[Ankara - MT]

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hası naked ile olur, rüzgar siperliği ile herkes hız yapar, asıl marifet naked ile yapmak :cherry:

Len benide kendinize benzettiniz en sonunda , ben sizi motorcu yapayım derken siz beni angara apaçisi moduna soktunuz. Yakında bordo doğan alıp pıstırıp geceleri ivediğe yanlamaya giderim...

Ulen motor 200 kg, ben de temiz 100 kg, fazlası var azı yok yani, yolda temiz 300 kg.lık kütleyiz ve bugünkü rüzgar sağolsun beni de çizgimden şölebertti anasını satayım. Bir ara bildiğin sol kontra ile düz gidiyordum yolda yani :) Nası bir rüzgarmış arkadaş yahu.

Zabağnan ben de atakuleden düşüyordum ya.... Yeni iş yerim Hoşderede, işe gelirken Nenehatun felan çıktım, köşkü dolanıyordum, Atakuleye gelene kadar baya bir titretti sağolsun.

Zaten düngece 12'de accuweather'dan havanın sabah 7'den akşam 7'ye kadar büyük ihtimalle yağışlı olduğunu gördükten sonra sabah apartmandan çıkarken "aaa havaya bak....:sunny:" dedim, 2 adım sonra rüzgar cevabı yapıştırdı hemen :)

Görende çevre yolunda gazlıyon sanacak anasını satayım..

Bizim buralar yöhsek aslanım... Maltepeye multepeye benzemez... Ulus bebesi seni, akıllı ol! :bounce:

Zabağnan ben de atakuleden düşüyordum ya.... Yeni iş yerim Hoşderede, işe gelirken Nenehatun felan çıktım, köşkü dolanıyordum, Atakuleye gelene kadar baya bir titretti sağolsun.

Zaten düngece 12'de accuweather'dan havanın sabah 7'den akşam 7'ye kadar büyük ihtimalle yağışlı olduğunu gördükten sonra sabah apartmandan çıkarken "aaa havaya bak....:sunny:" dedim, 2 adım sonra rüzgar cevabı yapıştırdı hemen :)

Bizim buralar yöhsek aslanım... Maltepeye multepeye benzemez... Ulus bebesi seni, akıllı ol! :bounce:

Adı üstünde la
MalTEPE
tepe yani bizim oralar!!

Sen gibin
Bağda Bahçede oturmuyok biz gardaş..
Angaranın bağıymışda büklüm büklüm yoluymuş.....
:thumright

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadin sezonu açak gençler,

Cumartesi Kızılcahamam Milli Parkına var mı gelecek ?

Len benide kendinize benzettiniz en sonunda , ben sizi motorcu yapayım derken siz beni angara apaçisi moduna soktunuz. Yakında bordo doğan alıp pıstırıp geceleri ivediğe yanlamaya giderim...

Abovv apaçi olduk :p

Borda doğana gerek yok Okan Hocam, Tiger'ı bize ver, biz ona bir şekil çekeriz, egzoz bir sürü ayna, ses sistemi felan :pl:

Bu Cumartesi Hava Açık

direk listeye geçiyore

1) mustafa akseli
2) Polat
3) ...
4) ..
5) .
6)

İyi havalara gelsin :p
nazar.jpg

Kızılcahamam milli parkı Soğuksu milli parkı diye mi geçiyor? Aslında yarın müsaitim Ben ilk buluşma olarak gelebilirim.

Cruiser aşkından vazgeçmeden touring bir motor almak mümkün olacak artık, bu japonlar akıl okuyor şerefsizim :p

http://powersports.honda.com/2014/ctx700.aspx

hakketten adamlar işi biliyor. bi de 600'lük yapsalarmış sanki daha iyi olurmuş 100 cc yüzünden bir üst vergi dilimine geciyor. ama güzel olmuş tuttum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------

Bu Cumartesi Hava Açık

direk listeye geçiyore

1) mustafa akseli
2) Polat
3) ...
4) ..
5) .
6)

ben malesef gelemiyeceğim dostlar erteleyemiyeceğim bir işim var inşallah bir dahaki sefere @akseli kusura bakma davetine icabet edemedim. Borcum olsun

Ulen motor 200 kg, ben de temiz 100 kg, fazlası var azı yok yani, yolda temiz 300 kg.lık kütleyiz ve bugünkü rüzgar sağolsun beni de çizgimden şölebertti anasını satayım. Bir ara bildiğin sol kontra ile düz gidiyordum yolda yani :) Nası bir rüzgarmış arkadaş yahu.
Öncelikle herkeze selamlar

Bülentcim sen gecen sezon motoru alınca kilo verecem diyordun verdin mi bakıyım yoksa hala senin canavar o göbegini taşımak zorunda kalıyor mu :D Bile verdi isen kilo bazındamı yoksa gram mı demeliyiz hahahahaa (tatlı su motorcuları uyanıyor :) :) :) )

Kızılcahamam milli parkı Soğuksu milli parkı diye mi geçiyor? Aslında yarın müsaitim Ben ilk buluşma olarak gelebilirim.

tezer bekleriz ;)

gelmek isteyenler için rotamız;

B noktasındaki petrolde saat 10:30 - 10:45 te herkes gelmiş olursa iyi olur, 11 olunca artık teker döner.

https://maps.google.com/maps?saddr=Ankara,+T%C3%BCrkiye&daddr=Petrol+Ofisi-macit+Petrol+to:ankara+K%C4%B1z%C4%B1lcahamam+milli+park%C4%B1&hl=tr&ie=UTF8&ll=40.18307,32.737885&spn=0.899134,1.694641&sll=39.947697,32.788203&sspn=0.014098,0.026479&geocode=FYIkYQIdXlD1ASmxLXMg1UfTFDGNK4TAsFfcCw%3BFbeLYQIdLjT0ASGSTE5vUaZwBSmtfQ6KHknTFDGSTE5vUaZwBQ%3BFdWAaQIdCufxASFG_jH4p5iKbClnf2y5JvSCQDFG_jH4p5iKbA&t=h&mra=ls&z=10

toplam 84 km yol. geri kalanı buluşunca konuşuruz ;)

benim telefonum : beş yüz 36 8 71 onbir altmış dört ( direk yazmıyorum kasıtlı olarak, sizde site-forumlarda yazarken direk numaranızı yazmayınız )

Öncelikle herkeze selamlar

Bülentcim sen gecen sezon motoru alınca kilo verecem diyordun verdin mi bakıyım yoksa hala senin canavar o göbegini taşımak zorunda kalıyor mu :D Bile verdi isen kilo bazındamı yoksa gram mı demeliyiz hahahahaa (tatlı su motorcuları uyanıyor :) :) :) )

Yok beee, yine seneye kaldı, hala aynı tas aynı hamam anasını satayım :) Sen uyanma daha havalar bozuyor yine, 1 ay daha sabret ondan sonra yavaş yavaş çıkarsın anca düzelir havalar:)

Benim de işim var yarın öğleden sonra, ondan ötürüdür ki gelemem, bu arada dışarıda yağmur yağıyor, rüzgar falan feci durumda, yarını bidaha düşünün bence dicem ama heralde düzelir sabaha kadar.

Len Yunus bebesi, olm bizim evin orda hiçbişi yokken, işyerinin orda kar yağıyor len sen ne dion.

Benim tel yunuslarda kalmış. Gecenin bir vakti.... Sabah bana ulaşamazsanız merak etmeyin. erkenden gidip telefonu alcam, kızılcıhemama da gelicem :wiinkk:

Arkadaşlar günaydın Ben TAİ deyim sizleri Yurt içi kargo Saray şubesinin karşısındaki benzinlikte karşılayacağım.Geçseniz bile görürüm herhalde.Omadı kızılcahamamda buluşuruz.Herkese iyi yolculuklar.

Son düzenleme:
beyler fuara gitme olayını nasıl organize edelim. c.tesi ya da pazar, kimler nasıl müsait zamanını yazsın ki ayarlama yapalım. arabası müsait olan olur otobüs parasına gaz,mazot alınır 4-5 kişi gidip gelinir, alternatif fikirler sunulabilir açısından şeyettiydim.

Motosikleti
VFR1200X
beyler fuara gitme olayını nasıl organize edelim. c.tesi ya da pazar, kimler nasıl müsait zamanını yazsın ki ayarlama yapalım. arabası müsait olan olur otobüs parasına gaz,mazot alınır 4-5 kişi gidip gelinir, alternatif fikirler sunulabilir açısından şeyettiydim.

Abi ben bugün kendi arabama güvenmediğimden araba kiralama meselesini bile sordum. 1-2 yaşında dizel bir aracı günlük 100 lira gibi bir paraya veriyorlar buda gözüme fazla göründü. Gidiş-dönüş gün ve saatleri belirlenirse mutlaka katılım olacaktır. Ctesi geceden mi yola çıkılır gidilir acaba nasıl olur bilemedim.

@makseli kardeşim busabah sıkışık trafikte paketcilere duman yutturuyordun ama dikkat et lütfen sezona kötü haberlerle başlamayalım allah korusun. Korna bile çalmaya zamanım olmadı yardırdın gittin bakakaldım ladacığımın içinden :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Beyler African Twin arayanlar için güzel bir alternatif olabilir. 2002 model 30000 km civarında net km yi soramadım. Yakında sahibindende yayınlanacak ama daha öncesinde ben fotoğraflarını çekiverdim.

16.000 TL istiyorlar üzerindeki zincir bitik ancak sahibi zincir dişli setini almış değiştirip teslim edecek. Alüminyum üçlü çanta seti fiyata dahil koruma demiri v.s. var genel görünümü oldukça diri göründü.

20130209_181943_zpse747a281.jpg

20130209_182008_zps588a0dff.jpg

20130209_182024_zpse1d15af7.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar