundan hariç Probook 9.7 ekran wifi, 1Gb ram, 16gb hafıza tabletimde ekran büyük ama cebe girmiyor. bir tanede piranha 9.7 ekran business tab vardı oda 9,7 ekran ama probookdan küçük en olarak dar özellikleri aynı tek fark ekranı tftlcd, probookda IPS görüntü açısından probook hepsinden iyi ölü piksel yok. fiyatları probook 420 , piranha 350, reedpad4 371 lira özellikle pratik olsun diyorsan 7ekran olmalı , 7 ekranın dezavantajı sayfaları görmek için yakınlaştırmak gerekiyor arasıra şarj olarak probook hepsinden iyi

Benim telefon 4.3'' ve aslında Phablet sınıfı bir cihaz arıyorum yani hem tablet hem telefon, reedpad4 in telefon özelliği olduğundan emin misiniz?

Şu an Bimeks te var http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=125274

Fiyatı 327 TL hemen alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar