Yanyana resimleriniz var mı Duke ile? Boyutlarını karşılaştırmak açısından...
abi bu sitede bi acun virüsü var.. sanki havalar soğuyunca insan üşütür hasta olurya, aynı onun gibi.. milleti zaman zaman hasta ediyo.. muhatap olmayın, yazdıklarına cevap vermeyin tamamdır..
kim ne derse desin, bu oğlan olmamış malzeme eksik kalmış :queen:
ulan dingil 250 lik SYM naked makinaya 10 bin gayme verdin..iyi halt ettin..:queen:
acun0 ın sana döşemesi lafları kitlemesi lazım..cbr 250 r alaydın aga için yanmazdı valla...sen var ya harbi zopalık adamsın...aynı makinayı Ahmet 6.5 7 ye kapacak..olm paran çoksa garibanlarda sebebplensin biraz...:thumleft:
bu fotoğrafı siz mi çektiniz çektiyseniz nere mükemmel![]()
evet ben çektim..Trabzon'da Santa Harabeleri diye bir yer var..
teşekkür ederim kardeşim..Abi deklanşöre basan parmakların dert görmesin enfes fotolar hepsi. Sitende çok derli toplu kullanışlı olmuş, bi çırpıda epey gezindim. CBR250 çok yakışıomuş sana![]()
yolları çok kötüymüş, sivri taşlar varmış..lastiğin falan kesilir dediler..ben de o yüzden asfaltın bittiği yerden döndüm..Santa'ya ulaşabilseydin keşke ya![]()
yolları çok kötüymüş, sivri taşlar varmış..lastiğin falan kesilir dediler..ben de o yüzden asfaltın bittiği yerden döndüm..
o kalan 8 km 'nin de asfaltlanmasını bekliyorum tekrar gideceğm oraya..![]()
evet ben çektim..Trabzon'da Santa Harabeleri diye bir yer var..oraya yaptığım geziden bir fotoğraftı..