Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dur karburatör alacam 2012 ybr esd orjinal karburatörü. Takamda gör. Hava ile çalışacak. Benzine gerek yok. :queen:

vergisini 5 ay geçikmeli yatırmıştım motorun
vergi dairesinden hacizli yazıyor e devletten baktım biraz önce..
ama yatırdım borcunu
sanırım işlenmedi yarın borcun oldugu gözüken vergi dairesine gideyim sorayım bu neymiş diye..

Benimde başıma böyle birşey gelmişti.Vergi dairesinde bir zarf geldi eve.Borcunuzu ödemezseniz haciz işlemi uygulanacaktır diye.Gittim trafik cezası çıktı.Daha önce bir arkadaşımın motoru yakalatmıştı.Onu almaya gitmiştim.Arkadaş polisle anlaşmış farklı birşeyden ceza yazmışlar ehliyetsizlikle alakası yok.Ben ehliyeti verince bana yazılmış ceza.Vergi dairesinde çıktı 100 lira civarında ceza faizle binmiş.O ara araştırdım araçla neyden ceza yazılmış diye sonuda bulmuştum çocuk ödemişti cezayı.Böyle birşey olabilir seninde.

yahu abi o kadar gazlamıyorum yahu? Herkesmi tın tın gidiyor? Yokmu hiç gazlayan benden başka?

Gazlayan varda sen gibisi yok Adem :cherry: sen bi efsanesin :queen:

15 tl lik gazla 110 km oldu yaw :D ne zman bitcek bakam :D

Tatlı serin gel bakem :p din gardaşıyız :queen:

az yakacak, çok kaçacak. Hayaldi, gerçek olacak. :cat:

Bu şarkı sana gelsin Adem :) http://www.youtube.com/watch?v=Z-EPC0AEK9s

Trafik sigortası yılda 1 yapılır.Plaka çıkarirken mecbur yaptırmışsıdır süresini takip edersen sorun olmaz.Dediğin 6 aydan 6 aya yatırılan motorlu taşıtlar vergisi.O heryerde aynıdır.

31ocaktı galiba son ödeme tarihi ...1 hafta geciktrmişim...nekadar faiz öderm ?
bide bankadan falan yatırılıyomu bu?

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_MTV_SORGU
bu link galba dediğin?
teşk ettm kardeşim saolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:38 ----------

şimdi ödedim 1TL faiz binmiş... ekim ayında 154 TL ceza yemişim haberim yok ,25 TL faiz binmiş...179 tl olmuş... Ne için yazdıklarını öğrenmem mümkünmü acaba bu cezayı?

İnternetten veya telefonla öğrenemezsin.Bağlı buluduğun muhtarlığa git makbuz oradaysa öğrenirsin yoksa çok zor.

Karacabeyin Erdek tarafından girişindeki opeti diyorsun değilmi :silent: Depomu doldurmuştum orda dönüşte :cherry:

Valla deminden beri aradım yazdım sanıyodum herhalde yazmamışım Ramazan ama 39 ila 48 arası gitmişti sanırım 1 lt ile :cat: :sunny:

Ademim bizim lafımız ayara değilki :) ayardan ziyade senin kullanım tarzına :wiinkk: ayar her türlü yapılır fakat yaptıktan sonra sağ ele hakim olabilmekte iş :cat: oda sende yok maalesef :farao: gazı verdikçe gidiyo giderkende yakıyo senin tokatçı :cat:
aynen ahmet abi bılıyosun ıste benzınlıgı...

harbiden ama içinde yoktu kırmızı yanarkeen almıstım :D

ben nerden nasıl ögrenirim cezaları.. mobese falan vardır benim kesin D:

bende yatırmadım 6 aylık verdigi 1-2 ay içinede yatırırım.

ögrenıp n eyapacan yatırcan sankıne tatlı sen önce mtv lerı yatır devlete cezalar senı nasıl olsa bulur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar