C cem_fb Katılım 5 Haz 2007 Mesajlar 404 8 Şub 2013 #41 Noktalama işaretlerini bilmen için üniversite bitirmiş olman gerekmiyor, ilkokula gidebildiysen az buçuk bilirsin. Bak bu nokta . bu da virgül , Hayat üniversitesi lafına da ayrıca hasta oluyorum.
Noktalama işaretlerini bilmen için üniversite bitirmiş olman gerekmiyor, ilkokula gidebildiysen az buçuk bilirsin. Bak bu nokta . bu da virgül , Hayat üniversitesi lafına da ayrıca hasta oluyorum.
astorojna Katılım 31 Ağu 2012 Mesajlar 1,349 Motosikleti Fazer8 abs 8 Şub 2013 Konu Yazar #42 cem_fb' Alıntı: Noktalama işaretlerini bilmen için üniversite bitirmiş olman gerekmiyor, ilkokula gidebildiysen az buçuk bilirsin. Bak bu nokta . bu da virgül , Hayat üniversitesi lafına da ayrıca hasta oluyorum. Genişletmek için tıkla ... saol cem_fb sen ve hercul3367 sayesinde noktayıda virgülüde öğrendim. Hayata bakış açımı değiştirdiniz sizler.
cem_fb' Alıntı: Noktalama işaretlerini bilmen için üniversite bitirmiş olman gerekmiyor, ilkokula gidebildiysen az buçuk bilirsin. Bak bu nokta . bu da virgül , Hayat üniversitesi lafına da ayrıca hasta oluyorum. Genişletmek için tıkla ... saol cem_fb sen ve hercul3367 sayesinde noktayıda virgülüde öğrendim. Hayata bakış açımı değiştirdiniz sizler.
Erhan Admin Yönetici Katılım 14 Nis 2003 Mesajlar 7,150 Motosikleti Yamaha MT-09 Tracer 8 Şub 2013 #43 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konuyu açan üyenin talebi üzerine Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konuyu açan üyenin talebi üzerine Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın