İyi başlamıştınız ama kötü bitirdiniz.
Madem bu bilgilerin kaynağını kitaplardan edindiniz, adını söylemeniz yeterliydi.
Malumunuz, okuma yazmam var. Araştırmaktan da zevk duyarım.
Mesajımın içinde ne bir silme, ne bir moderasyon kelimesi geçmiyor.
Ve tabi ki uygunsuz olmadıkça isteyen istediğini söyleyebilir.
Kendinize farklı davranılmasını istiyorsanız burada istediğinizi bulamayabilirsiniz.
Neden ufak bir eleştiriye bile sinirlendiğinizi anlayamamakla birlikte, eğer üyelik iptali istiyorsanız lütfen admin'e mesaj atınız.
Sayın admin madem okumaktan ve araştırmaktan zevk alıyosunuz benim daha önce açtığım konuyu neden kilitlediniz?Deli çerkes batılıların geçmişini anlatmış , ben de şu an içinde bulundukları toplumsal çöküntüyü anlatmıştım.Bana belge ve ispat lazım dediniz.Önünüze doçent araştırması koydum.Siz de sandınız ki ben bi tek doçentin yazısına dayanarak böyle konuşuyorum.Halbuki önünüze yüzlerce gazete haberi , internet küpürü de koyabilirdim.Ancak koskoca doçenti yalancı çıkardınız , konuyu kilitlediniz.
Bu avrupa geçmişte de pislikti , şimdi de pislik ve geleceği olmayan bir medeniyet.Şu an avrupa ve amerikada dünyaya gelen çocukların %20-30'u gayri meşru yollardan dünyaya gelen çocuklar.Bizim toplumumuzdaki tabirle 3 harfli bişey ama ben demiyeyim siz anlayın.Bu kadar korunma yöntemlerinin olmasına rağmen batı medeniyetlerinde dünyaya gelen 4-5 çocuktan biri gayri meşru.Bir de her sene kürtajla öldürülen milyonlarca çocuk var.Geri kalan çocuklar çok mu iyi durumda.Batı medeniyetlerinde neredeyse her iki evlilikten biri boşanmayla sonuçlanmakta.Yani gayri meşru olmayan bi çocuğun hem babalı hem de anneli büyüme ihtimali de %50.Kadın erkek hafta içi çalışır , hafta sonu kazandığı parayı barlarda diskolarda sabahlara kadar içerek harcar , sokaklarda sızıp kalır.Erkekler evlenip bi tane kadına mahkum olmaktansa , her hafta sonu başka bi kadınla yatmayı tercih etmekte.Kadınlar da aynı şekilde , evlenip evde çoluk çocuk bakmaktansa her hafta sonu başka erkekle birlikte olurum diye düşünmekte.Din kuralı yok , ahlak kuralı yok.Zaten protestanlık diye bişey icat etmişler.Hristiyanlığın bütün kurallarını alt üst etmişler.Yasak yok , herşey serbest.Şimdi bize de yerleştirmeye çalıştıkları ılımlı islam da bunun aynısı.Sonu ateizme giden bir yol.
Şimdi şu matbaa muhabbetine gelelim.Bize neden geç gelmiş matbaa.Geç gelmiş çünkü bizde hat sanatı diye bi sanat dalı varmış.Batılıların kullandığı takoz harflerden oluşan alfabe gibi değil , estetik harflerden oluşan bi alfabemiz varmış.Harflerdeki kıvrımlar ve estetik , güzel yazılıp süslendiğinde göze hitap eden güzel bir sanata dönüşebiliyomuş.Her yazıcıdan ayrı güzellikler çıkabiliyomuş.Ancak matbaaya geçince her yerde tek tip yazı olacak ve bütün bu güzellikler kaybolacak.Ressamları düşünün.Her ressamın resme kattığı bi yorum , bi güzellik vardır.Bütün o resimlerin ressam tarafından yapılmak yerine matbaada basıldığını düşünün.Kolay mı vazgeçmek?
Şimdi gelelim biz niye gelişmedik onlar gelişti sorusuna.Geçmişe bi bakarsak mesela bi mısır medeniyeti var.Kendini tanrı ilan eden kralları halkı köleleştirip devasa yapılar yapmış.Zamanının en gelişmiş medeniyeti.Şimdiki amerika neyse o zaman da mısır oymuş.Ama kölelik düzeni üzerine kurulmuş sapkın inançlara sahip adi bir medeniyet.Sonuçta Allah'ın gönderdiği bir peygamber(Hz. Musa) insanları bu medeniyetin elinden kurtarmış.Kendini tanrı sanan kralda kölelere karşı yenik düşüp denizin dibini boylamış.Kur'an da bu şekilde bir sürü medeniyetin helak edilmesinden bahsedilir.Eşcinsel ilişkinin yaygın olduğu medeniyetlerin yokedilişi anlatılır.Daha geçen gün ingiltere parlemantosu eşcinsel evliliklere onay verdi.Ekonomik krizlerle boğuşurken akıllarını başlarına almak yerine her geçen gün sapkınlıklarını artırıyolar.Büyüklerimiz her zaman doğruyu söylemiş.Tarih tekerrür etmekte.Mısır medeniyeti gibi tarihten bir çok örnek vermek mümkün.Nemrutun krallığı gibi....Hepsinin sonu çok kötü olmuş.
Mısırlıları , nemrutu geçelim daha yakın tarihe gelelim.2 bin yıl önce batıda kölelik düzeni üzerine kurulu adi roma imparatorluğu , doğuda çin imparatorluğu.Ortada türkler ve orta asya medeniyetleri , orta doğuda bedevi , cahil araplar.Roma imparatorluğu fethettiği ülkelerdeki halkları köleleştirmiş , her işinde kullanmış , kullanmakla yetinmemiş , onları arenalarda birbirine öldürtüp halkına izletmiş.Doğuda da işkenceci çinliler Türk akınlarından korunmak için çin seddini yapmış.Çin işkencesi deyip geçmeyin.Adamı öldürmeden bütün kemiklerini kırıp yavaşça acı içinde ölmesini izlerlermiş.Etlerini kancalarla kemiklerinden ayırıp günlerce sürecek yavaş ölüme terk ederlermiş.Koskoca Çin medeniyeti karşısında türkler ne yapabilirdi?Çin ordusu karşısında bi avuç karınca kadar kalan MeteHanın ordusu çinlileri orta asyanın içlerine kadar çekip yarısını perişan etmiş öldürmüş.Kalan yarısı da geri dönme kararı almış.Ancak çine döndüklerinde çoktan Metehan tarafından fethedildiğini görmüşler.Çin hükümdarı Metehanın eline esir düşmekten kurtulamamış.Batının işkencelerini anlatmaya gerek yok.Zaten kendilerinin avrupanın ortasında işkence müzeleri var.Geçmişte insanları kazıklara oturtup mengeneyle gererek kollarını bacaklarını kopartırlarmış.Haçlı seferlerini toplayıp kudüse kadar üzerinden geçtikleri ne kadar şehir varsa yerle bir etmişler , halkı çoluk çocuk demeden kılıçtan geçirmişler.600'lü yıllarda Allah araplara bi peygamber yollamış ve o bedevi cahil arapları dünyanın en gelişmiş medeniyeti haline getirmiş.Bedevi deyip geçmeyin dünyanın en cahil insanı bedevidir.Çöl ortasında dünyadan bi haber , hayvan gibi yaşayan cahil insanlarmış bedeviler.Ancak islamiyet denen güneş dünyaya geldiğinde o bedeviler dünyaya ışık saçmış , cebir , matematik , mekanik , trigonometri , tıp bilimlerinin temellerini atmışlar.Türk ve arap medeniyetleri her zaman kölelik karşıtı ve işkence karşıtı medeniyetler olmuşlardır.Peygamberin nasihatı üzerine , savaşta ele geçirdikleri esirlerle ekmeğini paylaşmış ve asla eziyet etmemişler.Ama yine de bütün dünyayı barbar türkler diye inandırmışlar.Hatta bizim içimizden bile bazı dangalaklar buna inanmış.
Şimdi soruyorum size onlar bizden gelişmiş diye onlara teslim olup özenti mi olucaz.Yoksa firavuna kafa tutan köleler gibi , Romaya karşı ayaklanma başlatan spartacus gibi , koskoca çin imparatorluğunu bi avuç askeriyle yenilgiye uğratan Metehan gibi dünya tarihinin unutamıyacağı kahramanlar mı olucaz?Karşımızdakinin elinde atom bombası da olsa bizde iman var.Dünya tarihi mucizelerle dolu.Elbet bir gün gün olur devran döner.Dünyaya tekrar aydınlığı getiririz.Konuyu Atatürk'ün sözüyle noktalayalım :
''Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."
Mustafa Kemal ATATÜRK