- Konu Yazar
naber lan dingil Osman...:queen:
yav deli gezmişin valla...öncelikle aklıma takılanları yazayım...
1.Dokuma atölyesi ne olm...dokuma tezgahı de şunnara...
2.Gediz de güveç yerken kolanın içinde bişey var lan...
3.Kütahya değil..Kötaya...egeli değilsin sen lem..ayuuuu rediii...
videoda bizim oraların konuşmlarını duymak gerçekten çok güzel ganga..biz şeer çocuğu olduk ya huyumuz suyumuz da değişti...
memleketimiz tabiatıyla doğasıyla eşsiz bir memleket değil belki ama insanıyla kültürüyle barzo memleketin en has yöresidir...
çok kıskandım imrendim panpaa...:salut: ben çakılı kaldım Ulusdaki bu kahrolası siteye hapis günlerim devam etmekte...bu yaz en dandik yazım emin olun...yoksa ben akardım alemlere bilirsiniz...
Gobra İrfan bana taş atmışın ama mevzuyu anlatayım...
şimdi ben 2 gündüz 2 gece 2 of dayım...yani...
pazartesi salı iş...salı çarşamba perşembe gece iş...cuma sabahı 08 den itibaren eve istirahate geçiş ve cumarteside dahil 2 gün tatil...
ama 5-7 yıllık adamlar var...yıllık izinleri 21 gün...şimdi adamlar izne çıkıyor...
nolması lazım...izne çıkan adamın yerine biri gelmeli dimi..joker adam...joker dış eleman...vardiyada 2+2+2 6 kişiyiz zaten toplam kadro...
biri izinde şu an benim 2 ofumdan biri yalan oldu...
haydaaaa...dış eleman bu site projesine yıllardır gelmiyor öyleymiş başından beri...itiraz edemiyom itiraz etsem istifa etmiş gibi bişey olur...yani çıkmakla eşdeğer...işine gelirse güle güle diyor adam...
noluyor iznimin biri gitti...ötel tek gün iznimde geceden çıktıktan sonraki gün...
yani pazartesi salı çarşamba gündüz...perşembe cuma gece..cumartesi sabah nöbetten çıkıyorum o gün izinliyim..
ulan nöbetten çıktım uyumam lazım ama izinliyim..izin piç oldu haydaaaa....e nası gelem ben bu şartlarda...5 diğer elemanın 21 gün izni var...haziran temmuz ağustos dolu...yani ben kalemin ucunu tutucam...:queen:
Gobra iyi oku burayı bah la...mesai alıyoz ama yalandan alıyoz...taşeron şirket joker eleman çağırsa en az 1000 lira ödemek zorunda mesai için ama izinlerimizden çalıp bize 80 lira veriyor..vay anasını ya...Allah bunları kahretsin...
eyip acayüpün bi eli şeyinde öteki elinde öteki şeyinde...cumartesi pazarı garanti tatili var memur gibi...tabi istediği zaman istediği yere alemlere akar gider...
ben bu yaz yalan oldum gangalar kusura bakmayın valla....bu yaz mahcubum..bu işe girerken baştan söylenmedi dayadılar yasladılar döşediler...
armutlar şerbet gibidir topraaaamm gangam...gelirim ilk fırsatta bebeğim ..bekle beni aşk böceğim...:queen:
Ulen benim senin gibi çenem düşük değil kardeşim senin şu güzel yorumun herşeye değer sağol varol has topraam en kısa zamanda gel yanıma
Ama kızıyorum sana bak bu sefer mangal yapcaz
Kral köfte yapıcam sana
Mobilden yaziyom zor oluyor sonra alırım ifadeni