Vallaha GV250'in İvmelenmesi çok iyi motorun üstündeyken kendimi şahlanan bir at'ın üstünde gibi hissediyorum ::xrock::
Çok gelmek isterdim ancak daha yeni gördüm yazınızı... Bir daha ki buluşma için iki günden haber vermenizi rica ederim. Geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ederim. Allah'a bin şükür ki ne bana nede motoruma bir şey olmadı... Kalın sağlıcakla.
merhaba. gv250 sahip adayı olarak sizlere birşeyler sormak istedim.
Mesela bu motor ile yurt dışına çıktık, kötü senaryo olarak yolda bıraktı servisleri bizim ülkemizdeki kadar varmıdır ?
Diğer mesele de şu : yolda kalmadık diyelim 4000-5000 km yurt dışında servise girmeden sadece 2 kg alınacak ekstra yağ ile gidebilirmiyiz? riski nedir ?
teşekkürler şimdiden . hepinizi kıskanıyorum (şimdilik)![]()
Öncelikle herkese iyi akşamlar, ben de gv250 ailesine katılmayı sabırsızlıkla bekleyen bu uzun yolculukta daha yeni adım almış bir kardeşiniz olarak bir selam vermek istedim.
Ben de Ankaradayım tanışalım görüşelim isterim.Facebooktan ankara mt yi takip et.herkese selamlar gv 250 motorumu aldım ve aranıza katıldım![]()
herkese iyi sürüşler![]()
herkese selamlar gv 250 motorumu aldım ve aranıza katıldım![]()
Allah kazadan saklasın güle güle kullan
Forumda bir şey dikkatimi çekti. Motorumu almadan önce bu başlıktaki 800 küsur sayfanın 4'te 3'ünü okudum, hiç forum kavgası göremedim. Ne zaman bir yanlış anlaşılma çıkar gibi olsa hemen iki taraf da hoşgörüyle ve saygıyla düzeltmiş durumu. Güzel haberlerde sayfalarca tebrik, kötü havadislerde sayfalarca geçmiş olsun yazılmış. Bu gözleme göre şu sorulara cevap arıyorum: GV250 kullanıcıları mı çok sıcak kanlı ve hoşgörülü yoksa doğuştan aklı başında insanlar GV250 kullanmaya daha mı meyilli oluyor?
hayırlı olsungüle güle kullan tekerin düz bassın:rendeer:herkese selamlar gv 250 motorumu aldım ve aranıza katıldım![]()
Aklın yolu bir olduğu için,250cc'de fiyatına göre alınabilecek en iyi motoru alıp,kafa rahat uzun yıllar kullanmanın verdiği keyiften kaygaya gürültüye zaman kalmıyorAllah kazadan saklasın güle güle kullan
Forumda bir şey dikkatimi çekti. Motorumu almadan önce bu başlıktaki 800 küsur sayfanın 4'te 3'ünü okudum, hiç forum kavgası göremedim. Ne zaman bir yanlış anlaşılma çıkar gibi olsa hemen iki taraf da hoşgörüyle ve saygıyla düzeltmiş durumu. Güzel haberlerde sayfalarca tebrik, kötü havadislerde sayfalarca geçmiş olsun yazılmış. Bu gözleme göre şu sorulara cevap arıyorum: GV250 kullanıcıları mı çok sıcak kanlı ve hoşgörülü yoksa doğuştan aklı başında insanlar GV250 kullanmaya daha mı meyilli oluyor?