Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yahu muhabbete bak. Sonumun metehan abi gibi olmasından korkuyorum. Süresiz ban :sunny:

mete-han ı banlayan zıhnıyet tamda sımdıkı durumun ozetı degılde nedır.yasaklarla nereye gıdılıebılınır.sen metehan gıbı bu forumun nese kaynagını engellesen elıne ne gecerkı?zaten mıllet zorakı gırıyor sıteye.bırde boyle durumlar.yanlıs bence cok yanlış...HEPİMİZ METEHANIZ,HEPİMİZ METEHANDROYUZ....

ne istiyon abi. 250 yetermi? Yeni motor parası vermem ona göre. :)

Tamam anlaştık Adem ağa :cat: yalınız buraya atlayıp gelmen lazım tokatçıya ve 250 yi toka etmen lazım önce :p sonra ikimiz beraber korna basa basa gideriz Bodruma geri :mrgreen: sonrasındada artık sizin avluyamı park ederiz garajamı :cherry: vuslata ererler :queen:

mete abiyi severim mutlu ama forum bizim değil, kurallarınıda biz koymadık. Bu durumda yapacak pek bişey yok. Ben facede bi ara bdp sayfasına çok yükleniyodum. Beni bu yüzden kendi face sinden arkadaşlıktan çıkarmıştı. Kızmadım ama demekki kendi kuralları olan bi adamın başkasının kurallarınada uyması lazım. Öyle değilmi? Yanlışmıyım? Camide içki içersen seni tekme tokat kovarlar. Olay budur. Fazla kurcalamamak lazım bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------

Tamam anlaştık Adem ağa :cat: yalınız buraya atlayıp gelmen lazım tokatçıya ve 250 yi toka etmen lazım önce :p sonra ikimiz beraber korna basa basa gideriz Bodruma geri :mrgreen: sonrasındada artık sizin avluyamı park ederiz garajamı :cherry: vuslata ererler :queen:

abi gelinliğini özenle seçelim. Düğün davetiyelerini hazırlayam bari sen gelmeden. :)

Yap bi şeyler artık oğlan evi sensin :cherry: benden senin motora anca bir çift ayna çalışır :p

beyaz eşya hazırmı abı? Çeyiz falan? Abi ben biraz müsade isticem. Ama geri gelirim 4-5 gibi. Ok.

Orasına karışmayız biz Adem ağaa :cherry: malum bizde adet böylee :p her şeyi oğlan evi yapar :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar