o zaman 500 bakımına gidice baktırırım herşeyine daha 110 km de sürekli yağmur yağıyor gezemiyoruz ki
WindyS 150 lx modelince jikle yokmu acaba aradım aradım bulamadım malesefsoğuklarda aragaz yapmadan hemen stop ediyoda ısıtması uzun sürüyor

hani onn-off res var yedek depoya falan alıyorsun onun altında mı diyorsun yani

3 konumu var ortada duruyor yukarı aşşağı fln çekiliyo yukarı doğru ok işareti var hatta öyle birşey var karbüratöre bağlı
Hava çok soğukki bugun 5-6 km gezdim hemen eve geldim ellerim dondu yapıcak birşey yok
Birde motor çok çamur atıyor gezilmiyor ya her yerim çamur oluyor gezdiğimde yollarda kötü burda motorda çamur içinde her yerini hortum ile yıkasam birşey olurmu ki ?
Hortum nedir ya ben basınçlı suyla yıkıyorum motorlarımı, hiç bişey olmuyor.Hava çok soğukki bugun 5-6 km gezdim hemen eve geldim ellerim dondu yapıcak birşey yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Birde motor çok çamur atıyor gezilmiyor ya her yerim çamur oluyor gezdiğimde yollarda kötü burda motorda çamur içinde her yerini hortum ile yıkasam birşey olurmu ki ?
Hortum nedir ya ben basınçlı suyla yıkıyorum motorlarımı, hiç bişey olmuyor.
Göstergelere su tutma sen de, ben de tutmuyorum basınçlı suyu göstergeleri hani su geliyosada 1-2 saniyeliğine falan gelip geçiyodur oralardan. Ama stickerlara hiç bişey olmaz korkma onların üzerine vernik atıyolar elinle kazıyarak bile çıkaramazsın.Bende basınçlı suyla yıkatmıyorum ;göstergelere , stickerlara filan zarar verir diye . Hortuma devam![]()
Onları reklamcılara yapıştırtıyolar dediğim gibi senin motordaki orjinal stickerların üzerinde vernik vardır istesen de sökemezsin kolay kolay.stickerler yırtıla biliyor ama basınçlı sudan bizim servis arabası var onun yanlarındada vardı biraz yaklaştırdık leke çıksın diye yırtılmıştı