vfr guzel alet.yakın zamana kadar tek gecıodum ta kı ustune bınen dek.lakın yıne de suna bakacagım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-harley-davidson-izmir-guvencesi-ile-honda-vfr-103844719/detay
fiyatı kmsi dusuk vergisi egzozu vs si aslında cok albenısı var ama agır . ne bılım ya![]()
şu ifadeni biraz daha açar mısın?
ben üzerine oturdum, pozisyon cbr a çok benziyodu, gidonu da hafif yükselmişler...durduğu yerde çok ağır gelmiyo ama gemi gibi alet..ankara da anlaştım motora ama sıkıntısı çıktı...şimdi vfr, hornet fazer bakıyorum...
senin linkteki güzel bi fırsat ama yatmış motor da çok iyi değil, bu vfr nin egzoslar değişince görüntü cazibesini yitiriyo bence...orjinali süper
Bende kısa bir süre kullandım,hakkaten ağır.Ne zaman hissediyorsun dersen: ayağın yerde dönüş yaparken hakkaten bacağına yükleniyor, ani duruşlarda da etkiler.Ama öyle sürülmeyecek ağır birşey değil,sizin gibi tecrübesi olan insanlar kısa sürede kavrar,sıkınıtı değil.şu ifadeni biraz daha açar mısın?
ben üzerine oturdum, pozisyon cbr a çok benziyodu, gidonu da hafif yükselmişler...durduğu yerde çok ağır gelmiyo ama gemi gibi alet..ankara da anlaştım motora ama sıkıntısı çıktı...şimdi vfr, hornet fazer bakıyorum...
senin linkteki güzel bi fırsat ama yatmış motor da çok iyi değil, bu vfr nin egzoslar değişince görüntü cazibesini yitiriyo bence...orjinali süper
asırı agır geldı abı alısmısım hep zx-rr-r6 lara oturmaya.arada 40-50kılo olunca gemı gıbı geldı tırstım acıkcası.herkes kullanırsın dıyor ama dusuncelıyım ya.lojmanda-gemıde ya da trafıkte dar alanlarda manevra vs zorluk cıkartmasını ıstemıyorum.cok alıstım cbr a tuy sıklet hehe 150kg.gercı o da sattıgım gun dusundum de.kus gıbı kalmıstı altımda.hanı ısın o.pusu olursun dıyorlarya o sekıl.belkı vıraj vs cok ıyı degılımdır ama kesınlıkle hakımıyet olarak motoru yonettıgımı hıssetmıstım.
oturus pozısyonu zaten rr la felan alakası yok zaten
bu arada lınkını koydugum vfr dun satılmış.
cbr1000rr sorunları
Sağ gidon tarafındaki şase nosunun oraya bak, alttan 2. 3. harfin altında sonradan atılma noktalama çeltik yoksa en yakın servise giderek debyraj kasnağının komple değişmesi gerektiğini söyle(bu çeltik fabrikada kasnağı onarılan 1000RR'larda var), eski kasnakla çok km yapılmışsa volan dişlisinde çatlak olabilir, onunda değişmesi gerekir aklında olsun.
Bunlar ses sorunuyla ilgili olan kısım.
Yağ yakma konusunda suçlumuz alt sekmanların arasındaki yay vazifesi gören çember.
İmalat hatası bu parçada, piston aşağı indiğinde alt sekmanlardan birisi açılmıyor, dolayısıyla sekmanlar piston yatağından yanma odasına yağ kaçırıyor, sorunun çözülmesi için 4 pistonunda sekmanlarının değişmesi gerekiyor.
Bende kısa bir süre kullandım,hakkaten ağır.Ne zaman hissediyorsun dersen: ayağın yerde dönüş yaparken hakkaten bacağına yükleniyor, ani duruşlarda da etkiler.Ama öyle sürülmeyecek ağır birşey değil,sizin gibi tecrübesi olan insanlar kısa sürede kavrar,sıkınıtı değil.
@Wolrath Abi neden vfrTamamen şahsi fikrim(baştan söylüyorum renkler ve zevkler tartışılmaz,sadece soruyorum
) gereksiz ağır ve yüksek performans vermiyor hani ben o cc de motordan daha fazla güç beklerim.Ekstra bir konforu mu var? Bir de tercrübeli bir arkadaşım zevksiz bir motor ve viraj kabiliyeti de düşük dedi. Motoru iyice yerin dibine soktuğuma göre tartışabiliriz
Şaka bir yana kişisel bir durum tabi, biri de gelir bana dragstar varken neden r6 alıyorsun demesi gibi birşey.Benim sorum neden sen vfr yi seçtin?
Bende kısa bir süre kullandım,hakkaten ağır.Ne zaman hissediyorsun dersen: ayağın yerde dönüş yaparken hakkaten bacağına yükleniyor, ani duruşlarda da etkiler.Ama öyle sürülmeyecek ağır birşey değil,sizin gibi tecrübesi olan insanlar kısa sürede kavrar,sıkınıtı değil.
@Wolrath Abi neden vfrTamamen şahsi fikrim(baştan söylüyorum renkler ve zevkler tartışılmaz,sadece soruyorum
) gereksiz ağır ve yüksek performans vermiyor hani ben o cc de motordan daha fazla güç beklerim.Ekstra bir konforu mu var? Bir de tercrübeli bir arkadaşım zevksiz bir motor ve viraj kabiliyeti de düşük dedi. Motoru iyice yerin dibine soktuğuma göre tartışabiliriz
Şaka bir yana kişisel bir durum tabi, biri de gelir bana dragstar varken neden r6 alıyorsun demesi gibi birşey.Benim sorum neden sen vfr yi seçtin?
İlandaki dükkanı tanıyorum, abimiz kendisi ve arkadaş çevresi neredeyse komple motosiklet kullanıcısıMT-01, MT-03, Ybr den R1 e sınıf gözetmeksizin hepsi takıntılılar
![]()
Bir gün dükkanın önünde herhangi bi motosiklete bal dökerken görürsem şaşırmam o derece titizler :mrgreen:
İlandaki R1' i çok çok ender sadece ilkbahar ve yaz kullanılırken gördüm, sürekli dükkanın içindeAlet sanat eseri zaten, herhalde heykel tadında seyretmeyi seviyor
![]()
Abi sende hangi motora baksan satılıyor nasıl iş bu :mrgreen:
http://www.sahibinden.com/115093253
http://www.sahibinden.com/115027526
http://www.sahibinden.com/115100006
http://www.sahibinden.com/115070873
http://www.sahibinden.com/115078347
http://www.sahibinden.com/114949830
http://www.sahibinden.com/114962317
http://www.sahibinden.com/114980543
http://www.sahibinden.com/114974666
Barış öncelikle hayırlı olsun,motorun satışını nihayet gerçekleştirmişsin..Gözünün önünde olması da hem senin için ama daha çok alan arkadaşın yararına olmuştur..
Umarım gönlündeki motosikleti de temiz,kazasız belasız olarak bulursun..
Neden vfr konusuna gelince;
VFR 800 V4 silindiri ve motor teknolojisi ile(vtec var,varsın sen düşün gerisini) Honda'nın amiral gemisidir.Sıralı 4 silindirli motorların biraz nazlı olduğu(bu göreceli bir kavram,bakımını tutumunu düzenli yapar özenerek kullanırsan naz ne kelime!) söylenir.Bu sebepledir ki BMW boxer(konumuz bu da değil,o yüzden bunu da geçiyorum) ve V4 motorları öve öve bitiremezler.
Yurt dışındaki forumlarda ne kadar başarılı olduğu ile ilgili bir dünya yazı bulabilirsin(ki bunda km.ler arttıkça bile olumsuz şeylerin olmayışının da altını çizmek isterim)
Tek sorun olarak gördükleri, iki bacağının arasında ısıyı biraz fazla hissediyor olmanmış(kullanmadım,ama genel yorum bu)
E varsın sorun bu olsun,kaldı ki BMW'nin R 1150 serilerinde de bu konudan oldukça şikayet var.
Benim için Honda'nın otomobildeki S2000 ne ise;motosikletteki karşılığıdır VFR800.. (2.0lt atmosferik basınç 240hp,bu ayrı bir tartışma konusu detaya girmeyelim)
Özetle;keşke sıfırı hala üretiliyor olsa da,alıp evladiyelik bir motosiklet sahibi olsak dedirten,saygı duyulası bir modelidir.
Hayko Cepkin'in de sahip olduğu(füme),güzelim motosiklettir.Varsın üretimi durdurulmuş olsun,temiz ikinci el bulunsa da alınasıdır..
Yine zevkler ve renkler tartışılmaz,ama kimi ağır der,kimi zevksiz sürüşü var der;hepsi görecelidir..
Lakin mühendisliğine laf ettirmem![]()
Sevgiler..
Arkadaşlar s2000 ni abartmaya gerek yok zamanında çok iyi,harika,olağın üstü bir araçtı sanki gelecekten gelmişti. Artık devir daha az yakıt performans deviri şuan o araçlar pistte yanlamak hobi amaçlı olarak kullanılabilir başka bir espirisi yok. WV grubunun ürettiği motorlara bir bakın heleki passat cc nin motorunu bir inceleyin derim:cat: Şu an sıradan bir otomobil üreticisi bile 100kmde 10-12lt sarfiyat yaptıktan sonra vtecten daha performanslı motor üretebilir. zaten son bir kaç yılda özellikle civic vtec ler apaçi kardeşliğin eline geçtiği için tutuldu duyar oldu millet yoksa 2000-2001 senelerinde vtec ne millet bilmezdi.
Worlatın konusuna gelince bence şuan vfr alma çünkü sen performans ve ss makine alıyosun en güzeli r6 yada gsx-r600 al 1-2 sezon bin 4 silindir ss makinanın keyfini al sonra önüne bak vfr gibi uzun yıllar sorunsuz seni üzmeyecek bir makina alırsın. Çünkü ne marka model ss alsan 5-6 senede tarih oluyor sonuçta ömürlük makineler değiller ve çok çabuk kasa değişip makyajlanıyolar ve hiç bir zaman clasic olmuyolarlar o yüzden alıp bir ton masraf edip sonra çok zararına satıcaksın buda adama koyuyor. mesela cbr250 yi verirken ettiğin zarar onun yanında hiç olucak o yüzden ben senin yerinde olsam böcek kasa r6 alırdım keyifini sürüp sportouring motor alır evladiyelik kullanırdım tüm yapmak istediklerimide o motora yapardım nacizane fikrim bu:cat:
Şu vtec i bizim ülkemiz kadar abartan başka yer varmıdır aceba :mrgreen:
Vtec tarih oldu kardeşler. Hyundai de bile var artık. s2000 de tarih oldu artık 180 lik vti da.
Vtec dediğiniz olay değişken subap zamanlamasıdır ki motosikletler zaten çok yüksek devir çevirdiği için son derece gereksizdir.
Sanırım pc dükkanı orasıAlet kendini belli ediyor
![]()
RR suan en mantıklısı benım ıcın, 156kg
katılacak kac kişi oldu ark.lar ? Yanımda Burgman-400 ve pcx ile gelen ark.larda olacaktırSıkıntı olmayacaktır inş. buluşmalar ve saatlerin son durumu nedir onu da bildirirseniz haftas sonu katılmak isteriz
![]()
Arkadaşlar s2000 ni abartmaya gerek yok zamanında çok iyi,harika,olağın üstü bir araçtı sanki gelecekten gelmişti. Artık devir daha az yakıt performans deviri şuan o araçlar pistte yanlamak hobi amaçlı olarak kullanılabilir başka bir espirisi yok. WV grubunun ürettiği motorlara bir bakın heleki passat cc nin motorunu bir inceleyin derim:cat: Şu an sıradan bir otomobil üreticisi bile 100kmde 10-12lt sarfiyat yaptıktan sonra vtecten daha performanslı motor üretebilir. zaten son bir kaç yılda özellikle civic vtec ler apaçi kardeşliğin eline geçtiği için tutuldu duyar oldu millet yoksa 2000-2001 senelerinde vtec ne millet bilmezdi.
Worlatın konusuna gelince bence şuan vfr alma çünkü sen performans ve ss makine alıyosun en güzeli r6 yada gsx-r600 al 1-2 sezon bin 4 silindir ss makinanın keyfini al sonra önüne bak vfr gibi uzun yıllar sorunsuz seni üzmeyecek bir makina alırsın. Çünkü ne marka model ss alsan 5-6 senede tarih oluyor sonuçta ömürlük makineler değiller ve çok çabuk kasa değişip makyajlanıyolar ve hiç bir zaman clasic olmuyolarlar o yüzden alıp bir ton masraf edip sonra çok zararına satıcaksın buda adama koyuyor. mesela cbr250 yi verirken ettiğin zarar onun yanında hiç olucak o yüzden ben senin yerinde olsam böcek kasa r6 alırdım keyifini sürüp sportouring motor alır evladiyelik kullanırdım tüm yapmak istediklerimide o motora yapardım nacizane fikrim bu:cat:
Şu vtec i bizim ülkemiz kadar abartan başka yer varmıdır aceba :mrgreen:
Vtec tarih oldu kardeşler. Hyundai de bile var artık. s2000 de tarih oldu artık 180 lik vti da.
Vtec dediğiniz olay değişken subap zamanlamasıdır ki motosikletler zaten çok yüksek devir çevirdiği için son derece gereksizdir.
Sanırım pc dükkanı orasıAlet kendini belli ediyor
![]()