İphone 4s alacaktım ekranı bana göre ufak olduğu için vaz geçtim
Galaxi S2 almak istedim androidli şarzı çabuk bitiyor dediler almadım ( androidli olursa işlemci hızları ram bellek yüksek olsun deniyor )
İphone 5 baktım satıcı kol gibi 2.200 tl dedi :queen::sunny: yurt içi garantiliymiş ( 1.700 tl olanlar yurt dışı garantili )
Samsung nexuslar tablet pc gibi bir şey ondanda vazgeçtim
Galaxi S3 mini düşünüyorum bu aralar ama bi 8 mp olmalıydı kamerası ( 5 mp )
İphone 4s de mobilden girsem ekran sorun yaratırmı ekran ufak olduğu için yanaşmadım İphone 4s e
sakın ha elinden kayıpta düşürme telefonu...Galaxi S3 aldım şu an cebimde :flower::flower:
iddiaya giriyor musun?http://www.hizlial.com/u02.044.5311.0012/huawei-u8655-ascend-y200
O fiyata daha iyisi yok. Markası kaliteli, işlemcisi güçlü ve kvk garantili
Bu fiyata göre harika telefon.
Kamerada önemli olan megapixel değil lens kalitesidir. Megapixel sadece resmin boyutunu belirler
Ayrıca android olup sarjı 3-4 gün giden telefon yok. Zaten piyasada sarjı 3-4 gün giden çok az telefon var onlar da bi işe yaramıyor![]()
Bi ss çak bakalım hacı. Lafla olmuyo bu işleriddiaya giriyor musun?
bende galaxy s2 var ve 5 gün şarjı gidiyor 5. günün sonunda kapanıyor
sakın ha elinden kayıpta düşürme telefonu...
başıma geldi söylüyorum, şu anda ekranı kırık vaziyette servise 520 lira verip yaptırılmayı bekliyor...
Benim en sevdiğim telefon :joker: şimdi sıfırı olsa 800 lira bile veririm. Bir tane temiz 2.el bulmuştum almaya gittiğimde 2 gün önce satıldı dediler. :salut: Bir sürü telefoncuya sordum bu modelin var olduğundan haberi olan bile yok nesıne gırıyonuz ıddaya onuda soyleyıniddiaya giriyor musun?
nesıne gırıyonuz ıddaya onuda soyleyın
iddiaya giriyor musun?
http://www.hizlial.com/u02.044.5311.0012/huawei-u8655-ascend-y200
O fiyata daha iyisi yok. Markası kaliteli, işlemcisi güçlü ve kvk garantili
Bu fiyata göre harika telefon.
Kamerada önemli olan megapixel değil lens kalitesidir. Megapixel sadece resmin boyutunu belirler
Ayrıca android olup sarjı 3-4 gün giden telefon yok. Zaten piyasada sarjı 3-4 gün giden çok az telefon var onlar da bi işe yaramıyor![]()
BU telefon x5 değil bi kere. O fiyata kaliteli. Asus vs de çin malı unutma. Daha iyi bir seçeneğin varsa göster5 günmü :queen::queen:
Pek inandırıcı gelmedi ama imkansızda değil :bounce:
Mesela güç tasarrufunu etkinleştirirsin müzik dinlemez internete girmessin
Arada bir alo dersin bazen saat kaç diye bakarsıno zaman belki gider ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
Markası kalitemi bildiğin Çin malı bu Huwei biz Samsung marka kullanıyoz diye kendimizi avutuyoz
Ama benim Galaxi S3 ün arkasında Made İn Vietnem yazıyor ama olsun üzerinde Samsung yazıyor
Ayrıca bir link vereyimde linki incele
http://forum.donanimhaber.com/m_50517752/tm.htm
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Vodafoneliyim cepten internet paketlerine bakınıyorum
Vodafonede 500 mb 17 tl
Aveada 500 mb 15 tl
Turkcell 500 mb 19 tl ye
-------------------------------------------------------------------------------
1 gb paketleri
Vodafone de 1 gb 21 tl
Aveada 1 gb 19 tl
Turkcell 1 gb 25 tl ( sınırsız )
Hangi paketi seçmeliyim :silent:r:
Telefonu aldın mı bilmiyorum ama eğer almadıysan symbian alma android al mesela sony xperia tipo güzel telefo yada galaxy ace ama o 575 tl civarı
BU telefon x5 değil bi kere. O fiyata kaliteli. Asus vs de çin malı unutma. Daha iyi bir seçeneğin varsa göster![]()
5 günmü :queen::queen:
Pek inandırıcı gelmedi ama imkansızda değil :bounce:
Mesela güç tasarrufunu etkinleştirirsin müzik dinlemez internete girmessin
Arada bir alo dersin bazen saat kaç diye bakarsıno zaman belki gider ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
Markası kalitemi bildiğin Çin malı bu Huwei biz Samsung marka kullanıyoz diye kendimizi avutuyoz
Ama benim Galaxi S3 ün arkasında Made İn Vietnem yazıyor ama olsun üzerinde Samsung yazıyor
Ayrıca bir link vereyimde linki incele
http://forum.donanimhaber.com/m_50517752/tm.htm
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Vodafoneliyim cepten internet paketlerine bakınıyorum
Vodafonede 500 mb 17 tl
Aveada 500 mb 15 tl
Turkcell 500 mb 19 tl ye
-------------------------------------------------------------------------------
1 gb paketleri
Vodafone de 1 gb 21 tl
Aveada 1 gb 19 tl
Turkcell 1 gb 25 tl ( sınırsız )
Hangi paketi seçmeliyim :silent:r:
burda herkesle iddiaya girerim nesine isterse
....... yiyen varsa gelsin bütün forum şahit