korayım nasılsın evlenince senide mi kaybettik yoksa :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
İrfan ne diyeyim şimdi sana.Akşam yanından ayrıldıktan sonra " yahu çocuğun dünya kadar işi var neler sardık başına" diye diye yol aldım.
Bu kadar mı ince elenip sık dokunur,milimetrik hesap yapılır,pes diyorum.
Eline emeğine sağlık . Bir aksilik olmazsa pazar günü montaj için oradayım ,tabi ki kısmetse.
aşkolsun be abi ne demek lafı dahi olmaz biliyorsun , o nasıl sözdür , yeterki elimizden bir şeyler gelsin gerisi için kafanı takma derim
kısmetse motoru getirde bende merak ediyorum nasıl duracak diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
tek kelimeyle SANA HELAL OLSUN kardeş.::biggrinn:thumleft:
bildiğin her zamanki irfan işte abi :cherry: teşekkür ediyorum, saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
Biz hala oturalım 2 dk boş dur irfan abi yaaa 2 dk bünye rahat etsin yat söyle bünyen dinlensin

.. Eline sağlık abim sen ne zaman mekan açacan abi yaa boşver fırını biz sana tükkan açalım

...
berkay arada bi toplanıp arardınız beni mangal , çay partileri yapar muhabbet ederdik kış gelince tırtladınız :cherry: sesiniz soluğunuz çıkmaz umarım iyisindir kardeşim
tükkan işine gelince sen benim eve gelmedin demi hiç ?

tükkan var zati adıda dostlar kömürlük tamirhanesi :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
Bir piyanist irf. klasiği

adamda çözümsüzlük yok uğraşmak var :cat: tebrikler :rendeer:
sen çözmüşsün bu işi paşam bu lafın üstüne daha ne diyeyimki ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
eline sağlık irfan abi ekonomiye yüzde yüz katkı yapıyon dışa bağımlılığımızı azaltıyorsun resmen hurdalıktan
yerterli teknik alet edavata sahip olursam , ekonomiden ziyade , tüm motosiklet kullanıcılarına faydam dokunacak ama bir işe giriştiğimde ancak arge ,prototip çalışmalarla göz önüne çıkmak durumunda kalıyorum , yoksa ver bana imkanı bak seyreyle neler yapılabiliyor , mesela kafamda olmadık işler var ama imkanım yok mesela süper sport makinalara koruma demiri fikri nasıl ?

olmazmı pekala olur ama onu öyle bir yapacaksınki hanzo işi olmayacak

görüntüyü bozmadığı gibi motosiklete ayrıca bir hava katacak , ama asıl işi motoru sürücüyü ve granajları korumak olacak ,
geçenlerde benim arkadaş 600 rr ile yan yatırdı nerden baksan orjinal iş yapmaya kalktığında 1500 lira masraf var 600 rr ı kapının önüne çekecez ama arkadaş müsait değil hazır yakalamışım makinayı onun ölçüsünü , bağlantı yerlerini planını projesini yapmadan yollarmıyım sanıyorsunuz

breh breh breh :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
eline sağlık abi. güzel ve profesyonel bir çalışma olmuş

top sakal da yakışmış
sağolasın özgürüm iyisin değilmi ? ne top sakalı ulem :cherry: paçozluktan traş olmaya eğrindim ama bu gün parladım ay gibi :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
Ellerine sağlık abi çok güzel bir çalışma olmuş keyifle okudum. Allah cc güzel günlerde kullanmayı nasip etsin serdar abimizede inşallah.
amin diyelim sağol varol