Neye göre olmaz pardon! İki sene önce 125 lik yamaha scooteri satıp honda innova cub aldım. İki senedir benzine gelen zammı düşün. Ve ben hala scooterle yaktığım benzini cupla yakamıyorum. Haftalık 13 tl. İki sene önce scooterle 15, 20 arası idi. Çok fark var. Ayrıca modenasların özellikleri ve hızı da fark atıyor. Enjeksiyonlu, ön arka disk... Şimdi ybr cbf hiçbir yenilik yapmadı. Arka fren kampana enjeksiyon filan yok devam. Bunlar alınmaz. Evet araştır modenasın benzini bunların yarısı kadardır. Adam zaten kataloğuna yazmış. Teknoloji getirmeyen ybr veya cbf yi almayın derim...
Arkadaşım motoru inceledim. Öncelikle bu tipteki motorları sevmediğimi belirteyim. Seveni elbette vardır. Bu ayrı konu. Hele küçük tekerli olanları hiç sevmiyorum. Tavsiye ettiğin motoru da büyük teker olduğu için inceledim. Motora genellikle kısa mesafelerde bineceğim için bununda şehir içinde daha pratik olabileceğini düşündüm. Birde dizleri rüzgardan biraz koruyabileceğini düşündüm ama resimlerden anladığım kadarıyla dizleri rüzgardan koruyamayacak gibi geldi. Senin dediğin gibi sitesinde de yakıt konusunda iddialı olduğunu söylemiş.
incelediğimde yamaha 125 daha güçlü
ateşleme sistemleri farklı
teknolojik olarakta ben pek fark göremedim
yani honda wave 110 i beni çekmedi. Fakat tavsiyene uyup bu motorun da gerçeğini bir inceleme niyetim var teşekkürler