[Bursa - MT]

gizli kamera sistemi döşenmesi lazım oraya güvenilir biri lazım yabancıya yaptıramayız :D

gizli kamera sistemi döşenmesi lazım oraya güvenilir biri lazım yabancıya yaptıramayız :D

Ayıp ediyon haktanıda alır gelir yaparız kardeşim ;) Sonra haktanı temele gömeriz sır aramızda kalır benide öldüreceksen ona göre teklif vereyim :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

evet dostlar 3 subat pazar kursunlu hayal denizi helikopter iskelesine konuyoruz buluşma yerı saat 10:30 ykm önü 11:00 hareket kalkış

1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra KTM 640 ADV ( Muhtemelen )

Ayıp ediyon haktanıda alır gelir yaparız kardeşim ;) Sonra haktanı temele gömeriz sır aramızda kalır benide öldüreceksen ona göre teklif vereyim :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

evet dostlar 3 subat pazar kursunlu hayal denizi helikopter iskelesine konuyoruz buluşma yerı saat 10:30 ykm önü 11:00 hareket kalkış

2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
9-SlowDriver ve muhtemelen artçısı ile beraber :)

Ben ölmek istemiyorum gizli kamera ve sırlar için beni aramayın :pl: Başka herşey için olabilir :)

Ercan abi listede adinin yaninda KTM 640 ADV gorunce agzimdaki su yerle bulustu senin adina nasil sevindim :) bu arada eger artci alsamda olur diyen olursa seve seve bende gelirim yeterki hava musait olsun. Hatta en onun bi arkasinda olurum.
Not: Artciligimda SIKINTI cikmaz.
DipNot: Art niyetli bi artci degilim kadinlardan hoslaniyorum :DD

Ercan abi listede adinin yaninda KTM 640 ADV gorunce agzimdaki su yerle bulustu senin adina nasil sevindim :) bu arada eger artci alsamda olur diyen olursa seve seve bende gelirim yeterki hava musait olsun. Hatta en onun bi arkasinda olurum.
Not: Artciligimda SIKINTI cikmaz.
DipNot: Art niyetli bi artci degilim kadinlardan hoslaniyorum :DD

Sen yaz listeye adını elbet biri çıkar alacak ;)

2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr

bende gelirim fakat ben mudanyadayım eğer burgazdan kurşunluya gidilecekse burgaz girişinde buluşalım yada kurşunluya geleyim buarada Ercan abi hayırlı olsun yeni canavarın:)
not:kurşunluyla kumlayı hep karıştırırım mudanya gemlik arasında kalan yer kurşunluydu dimi yoksa gemlikten sonra armutluya giderken ki yer miydi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar